2016. szeptember 9., péntek

Üzenet a Fény Galaktikus Tanácsából,- A felgyorsított idővonalat választották 2016.09.04.



Azzal az érdekes újsággal érkeztünk, hogy valóban a felgyorsított idővonalra esett a választás. Mindannyiotok felsőbb énjét megkérdezték, és az volt az egyértelmű válasz, hogy az emberiség készen áll erre a nagy lépésre. A magasabb energiák már elkezdődtek és közöttetek a legérzékenyebbek már érzékelik a változást. Fontos, hogy mindannyian saját magatokban hozzátok létre a legmagasabb lehetséges valóságot. Tudatosan ellenőrizzétek, hogy mind a lényetek, a gondolataitok, a szavaitok és a cselekedeteitek a legmagasabb idővonal teljes megvalósítását képviseljék. 


Ebben az időben a legnagyobb gond a keringő félelem-információk tömege. Jöjjetek rá, hogy ezek az információk segíthetnek is annyiban, hogy rádöbbenjetek, miben van szükségetek gyógyulásra és változásra. Ez azonban  azt is szolgálhatja, hogy alacsonyabban tarthatja a rezgéseteket, amikor a gyengeségetek érzése áldozatként fog zárva tartani. Tudnotok kell, hogy semmi sem árthat nektek, mivel semmi sem uralkodhat a megvalósult lélek felett. A ti feladatotok az, hogy valósítsátok meg, amik vagytok.


 Ebben a pillanatban a nektek bemutatott közelgő véggel kapcsolatos információk akár pénzügyiek, politikaiak vagy gazdaságiak, azt teszik valóssá, hogy ti biztosak legyetek, ez mind megtörténik, ahogy annak lennie kell. A föld történetében a kultúrákban, a gazdaságban mindig voltak emelkedések és visszaesések, és nagy változások a föld megjelenésében, az ember mégis megmaradt. Mint teljesen megvalósult lelkek, ti sokkal többet fogtok tenni, mint egyszerűen túlélni. Azt fogjátok találni, hogy amíg a dolgok egyfolytában történnek körülöttetek, képesek lesztek megtartani azt a békés tudást, hogy minden jó, és rólatok minden pillanatban gondoskodnak.


A gyorsítás mindenkit tesztelni fog, hogy kiderüljön, ki jár elől jó példával. Ki tudja megtartani a rezgését, amikor minden sokkal szélsőségesebbé válik? Ki lesz képes megváltoztatni mások frekvenciáját egyszerűen a nyugalma megtartásával a viharban?
 Ezek azok a gyakorlatok, amiket tesztelni fognak és amikre nagy szüksége van az egész emberiségnek ebben a felgyorsított felébredési kurzusban. Ez a sokkal intenzívebb kurzus nem azt jelenti, hogy a felemelkedés azonnal megtörténik. Egyszerűen csak azt jelenti, hogy az energia egyfolytában növekedni fog és másfelől mindenkit odavonz, aki nem tud tovább élni a magasabb fényben, egy gyorsabb sebességgel, mint a kollektív idővonal. Lesznek olyanok, akik azt választották, hogy elhagyják a bolygót és lesznek olyanok, akik cserelelket fognak kapni (más lelket), hogy folytassák az utazást. Ez egy haladék lesz azoknak, akik hirtelen kimerültek, mégis még szilárd a formájuk. Néhány cserelélek egyszerűen befogadja az előző lélek életét és emlékeit és úgy fog kinézni, mint az a személy, aki egy új energiával rendelkezik és mindenre kitekintése van. Másokhoz a cserelelkek teljesen annak a tudatában fognak jönni, hogy ők transzplantátumok és ezt arra használják, hogy felébresszenek másokat.


Egy felgyorsított idővonal azt is jelenti, hogy a korlátozások, amik érvényben voltak, segítségek voltak a felsőbb birodalmakból és lassan el fognak tűnni. Egy pillanatban ezek a korlátok feleslegessé válhatnak számotokra és felgyorsul a segítség egyszerűen azzal, hogy magatokon belül kapcsolódtok az őrzőhöz, ami lehetséges. Ha valaki belülre megy és erősíti a kommunikáció csatornáját, az megengedi, hogy még több segítséget kapjon. Ez nem egy felsőbb lény, aki ráerőlteti az akaratát rátok, hanem a lelketektől kerestek segítséget és engedélyt adtok, hogy alkalmanként segítséget kapjatok. A kulcs  az, hogy belemerültök a hatalmatokba és megértitek, mi van a kezetek ügyében. Így érthető, hogy ti vagytok a hologramotok teremtői, és mint egy teremtő, biztosítjátok, hogy az legyen, ami segíti a küldetéseteket.


Sokkal több dolog fog kiderülni a világotokban, ami a szomorúság lehetőségét hozza. Ne engedjétek! Ehelyett küldjetek megbocsájtást és szeretetet azoknak, akik szerepet töltenek be a dualitásban, és küldjetek hálát, hogy minderre fény derül. Ez egy egészen más frekvencia, mint a harag és az árulás. Van aki megengedi, hogy a diszharmónikus energia, amit szörnyűnek találtok, egyszerűen elhagyja a mezőtöket és más kapcsolódásaitokat. Amint egy nem egyező energia nyilvánvalóvá válik, új technológiák fognak ismertté válni, hogy rezonáljanak a lehetséges legmagasabb frekvenciákkal. Ahogy egyre többen és többen elmozdultok a megvalósítás felé, egyre több ilyen információ fog terjedni.


Ez arra szólít fel, hogy aki képes, segítsen stabilizálni azokat az energiákat, amik a földetekre érkezneknagyobb ütemben és sebességgel, mint valaha. Azt egyszerűen el lehet képzelni, hogy a földetek és a lakói szabadon kapják az energiát kis ellenállással és ez lényegében mindent megváltoztat.

Örömmel nézünk elébe ennek az időnek és a megvalósulásotoknak.


A Fény Galaktikus Tanácsa












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése