2012. június 19., kedd

Az Eredendő Út bejárása II. rész


Újjászületés című saját tervezésű és festett Selyemmandalám, amit egy kedves Lélektársamnak készítettem ajándékba. Azt hiszem ebben a szimbólumban minden benne van ami aktiválja az ehhez szükséges kódokat.

Az Eredendő Út bejárása II. rész


Az Eredendő ÉN lelked legmélyén húzódik meg.

Ott nincsenek játszmák, csak a valóság van.
Lelked középpontjában van egy MAG, melyben Eredendő Minőséged kódoltan létezik.

Ezt a kódot neked kell felnyitanod, kiteljesítened, és általa élned az életed.

Ő a te útmutatód, irányadód, tanácsadód,- TE MAGAD VAGY.

Ennek az ÉNnek a világlátása széleskörű, nem egy perspektívából szemléli az életet.

A SZERETET a fő motivációja, az életigenlés.
Ő és TE valamikor teljes egységet alkottatok.
Az idők folyamán ez az egység felbomlott, és átadta az irányítást a külvilágnak,- ezáltal legyengítette erejét, és Isteni Lényét mások szolgálatába állította,- ami nem megfelelő visszahatással jelentkezett életében,- mivel az irányítás kicsúszott a keze közül, és a hatalmi szférát gyakoroló emberek kezébe helyeződött át.

Most eljött az idő, hogy végleg megváljuk a megosztottságban lévő részeinktől, és Éntudatunk, Önvalónk, saját szolgálatunkba állítsunk, - kihasználva ezzel a lehetőséget, hogy Isteni Lények vagyunk, a Fényt szolgáljuk, és egy jobb világ megteremtésén dolgozunk.

Isteni Önvalónk, Eredendő Minőségünk arra vár, hogy teljességgel összekapcsolódjunk vele, és megszabaduljunk minden mondvacsinált elmélettől.

Mindentől, ami nem a szív szavát, és a tudat értelmét segíti elő.

Ehhez szeretnék átadni egy egyszerű gyakorlatot:

 

-         Merülj el Magadban egy olyan békés helyen ahol senki sem zavarj meg a nyugalmadat.
Nem csinálok hosszas bevezetést, mert már mindenki jártas abban, hogy kapcsolja ki a külvilág zaját, még ha most egy mélyebb szintre is tanácsos merülnie magában.

Jelenítsd meg magad előtt egy kicsi lángot, amely a gyertya lángjához hasonlít.
Lassan, de mélyen lélegezz, mélyülj el magadban, és ebből a lángból táplálkozz.

Érzed ahogy tested ellazul, minden zavaró gondolat távolra kerül tőled, nyugodt és békés vagy, már semmi sem zavarja meg lelked és elméd egyensúlyát.

Továbbra is csak engedd, hogy átjárjon a gyertya lángja, csak lélegezz mélyen, és minden, ami még esetlegesen zavarként jelentkezik benned, azt a kilégzés által engedd útjára.

A láng egyre fényesebbé és nagyobbá válik, míg nem azt veszed észre, hogy átjárja lényed, összekapcsolódik veled, és lángra lobbantja a benned élő Krisztusi Lángot.

Mikor ez a Láng fellobban, szívcsokrod felizzik, szeretet, béke és határtalan nyugalom járja át a lelkedet.
Érzed, hogy a Láng átformál, átalakít, elégett minden magadban hordozott olyan érzést, gondolatot, múltbéli cselekedetet, ami már nem szolgál téged, és megakadályozza, hogy teljes egészében kiteljesedj.

Engedd, hogy ez az Isteni Láng fellobbanjon benned, és életre keltse az Isteni Szeretet forrását.

Továbbra is csak nyugodtan lélegezz, és tudatosan is engedj útjára minden benned lévő fájdalmat, minden bánatot, minden megkötő gondolatot.
Elképzelhető az is, hogy epizódok sejlenek fel életedből/életeidből,- tekintsd át azokat, és csak azután engedd az útjára.

Ha szeretetlenség van benne, akkor töltsd meg Fénnyel, és szeretettel engedd el lényednek azon részét mely a múltat képviseli, és már nem kellene hogy hozzád tartozzon.

Csak engedd az áramlást, engedd, hogy a Láng, amely már összekapcsolódott a Krisztusi Lánggal és eggyé vált vele, felfényesítsen, felkészítsen arra, hogy testben, lélekben, szellemben, tudatban újjászületetté váljál.

Ha már nem kötőd magadhoz a múltat, elengeded végképp a fájdalmaidat, valós vagy vélt hibáidat, sérelmeidet, félelmeidet,- akkor most lehetőséged nyílik rá, hogy a lélek ereje, és Krisztus Szent Lángja által ÚJ FÉNY gyúljon a lelkedben. És ez a Láng már a lecsupaszított Lényed, a tiszta, eredendő, lényegi Lángja, azé a létezőé, aki hamvaiból éled újjá,- azé aki felszította magában a tűzet, megkeresztelkedett, és ÚJ SZÖVETSÉGET alkotott Istennel, ami kizárólag a SZERETET és a TELJESSÉG EGYSÉGE.

Engedd, hogy mindez megérintse lelked, nyílj meg előtte……

Nyisd meg magad a Szentháromság Egysége előtt, és fogadd magadba.

Legyél egyben gondoskodó, szerető ATYA, ANYA és GYERMEK.

Engedd, hogy ez a teljesség átjárjon, és ÚJ ALAPOKRA helyezze az életed.

Töltekezz a Szent LÉLEK erejével, és kérd meg Lelked Angyalát, hogy segítsen neked átadni azokat a kódokat, amelyek az EREDENDŐ MINŐSÉG kiteljesítéséhez szükségesek.

Kérd meg, hogy érintse meg a lelkedet, és hozza el számodra az ÚJ ÉLET LEHETŐSÉGÉT.

Beszélgess többet Lelked Angyalával, hiszen Ő jobban ismer téged, mint te magad.
A Krisztusi Láng átjárja a testedet, lelkedet, szellemed is eggyé válik a tűz erejével,- fellobbantja benned az Isteni Szikrát és végigvezet az újjászületés folyamatán.

Most már testben élő Fényforrássá változol, - érintéseddel, szeretetted által másokat is azzá válthatsz.

Ezt a kiáradó Fényt, ezt a csodás Fényoszlopot kösd össze a FÖLDANYA szívével,- és biztosíts ŐT szereteted és támogatásod felől.

Segítsd és támogasd Őt az átalakulásban,- lényedből fakadóan megakadályozva további kiaknázását.

Mikor lélekben eggyé váltál a FÖLD szívével, a FÖLD testével, és érzed, hogy teste mintha tested volna, - rádöbbensz, hogy felelős vagy minden földi életért, minden földi létért, mert MI mindannyian egyek vagyunk.

Kérlek, ennek tudatában tedd tovább a dolgodat….

A gyakorlat végett ért, légy kedves saját tempódban térj vissza a mindennapok valóságába.

-         A Fény megszentelése különösen alkalmas most a nyári napforduló ünnepén.

Jelentős terhektől szabadulhatunk meg ebben az időszakban, lehetőséget adva az újjászületésnek, a megújulásnak, az ÉG és a FÖLD középre helyezésének,- ezért kérem, aki tudja használja ki ezt időszakot.
Ha van lehetősége vegyen részt egy Fényünnepségen, SZER-en, és menjen át a hamvadó tűz parazsán, kiégetve magából minden régi mintát, mindent, ami még gátat szab annak, hogy újjászületetté váljon.

 

Köszönöm a figyelmet, továbbra is szeretettel és Fénnyel ölellek Mindenkit.

Isten- Isten!

ÁhimRé
Feketéné Lendvai Katalin

 

Veszprém. 2012. június (Napisten havának) 19.-ik napján.Megosztottságban lévő részeink Fénybe emelése
http://lendvaykati.gportal.hu/gindex.php?pg=33366779Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése