2015. október 16., péntek

Elengedés





Miért tartogatod a nehézségeidet? Miért cipeled magaddal a problémákat, és miért ragaszkodsz a küzdelmekhez? Itt az ideje elengedned ezeket. Itt az ideje felismerned, hogy olyan vagy, mint egy akaratos gyermek, aki görcsösen markolja a törött játékát, és nem veszi észre, hogy ha elengedné, akkor meg lehetne javítani. Vagy jobbra cserélni.
Az angyalok arra biztatnak, hogy ma válaszd az elengedést. Hogy mit engedj el? Mindent, Engedd el mindazt, ami már nem épít téged. Engedd el mindazt, ami már nem előre visz, hanem akadályoz. Engedd el mindazt, ami nehézséget okoz. Engedd el az önmarcangolást és az önvádat. Engedd el e a haragot, a sérelmeket, a gyűlöletet. Engedd el az elvárásokat és az ítélkezést. Engedd el az akarnokosodásodat, az irányításmániát. Engedd el mindazt, amivel nem vagy elégedett, ami nem jó, vagy ami nem teljesen jó. És engedd el az egód félelmeire való figyelésedet is.
Hogy akkor mi marad neked? A szeretet. Az angyalok. Önmagad. Isten. Lehet, hogy ez kevésnek tűnik. És az is lehet, hogy az akaratos egód számára ez félelmetesnek tűnik. De ha kipróbálod, megérted majd: Tényleg ez a legtöbb, amire szükséged van.
Azáltal, hogy elengeded mindazt, amire nincs szükséged, csak az marad meg neked, amire szükséged van. Azáltal, hogy már nem ragaszkodsz a nehézségekhez, a harchoz, a küzdelemhez, a haraghoz végre megérkezhetsz a nyugalom, a béke és a sikerek világába.
Ma kérd meg Mihály arkangyalt, hogy távolítson el mindent, amire már nincs szükséged, ami fájdalmat okoz, ami megbetegít, és ami akadályoz! Miután elmondtad ezt a kérést, hunyd le a szemed, vegyél néhány mély lélegzetet, hogy a tisztítás végbemehessen.
Ha úgy érzed, hogy a napod közben ismét megrohannak a gyötrő gondolatok, utolérnek a nehézségek, felbosszantanak a körülmények, egyszerűen csak újra kérd Mihály arkangyal segítségét, hunyd le a szemed, és vegyél néhány mély lélegzet.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyali üzenetek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése