2015. október 17., szombat

ÜZENET MINDENKINEK AKI BEFOGADJA


(részlet Újjászületett selyemképemből) Irénke üzenetét továbbítom Mindenkinek Aki befogadja.ÁLDÁST  KÜLDÖK A FÖLDI EMBEREKNEK !  FÉNYBEN ÁLLUNK !                           
A   FÉNY ERŐ A TEREMTŐ ATYA GYERMEKEINEK EGY JELLEMZŐ TULAJDONSÁGA .
AMIKOR A FÉNY EREJE VELETEK VAN ELTŰNIK A FÉLELEM , ELŐJÖN AZ IDŐBEN VÁRT CSELEKVÉS . MINDEN MAG RAJTA VAN AZ ÚTJÁN  MEGINDUL , CSELEKVÉSI ENERGIÁJA VAN.     
 VIGYÁZZATOK TI ,AKIK MÉG KÉTELKEDTEK,,AKIK INOGTOK AZ ÚTON,MERT AKADÁLYOZZÁTOK A BETELJESÍTÉS PONTJAIT AZ ENERGIÁKNAK ! AZ ELLEN ERŐ HASZNÁLNI FOG TITEKET, A GONOSZ,A SÁTÁNI ,ALACSONY REZGÉSŰ, SÖTÉT ENERGIA . 
TI AKIK KÉTELKEDTEK VISSZATARTJÁTOK  IDŐNKÉNT A VÁLTOZÁS A FEJLŐDÉS MEGTESTÜLÉSÉT A FÖLDÖN .                  
KAROS SZÉKBŐL ÍTÉLKEZTEK,FORRADALMÁRKODTOK  AKADÁLYOZVA AZ ENERGIÁK ÖSSZEKAPCSOLÓDÁSÁT A CSODÁS JÖVŐ AZ ARANYKOR KITELJESEDÉSÉBEN .          MEGAKADÁLYOZNI LEHETETLEN .   A TEJÚT FELŐL A NAPBÓL ELSÖPRŐ MAGAS REZGÉSŰ FOTON FÉNY ÁRAD . KÉSLELTETITEK .EZÉRT GONDOLKODJATOK A BÉKÉN,A SZABAD ÉLETBEN ,
AZ ERKÖLCS MAGAS SZINTŰ MEGALAPOZÁSÁN .A SZÍVETEKBEN AZ ERŐT AMIT A TEREMTŐ ATYA AD NEKTEK  A FÖLD BÉKÉBEN, SZERETETBEN EGYSÉGES ALAPOK MEGSZILÁRDÍTÁSÁRA HASZNÁLJÁTOK . AKIK A TEREMTŐ ATYA GYERMEKEI, TISZTÍTSÁTOK MÁR MEG   A  MAGOT  MAGATOKBAN !  HÁNTSÁTOK  LE A KÖVES,PISZKOS SÖTÉT LERAKÓDÁSOKAT !
ÁLLJATOK A FÉNYBEN AZ ÁRNYÉK HELYETT .                      
 A TEREMTŐ ATYA GYERMEKEINEK TULAJDONSÁGA MÉG A BÖLCSESSÉG . TANULNI A RÉGI KOROK ,AZ ŐSEITEK TAPASZTALATÁBÓL  ,CSELEKEDETEIBŐL ,ÉS BÉKÉBEN ,SZERETETBEN  LENNI VELÜK  . A MÚLT OLYKOR ZIVATAROS ,MÉLTATLAN  HELYZETEIN EMELKEDJETEK FELÜL ! TARTSÁTOK TISZTELETBEN ŐSEITEK ÁLDOZATÁT ,EMLÉKEZZETEK TISZTELETTEL RÁJUK .
DE  AZ ÉLETÜKBEN MUTATOTT IRÁNYT KÖVESSÉTEK . HALADJATOK TOVÁBB ! NE TARTSÁTOK MAGATOKAT A MÚLT SOKSZOR VISSZAHÚZÓ ENERGIÁJÁBAN .      
ÁLLJ FEL MENJ AZ ÚTON ! AZ ÉN UTAMON JÉZUS KRISZTUS ÚTJÁN , AMELYEN A TEREMTŐ ATYÁNKKAL EGYÜTT VAGYUNK MINDEN IDŐBEN . MIND EZT SZERETETTEL TELI  SZÍVVEL TEDD, TEGYÉTEK .             
A FÉNY ERŐ ,  A SZERETET ,A BÖLCSESSÉG   LEGYEN A NAPI  ÉLETETEKBEN A BÉKE GONDOLATOTOK MINDEN MÁSODPERCÉBEN ! 
ÍGY A MOSTBAN TEREMTITEK  FOLYAMATOSAN  AZ ARANYKOR ERŐS ALAPJÁT .                 
 SZÜZANYA KÉRÉSE A HÁBORÚK BESZÜNTETÉSE , A VÁNDORLÁS MEGSZÜNTETÉSE !
MINDEN EMBER VISSZAKERÜL AHOL SZÜLETETT , MERT OTT VÁRJA AZ AZ ENERGIA AMI A FEJLŐDÉSÉHEZ KELL .         AKI OKOZÓJA MIND ENNEK , PONT AKKORA SEGÍTSÉGET NYÚJTSONAK ,MINT AMENNYIT A KÁRUKRA TETTEK .     BOCSÁNATOT KÉRJENEK A FÖLD  EMBEREITŐL ,AKIKNEK  KIHASZNÁLTÁK A TŰRŐKÉPESSÉGÜKET !                                                                                                                 KÖSZÖNET ,HÁLA , MEGBECSÜLÉS  ENERGIÁJA VEGYE KÖRBE AZ IGAZSÁG ÚTJÁN ÉS A SZÍVÜK SZER-INT CSELEKVŐ VEZETŐKET  MINDEN ORSZÁGBAN ! A TEREMTŐ SZENT HÁROMSÁG : ATYA + ANYA+ FIÚ SZENT TEREMTŐ ENERGIÁJA  VÉDI  A FÖLDANYA GYERMEKEIT ÉS AZ EGÉSZ ÉLŐ VILÁGOT !          
 JÉZUS KRISZTUS  GONDOLATAIT ÍRÁSBAN TOVÁBB ADOM MINDENKINEK ,AKI BEFOGADJA AZOKAT .  TISZTA SZÍVVEL ÉS SZERETETTEL . IRÉN SZENT-ENDRÉRŐL .                                                                                                                 

                   DRÁGA SZÜZANY KÉRTE TŐLEM NÉHÁNY NAPPAL EZELŐTT ADJAM NEKTEK ÁT AZT AZ ÜZENETET AMIT 2006-BAN MUTATOTT MEG ORBÁN VIKTOR MINISZTER URRAL KAPCSOLATBAN . MEGKERESTEM A FÜZETEMET AMIBE AZ ÜZENETEKET ,A LÁTOMÁSOKAT LEJEGYEZTEM . EZT LÁTTAM A MINISZTER ÚR MÖGÖTT  A VÁRBAN MÁJUS ELSEJÉN DÉLUTÁN :  IDÉZET A FÜZETEMBŐL :
-------------- MA DÉLUTÁN NÉZTEM A KÖZVETÍTÉST A BUDAI VÁRBÓL. ORBÁN VIKTOR MONDOTT BESZÉDET. A HÁTA MÖGÖTT ELŐSZÖR FÉNY LÉNYISÉGET LÁTTAM,MAJD EGY FÁTYOLOS NŐI  FORMA LETT,FEJÉN KORONA .KÉSŐBB VIKTOR MÖGÖTT MEGJELENT A KETTŐS KERESZT ,AMI EGY SZÍV ALAKBAN VOLT .
----------------- A BESZÉDE VÉGÉN A HŰSÉGRŐL SZÓLT,MILYEN FONTOS AZ ÉLETÜNKBEN,S EKKOR EZEKET A SZAVAKAT MONDTA : HŰSÉG A KETTŐS KERESZTHEZ,HŰSÉG A SZENT KORONÁHOZ !  
--------  MONDANOM SE KELL CSAK PISLOGTAM, AMIT PONT LÁTTAM,ÉS AMIT ORBÁN VIKTOR MONDOTT  EGYEZETT . SZÜZANYA ÁLLT MELLETTE A SZENT KORONÁNKKAL,ÉS A KETTŐS KERESZTTEL.    MOST MÁR TUDOM MIT JELENT EZ SZELLEM, LÉLEK,TUDAT SZINTEN,ESKÜT TETT ÉS VETTE AZ ADÁST. A BESZÉD VÉGÉN VISSZAIGAZOLTA SZÜZANYA KÉRÉSÉT. 
SOHA NEM ÍRTAM VOLNA LE NEKTEK ,KIZÁRÓLAG DRÁGA SZÜZANYA KÉRÉSÉRE . NEM TUDHATJUK MELYIK LESZ A MAGOKNAK A CSELEKVÉSI PONT ! EZÉRT KÉREK MINDEN KEDVES BARÁTOMAT ,HA NEM TUDTOK ÉRDEMBEN A SZEKÉREN TOLNI ,HOGY HALADJON NE HÚZZÁTOK VISSZAFELÉ. ! JÉZUS ÜZENETE ERRE CSODÁSAN RÁ-VILÁGÍT ! ÁLDOTT SZÉP ,CSODÁS NAPOKAT KÍVÁNOK MINDENKINEK SZERETETTEL,. NE FELEDJÉTEK A SZEKÉR HALADNI FOG ÉS CÉLBA ÉR.

IRÉN SZENT-ENDRÉRŐL . 2015. OKTÓBER 16. PÉNTEK ÉS VÉNUSZ NAP.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése