2016. február 2., kedd

Erőteljes áthangolás és újrakalibrálás volt érezhető az elmúlt két-három hétben...




Az égiek közlése szerint a Föld és az emberiség intenzív tudati és rezgési frekvencia emelkedés eredményeképpen, egy új valóság szintre és ezzel egyetemben egy magasabb létminőségbe emelkedhetett fel.

Ebből kifolyólag egy erőteljes áthangolás és újrakalibrálás volt érezhető az elmúlt két-három hétben, ez abból adódik, hogy a tér-idő síkunk tolódott el egy másik frekvenciasávba.

Ebben az időszakban a kiüresedés, a mély elengedés, a lelki szintű tisztulás és a megnövekedett alvásigény, arra ad lehetőséget, hogy finoman áthangolódjon az energiatestünk és a tudatunk az új energiákra és tudati szintre.

Teljesen természetes, ha az ember ebben az időszakban visszahúzódik és a „szent levertség” állapotába kerül. Ilyenkor azt érezhetjük mintha egy törlés gombot nyomtak volna meg rajtunk, aminek hatására egy sor régi minta, lelki teher és tudati hozzáállás törlődne el végleg.

Mindezek emberi aspektusai, hogy kapcsolati rendszerek kerültek és kerülnek felszámolásra. Mindazok, akikkel lezártuk a karma köröket, és akikkel már nincs dolgunk a jövőben, eltávolodnak vagy eltávoznak az életünkből.

A jelen időszakban a lelki síkok intenzíven tisztulhatnak, mély lelki sebek gyógyulhatnak meg, ideje van a régóta magukban hordozott érzelmi súlyok kioldására és elengedésére.

Az energetikai áthangolást és lelki tisztulást a meditációs elmélyülés, ima és csendes visszavonulás segíti.

Ebben az időszakban eredményesen Máriával, Asztrea Elohimmal, Metatron arkangyallal, Rafael arkangyallal, Michael arkangyallal és Chamuel arkangyallal tudunk dolgozni.

A lelki tisztulást az ezüst-rózsaszín színfrekvenciával, a régi energiák elengedését arany-kék energiával tudjuk hatásosan oldani,
továbbá a fehér fénnyel és az arany-ezüst ibolya lánggal.

Angyali áldással

Aysha

Forrás:https://www.facebook.com/226085174198198/photos/a.226571660816216.1073741828.226085174198198/684467325026645/?type=3&theater

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése