2021. január 9., szombat

Tisztító kék láng

Ebben az időben a félelmek legyőzése jelenti a továbbjutási lehetőséget, ahhoz, hogy a szeretet hullámhosszán maradhassunk, le kell győznünk a félelmet.
Saint GERMAINE:
Üdvözlet, szeretet mágikus fénylények.
A lelketek megtestesíti mindazt, ami a szeretet. Viszont, az utazásotok a Földre számos kihívással ajándékoz meg, ami félelemként testesül meg.
A félelem lehet egészséges, akkor, ha megvéd valakit attól, hogy komolyan bántsa magát. Azonban, ha a félelem erős és hosszantartó, akkor komolyan és súlyosan megsebezhet valakit, amikor ez irányító erővé válik az életében. Ha a félelmed elérte azt a pontot, amikor is nagy mennyiséget felemésztett életerődből, akkor teljesen lemerültnek/kimerültnek érezhetted magad időnként. Ez igénybe vesz érzelmileg, mentálisan, fizikailag és természetesen spirituálisan is. A félelem egy szünet gombként működik és az élet teljes megállását hozhatja el, ha hagyod. Ez sajnos a helyzet az emberek egy részével. Ez most egy jó alkalom, hogy megállapítsd, hol van az életedben a szünet gomb bekapcsolva és hol akad meg az életed. Más szavakkal, az életed melyik területén hagytad abba a növekedést?
Mindaddig, amíg a félelem egy uralkodó erő az életedben, nehezen fogsz előre mozdulni, manifesztálni és megnyilvánítani az isteni bőséged jogait.
A reménytelenség és a csalódás táplálja a félelmeket sok életben, de van egy módja, hogy feloldjuk ezt a bénító hatást, a Fény kék, ibolya és ezüst lángjának használatával tehetjük ezt meg.
Képzelj el magad előtt egy kék színű lángot.
Kezdj el a láng felé sétálni, tudd, hogy biztonságos a lángba belesétálni, mivel ez nem okoz sérülést.
Mikor készen állsz, lépj be a kéklángba, érezd, hogy körül veszi a testedet. Ahogy a kéklángban állsz, kezdd el elengedni a félelmeidet, hogy a szívcsakrádba emelkedjenek és beleoldódjanak ebbe a lángba...
Ha nehéznek találod elereszteni a félelmeidet, képzelj el egy ajtót felnyílni a szívcsakrádon belül, és engedd meg az összes félelmednek, hogy felszabaduljon ezen az ajtón keresztül.
A félelem csupán egy illúzió, ami egy félelmetes gondolat hozott létre. Ez nem valódi.
Emlékezz arra, hogy a hatalmat te adod a negatív gondolataidnak, és a félelmek határozzák meg, hogy mennyire képesek uralni az életedet, mivel a gondolatok energiák. Ti mindannyian képesek vagytok az elméitekkel/tudatotokkal teremteni. Tehát, amikor a mentális energiádat a félelemre vagy a negatív gondolkodásra koncentrálod, ezt fogod megteremteni ebben a fizikai valóságodban is.
Milyen a valóságod? - Milyen valóságot akarsz?
Válj egyre tudatosabbá a gondolatokról, amik átáramlanak az elméden.
Figyeld meg, mi történik, amikor negatív vagy félelemmel teli gondolatot tartasz meg, és azonnal cseréld ki ezt a gondolatot egy boldog, pozitív gondolattal. Amikor tudatossá válsz a gondolkodás mintáidról, akkor képes leszel irányítani a gondolkodásod energiáit és mintáit is, ami ellentétes azzal, hogy a gondolkodásod irányít téged.
A tömegtudatosságot ezekben az időkben a félelem befolyásolja. De amint elkezded felszabadítani ezeket a félelemmintákat és átlényegíted azokat a szíveden belül, akkor visszaköveteled az egyéniségedet, és szabadon járhatsz-kelhetsz, beszélhetsz a szívedben lévő igazságról.
Fontos, hogy emlékezz arra, hogy ott ahol szeretet van, ott nincs félelem.
Adjátok át a félelmet, Fény fivérei és nővérei, a félelem nem része az utazásotoknak. Ez nem a fény; engedd meg a félelemnek, hogy felszabadított és gyógyított legyen.
Engedd meg a szívednek, hogy átadja a félelmet a kéklángnak.
Lásd az összes félelmet, ahogy feloldódik, engedd meg az üresen maradt helynek, hogy megtöltődjön az Univerzális Fénnyel. Lélegezd be az Univerzum Fehér Fényét.
Érezd, ahogy megtölti a testedet, érezd, ahogy feltölti a sejtjeidet az idegvégződésekig átbizsergeti és élővé teszi az univerzális fény energiájával. Érezd a szeretetet, a vidámságot, a nevetés könnyedségét, a boldogságot és az örömöt a szíveden belül felrobbanni és összeolvadni az energiameződdel. Érezd egy békés szív örömét. Egy olyan szívet, ami nem hordoz félelmet, csupán bizalmat, békét, jólétet, bőséget, egészséget, igazságot és fényt. Az álmaitok, fivéreim és nővéreim, váljanak a valóságotokká.
Tehát teremtsetek pozitív, boldog és virágzó jövőt magatoknak, mivel a mai napi gondolataitok a holnap valóságai.
Teremtsétek meg az életeteket a szívetekből, az igazságotokból és éljetek a szívetekben; élvezzétek bőséges, örömteli jövőtök megteremtését saját magatok számára és a szeretteiteknek magatok körül. Amit a szíved igazságából teremtesz.
Így ösztönözni fogod magad körül az embereket, hogy ők is teremtsenek a szívük igazából. A Sötétség nem marad életben a fényben. Élj örömben, boldogságban, szeretetben, bizalomban és igazságba.
Amikor felébredsz minden reggel, legyél tudatában az első gondolatodnak és legyen ez egy boldog gondolat, ez a gondolat be fogja állítani az aznapi témáját a napodnak. Tedd ezt a napot mókássá, megteremtve az életedet szeretetben, boldogságban és nevetésben. Emlékezz a tegnap már elmúlt, a holnap még nem jött el, de a ma az most van. Tehát tedd minél többször ezt meg, úgy, hogy a holnapod még több fénnyel és szeretettel legyen megtöltve. Tedd az összes holnapodat boldoggá, tényleg és valóban a mában élve. Azáltal, hogy a mában élsz, ezzel boldogabbá teszed a holnapodat – ezért ez egy ajándék.
Most engedd meg, hogy lepecsételjenek az Univerzális Fényben.
Engedd meg az Univerzális Fénynek, hogy keresztülhaladjon az energiai központjaid mindegyikén.
Kezdd ezt a koronacsakránál és mozgasd le a gyökércsakra központjáig, kapcsolódva a Föld Anyával, így tartva az energiáidat leföldelve. Tudd, hogy a kékláng mindig elérhető lesz számodra, hogy elégesse azokat a félelmeidet, amik gátolják a szívedet. Mindig engedd meg, hogy a fény feltöltse az űrt, ami a tisztítás után visszamarad.
Most képzelj el, egy ibolya és egy ezüst lángot felgyulladni önmagadon belül.
Az elmédben/tudatodban, meghatározott szándék kimondásával:
„ Ezek a lángok feloldhatnak, minden és bármilyen negativitást bennem, amik akadályozzák az előrejutást az életem ösvényén. Minden negativitás feloldódik bennem az Isteni Lelkemmel és (az ő) céljával.”
Most pedig képzelj el ibolya és ezüst lángokat manifesztálódni magad körül és mondd:
„ Az ibolya és ezüst láng megóvhat engem és feloldhat minden negatívitást, amit rám vetít bármilyen és minden inkarnálódott/megtestesül/ és diszinkarnálódott/testetlen/ lény, tudatosan vagy tudattalanul. Az igazságom válhat a motiváló erőmmé. ”
Csináld meg ezt az utolsó részt olyan gyakran, amilyen gyakran csak szeretnéd, legalább kétszer egy nap – amikor elkezded a napodat és amikor ágyba mész.
Isten Szeretete és az Ő Fénye lehet egy hajtóerő, ami ösztönöz és inspirál téged, hogy magadhoz öleld az igazi, autentikus éned.
Áldásom veletek! Ég Áldjon!
Saint Germain
michael kék láng.jpg
CSATORNÁZTA MICHELLE ELOFF©

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése