2018. június 23., szombat

A napokban egy energia frissítés/megújítás történik



A napokban egy energia frissítés/megújítás történik mely segít megérteni az összes változást körülöttünk amivel találkozunk vagy már találkoztunk a napokban, hetekben. 
Először is nagy hangsúlyt kell fektetni a könnyű élelmiszerek fontosságára, amennyire csak lehet és lehetőséged van rá fogyassz friss gyümölcsöket, zöldségeket. Ha elég szerencsés vagy akkor a saját kertedből készíthetsz magad számára, vagy akár családodnak, szeretteidnek, barátaidnak könnyen emészthető, friss azon a napon szedett zöldségekből finom ételeket. Abban az esetben ha nincs kerted, akkor naponta vásárolj friss zöldséget gyümölcsöt és ezeket fogyaszd! Lejárt szavatosságú élelmiszereket, gyümölcsöket, zöldségeket ne vásárolj! A fizikai tested a mostani helyzetben hatalmas sejtkódoláson megy keresztül, és minden támogatást meg kell adnod neki. A tested hálás lesz érte.
Légy éber, a most érkező energia kódok leginkább a koponya és a koponya bázist fogják érinteni, mégpedig olyan intenzitással ahogyan Te behívod ezeket az energia kódokat az agyad szerkezete és a gerincoszlopod pedig ezt az Új Élet Kódjait megkapja majd beépíti testedbe. Az új kódok belépnek az agy-és gerinced területén /korona csakra/ és a nadi / csatornán keresztül majd a sejted és szerkezete, ahogy kapcsolatba lép a kódokkal az atomok és az elektronok szintjén az ujjáalakítási munkák azonnal elindulnak.
A víz fontos összetevője a fizikai testednek, a folyadék mennyisége nagyon lényeges a napokban! Mielőtt bármit is megeszel /megiszol, előtte tisztísd meg az ételt/folyadékot és áldd meg, így teljesen tiszta ételt/italt veszel magadhoz. Tested hálás lesz érte.
Most az alsó 3 csakrák ujjáalakítása /5D energia-mátrix / is megtörténik illetve az összehangolása a többi csakrákkal. A szív csakra, most összeköt Téged a Teremtő, a Forrás Energiával. Ezekben a napokban láthatod az energia tered tágulását.
Most történik az a fázis mikor a női és férfi energia egybeolvadó ideje elindul - az iker energia újraegyesítése-. Engedd meg, hogy minden ami a ezt a egybeolvadást segíti elérkezzen hozzád, az ellenállást engedd el, és helyébe szabadon áramlik majd tiszta Szeretettel a Fény energia.
Itt az ideje, hogy gyakorold a légzési technikákat, hogy segítsd az energia kódok áramlását. A légzés szerves része a földi utazásodnak, mivel az Élet Leheletét hordozza, az Új Kódok ezáltal minden sejtedbe áramlanak.
Tested hálás lesz érte.
Minden okkal történik, sokkal könnyebb megérteni, hogy miért történnek a dolgok velünk, ha metafizikai szemszögből vizsgáljuk meg őket.
Összességében ez egy hatalmas energia-megújítás időszaka, most egy nagyobb összehangolás történik a Felső Éneddel, ami által képes leszel elérni olyan áttörést, amit eddig még soha. Ennek az energia kódolási szakasznak teljes tetőpontja a júliusi napfogyatkozás után lesz igazán érezhető.
Áldás, Fény Szeretet kísérjen!
🦋Minael🦋



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése