Selyem webáruházam


http://www.lenka.hu/

“Utolsó szent örökségünk ez, amit senki tőlünk el nem vehet: népművészetünk ősi titka.
Isten adta, tündér ihlette, ember álmodta örökség ez, melynek egyetlen tulajdonosa a Magyar, bárhol éljen is.”
Wass Albert


A selymekről

A magyar, valamint a gyógyító motívummal ellátott selymek mindegyike saját tervezéssel és egyéni kivitelezéssel készül. A selymekre felvitt magas minőségű festék egy szerkezetben, gőz segítségével rögzül az anyagba, aminek köszönhetően a színek hosszú ideig élénkek maradnak, míg a selyem megőrzi eredendő lágyságát.

Magyar motívumokkal ellátott selymek


A magyar jelképrendszerrel ellátott képzőművészeti alkotások energiával, élettel töltik meg otthonunkat. Áldásos hatásukat sokkal jobban ki tudják fejteni ránk nézve, mint különböző népek jelképrendszerei, hiszen a magyar motívumvilág együtt rezdül a bensőnkkel. Minden egyes motívum fontos jelentéssel bír: minden virág, minden szín szimbolizál számunkra valamit, csak tudnunk kell olvasni belőlük. Ezeket a jelképeket többféle formában jeleníthetjük meg az életünkben: az otthonunk díszítésén túl, akár a ruházatunkon megjelenítve, óriási erőt és védelmet adnak számunkra.

Gyógyító motívumokkal ellátott selymek


Az egyénre szabott szimbólumokkal és színvilággal ellátott selymek a gyógyítás egy új formáját jelentik, amely teljes összhangban áll a személyes életterünkkel.  Ezek a selymek olyan rezgést képviselnek, ami segítséget nyújt a spirituális fejlődésben és a lélek harmóniájának helyreállításában, ebből kifolyólag támogatja a test öngyógyító folyamatainak beindulását.

 Megrendelés nélkül készült  selymek

A megrendelés nélkül készült selymek melyek a webáruházban láthatóak, szintén gyógyító hatást fejtenek ki, csak nem egyénre szabottként jelölöm meg őket. Az által válik azzá, ha a vásárlónak megtetszik, hisz azért választja ki, mert az együtt rezonál a saját energiaterével. Minden egyes selyem készül valakinek, mert azokat a kódokat hordozza magában, amire az illetőnek éppen szüksége van testi-lelki-szellemi fejlődéséhez, kiteljesedéséhez.


Egyéni megrendelésre készült selymek

Spirituális selyemfestőként a belső szívteremből alkotok. Rövid bemutatkozás segítségével, akár személyes konzultáció alapján, személyre szabott selymet készítek. A vételárat a selyem elkészítése előtt egyeztetem a megrendelővel.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése