2018. november 1., csütörtök

Tudatos gondolkodás



" Nagyon fontos, hogy összhangban légy a valódi Önmagaddal, és ne a körülményeid irányítsanak, hanem te irányítsd a körülményeidet.( Pl: ha valaki rosszat mond rólad, vagy megbántott cselekedetével, vagy nem úgy cselekszik, ahogy te azt elvártad tőle, számodra nem kellemes az időjárás, akkor rosszkedvűvé válsz.) Fontos, hogy a feltétel nélküli szeretet állapotában légy, és ne arra építs, hogy attól érzed jól magad, hogy másoktól kapj nagyrabecsülést, helyeslést, elismerést. A legerőteljesebb körülmény az, hogy milyen a többi ember róluk alkotott véleménye, felfogása. Nagyon nagy tévedés azt hinned, hogy lehetséges úgy viselkedned, hogy valaki a viselkedésed hatására elismerően vélekedjen rólad, miközben olyan oka van annak, hogy miért van éppen abban a rezgésállapotban van, amiben van. Nem te vagy az oka annak ahogy a többi ember érzi magát, mégis amit ők éreznek, az visszatükröződik a számodra. Olyan világba érkeztünk sajnos, ahol sok ember azt mondja, hogy ilyennek és ilyennek kell lenned, hogy én jobban érezzem magam. Így aztán mindenki számára másképpen kellene lenned ahhoz, hogy jól érezzék magukat. Ha mindig a másik ember kedvére akarsz tenni, akkor soha nem Önmagadat adod, hanem az Ő elvárásának felelsz meg, hogy jól érezze magát és elfogadjon téged.
Amikor felismered a saját isteni Forrásodat, mert ráhangolódsz arra a frekvenciára, akkor feltöltődsz, és kiegyensúlyozottan, magabiztosan állsz a lábadon.
Ezután pedig kimész a világba, és mindenre a feltétel nélküli hozzáállással tekintesz, mert felismerted, hogy egyetlen embernek és egyetlen helynek sem kell alkalmazkodnia ahhoz, hogy neked jó legyen.
A feltétel nélküli szeretet fenntartója és továbbadója vagy. Rájössz, hogy nincs szükséged arra, hogy bármi, vagy bárki másmilyen legyen azért, hogy jól érezd magadat. Ez az igazi szabadság!
Ezzel nemcsak megváltozik a rezgésed, megváltozik a vonzásod irányultsága, egyre több jó érzést keltő dolog fog körbevenni téged, és a feltétel nélküli szeretet fenntartója és továbbadója leszel, mert senkitől nem fogod azt követelni, hogy más milyen legyen mint amilyen.
Hogyan jutsz el abba az állapotba, amiben nem érzed szükségét, hogy mások elismerjenek?
– Úgy, hogy újra és újra megtalálod a Forrással való összhangot.
A Forrással, aki ismer téged, aki egy veled. Tiszta pozitív energia, amely feléd és rajtad keresztül áramlik."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése