2015. július 19., vasárnap

Ikerlángok Vonzásában

Felesleges azon elmélkedni, hogy mennyi minden nem stimmel párkapcsolatodban és életedben.
Bizony, valami miatt azt a Társat, Szerelmet választottad, akivel vagy, vagy akibe beleszerettél. Nem mindig tudjuk az adott pillanatban, hogy mi miért történik, viszont érdemes hagyni, hogy a dolgok folyjanak a maguk útján. Mert idővel minden kiderül.

Tépelődhetsz azon, ha valami nem úgy történik, ahogyan Te elképzelted, de ez csak arra jó, hogy benne maradj a rossz rezgésekben, és később aztán újra és újra ugyanazt teremtsd meg, amiben már most is benne vagy.
Mi van, ha ott van Benned a potenciál a Boldog Párkapcsolatra, és jelenlegi Társad is éppen az a valaki, akivel ezt megélheted? De nem úgy, hogy rá vársz, és arra, hogy megtegye az első lépést a javulás felé.
Hanem úgy, hogy elkezded meglátni jelenlegi kapcsolódásodban a csodákat, a tükreidet és a fejlődési lehetőségeidet, valamint azokat a dolgokat, amelyeket már most eléd hozott az élet, és folyamatosan adja Neked. Elégedetlenkedés helyett adj hálát az Égnek, hogy megvan, amid megvan.
És kezdj el egye több jót látni. Örülni annak, ami már történik. Annak, hogy létezel és szabadon szerethetsz, szabadon kapcsolódhatsz emberekkel. Fejlődni bárki által tudsz, Önmagadat megismerni és megszeretni bárki tud segíteni - legtöbbször azzal, hogy magadra hagy, hogy enged kiteljesedni Téged.
És ha a Te szívedben egyetlenegy ember van, annak is örülj, mert akkor szeretsz valakit.
Ez a legtöbb, amit tehetsz magadért és másokért. És ha látod már, mennyi csoda van a múltadban, ami mind-mind a Te érdemed, és azt is, mennyi feladat vár még Rád, hogy új csodát teremts, lesz értelme az Életednek.
Most is van, hisz itt vagy és élsz.
Kerényi Dorka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése