2018. november 1., csütörtök

Eljött az ideje, hogy a megosztottságban élő részeinket is a Fénybe emeljük



Eljött az ideje, hogy a megosztottságban élő részeinket is a Fénybe emeljük, átalakítsuk, és Fénnyé váltsuk.
Ezek azok mélyen eltemetett részeink, amelyek árnyoldalunkat képviselik. 
A megosztottságban élő részek, a félelemből, kétségből, haragból, aggodalom stb… táplálkoznak és innen nyernek energiát. Számos cikluson keresztül küzdöttünk ezen részeinkkel, hadakoztunk ellene, ahelyett szívünk, lelkünk templomában összeolvadtunk volna vele, és teljes Fénnyé formáltuk volna.
Most eljött az idő, hogy felismerjük megosztottságban lévő részeinket, amelyek megkötésként visszatartanak minket. A megosztottságban tartanak, hátráltatva a fejlődésünket, a kiteljesedésünket.
Nézzünk szembe magunkkal, és tárjuk fel árnyoldalainkat,- vizsgáljuk meg miből ered. Milyen mértékben tőlünk, belőlünk eredeztethető, vagy talán valami kívülről jövő erő még ráerősít minderre, hogy megkötései által ne ismerjük fel azt az utat, amit leszületésünk előtt választottunk magunknak.
Ezek az erők megnyilvánulási formái csak akkor tudnak hozzánk csatlakozni, ha bennünk is vannak ilyen mélyen eltemetett részek. 
Céljuk mindenféleképpen az, hogy kétségben, félelemben tartsanak minket, átvegyék sorsunk felett az irányítást.
Ennek felismerésének több módja van,- az első, szembe nézel az érzéseiddel.
Vizsgáld meg a megosztottságban lévő részeid honnan eredeztethetőek.
Számos életünkben voltunk kitéve különböző hatásoknak, amelyek félelmet, fájdalmat, kétséget, stb…ébresztettek bennünk. 
Ezek a kódok lélektesteinkben is megjelentek, és egyik leszületésről a másikra magunkban tároltuk őket. De eljött az idő, hogy mindettől megváljuk, Fénnyé alakítsuk. A Fénytesteink tiszta fénylővé váljanak, és már semmi és senki ne akadályozza felemelkedésünket.
Szíved, lelked templomában van egy hely, ahol az Örökkévaló Éneddel kapcsolatba léphetsz. Kérd a segítségét ebben a folyamatban. 
Nem biztos, hogy egy alkalom által Fénnyé tudott formálni, Fénnyé tudod váltani ezen részeidet. Egy a fontos, hogy teljes elfogadással legyél önmagad iránt. 
Fogadd el, hogy ezen részeid is hozzád tartoznak,- sugározd át őket végtelen szereteteddel, és emeld a Fénybe.
Valószínű, hogy ezt a gyakorlatot Örökkévaló Éned segítségével többször is meg kell ismételned. De az igazi próba, megpróbáltatás még csak ezután következik. 
Mert a való világban, amelyben élsz, szintén helyt kell állnod. 
Saját tudatosságod által jutsz el egy olyan szintre, amelyben megosztottságban lévő részeidet átalakítod.
A társadalom azon rétegeinek, akik félelemben, kétségek közt kívánnak tartani, hatalmat kívánnak gyakorolni fölötted, manipulálni akarnak,- nekik (ahogy tudatosodsz, és egyre inkább Fénnyé váltod megosztottságban lévő részeidet),- már egyre kevésbé lesz hatalmuk feletted, és egyre kevésbé tudják irányítani életed.
Ahogy ezen részeidet Fénnyé váltod, egyre inkább ráébredsz isteni mivoltodra, szellemi nagyságodra,- arra a tényre, hogy ez mind csak egy illúzió, senki nem veheti át az irányítást feletted. És ha eljutsz eddig a pontig, akkor már nyert ügyed van, mert felismerted azt a tényt, hogy helyet foglalsz a Teremtésben, részese vagy. 
Kialakult álláspontot képviselsz, és szent meggyőződésed által egy olyan energiát teremtesz magad köré, amely a vonzás hatalma,- a szinkronicitás által, lehetőséget ad, hogy anyagi és szellemi jólétben és bőségben élj.
Ennek az útnak a bejárása nem könnyű folyamat, de ha szívedben vágyat érzel a Fény hívására, akkor kérlek indulj el, minél gyorsabban cselekedj, és ne hagyd, hogy meggátoljanak ebben. Senki sem veheti el tőled a szabadságod, tudatos Lényként, tudatos Létezőként lehetőséget kapsz, egy új és szebb életre.
Sok sikert és tudatos elkötelezettséget kívánok ehhez a munkához, Isten áldása segítse Önöket.
Szeretettel: Áhimré


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése