2015. június 11., csütörtök

Aranykori mentális kristályosodás, tisztulás


Az utóbbi hetek (Húsvéttól kezdődően) intenzív energetikai áramlásokat hoztak magukkal. Még mindig érezhető a feszültség a levegőben, mintha valami kitörni készülne, és bennünket is húz magával, hatást gyakorol ránk. Minél érzékenyebbé válunk az energiákra, annál inkább érezzük, hogy a résztvevői vagyunk egy rendkívüli, átalakuló folyamatnak. Na, nem mintha ez bármikor is a létezés során ne így lett volna, csak éppen ahogy gyógyítjuk a szívünket, lelkünket, ahogy nyitjuk és tágítjuk szív csakránkat, úgy finomodik az érzékelésünk! Egyre érzékenyebbé válunk a láthatatlan világok eseményeire, változásaira, és egyre inkább felismerjük, hogy a részesei vagyunk (csupán felismerjük, ráeszmélünk, hiszen ez mindig is így volt) egy kollektív energia - hálónak.
Az Aranykor spirituális tudatosság egy aspektusa, hogy felismerjük eme energia-háló létét, lüktetését, és ennek felelősségében létezünk a háló energetikájában.
Mi is ez a háló?
Egy csodálatos ábrázolását látom például az Avatar című filmben, akár amikor az óriási kéktestű fénylények kapcsolódnak egymással, akár amikor a hajukkal kapcsolódnak rá a bolygó élővilágára. A legcsodálatosabb „magyarázat” pedig az, amikor a filmben a kutató hölgy (Sigourney Weaver) beszél a Fa (Eva) valóságáról és igazságáról, hogy Ő (a Fa) tartja életben az egész bolygó élővilágát, a talaj alatt minden kapcsolódik mindennel, egy „hálót” alkotva, és információkat szállít és őriz eme háló minden egyes moleku lája, atomja (mint az őssejt).
Nos, vissza helyezve figyelmünket az Aranykor energia hálójára: Csakráinkból (egy – egy életterületünk, egy-egy minőségünk kapuja) fényszálak indulnak meg, sokszor a végtelen jel, a fektetett nyolcas szimbólumát (gyógyító szimbólum) magukra öltve. Keringnek körülöttünk az energia fényszálaink, önmagunk körül is létrehozva egy fényhálót, mint energia héjakat, melyek szintén rétegződnek (aura), mentális és érzelmi energiaterekre. Vagyis a körülöttünk futó energia szálak, fejünk felől alá futnak a talpunk alá, információkat és adatokat, a tudat különböző szintű programjait futtatják. Eme energetikai fényszálakon futnak a tapasztalataink (jelen és előző életeinkből is), mely tapasztalatok hiteket, hitrendszereket hoznak létre, alkotnak bennünk. Láthatatlan energia szálakon fut mindaz, amit hiszünk, gondolunk, érzünk, és eme fényszálak meghatározzák, befolyásolják és manifesztálják cselekedeteinket, szavainkat, megnyilvánulásunkat az anyagban. Ahogy fent, úgy lent – tartja a mondás. Nos, a fent, mint korona csakra, a hit életterülete, vagyis a hiteink, gondolataink, a szellemi, az éteri tartomány. Ez (korona csakra energetikája) száll alá az anyagba…
Éppen változik az anyagi szféra világa, emelkedünk az Aranykor megnyilvánulásába, az Aranykor életminőségébe. Ahhoz, hogy ez manifesztálódni tudjon, szükséges átalakulnia a mentális (hitek, gondolatok) szellemi térnek. A mentális fényhálónk besűrűsödése az idegrendszerünk, az idegrendszer az a „kézzel fogható” mentális, szellemi tér, ahol a hitrendszerünk manifesztálódik. Tehát amikor a hitrendszereinkkel dolgozunk energetikailag, az megdolgozza az idegrendszerünket. Már pedig az idegek nagyon- nagyon érzékenyek, az idegpályák rendkívül sérülékenyek.
Nos, ezért alszunk olyan sokat mostanában…
Legalább is igencsak megnőtt az alvásigényünk, még ha nem is aludhatunk annyit, amennyit érezzük, hogy szeretnénk. Talán itt is van beakadás, hogy mennyit „illik” aludni egy dolgos – munkás felnőtt embernek. Mosolyra húzódik szám, hiszen ilyenkor hallom magamban a slágert Nagy Ferótól: „Nyolc óra munka, nyolc óra pihenés, nyolc óra szórakozás…” - Talán tényleg ez lenne az a hármas egyensúly, ami segíthetne: szellem, lélek, test egyensúlya, hogy mindenki megkapja a maga 8 óráját… és íme a 8-as állítva, majd fektetve, mint a gyógyító szimbólum…
Az utóbbi hetekben bizony mentális zónáink tisztultak eléggé intenzíven, és ez gyökeres változásokat hoz az életünkben. A korona csakránk gyógyult és tisztult, hiszen, ahogy gyógyul a szívünk, ahogy nyílik a szívünk, úgy gyógyul a tudat, nyílik a tudat, finomodik az energetikai érzékelésünk. Ám, ha a csakráinkat körben ábrázoljuk, csakra – kört rajzolunk, akkor a korona csakra összeér a gyökér csakránkkal.
Íme, a korona csakra, mint a mentális energia tér gyógyulása elhozza a gyökeres változást az anyagban!
Azonban a mentális tér az idegpályáinkon fut, és bizony, az idegrendszer alvás közben pihen és gyógyul. Ezért igencsak oda kellene figyelnünk az alvásigényünkre, az alvás mennyiségére és minőségére! Aki intenzív energetikai munkát végez, akár gyógyul, akár gyógyít, annak nagyon fontos a napi minimum 8 órás alvás. Amikor alszunk, az egócskánk is pihen, és a fénygyógyítók kiválóan tehetik azt, amire megkérjük őket elalvás előtt. Merthogy kérésre cselekszenek, mert az igaz fénygyógyító csak ott és abban dolgozik, ahol, és amire őt megkérik.< /p>
Azért fontos a mentális terünk tisztulása, a gondolataink tisztasága (szeretet – gondolat), mert a gondolataink hatást gyakorolnak az érzelmeinkre, és az érzelmeink tisztasága is nagyon fontos, ugyanis minden gondolatunk és érzelmünk, mint energiaszálak ráfutnak a hálóra, aminek a részesei vagyunk. Az életvirága szimbólum hálóján egy-egy fénypontocska vagyunk, és fényszálaink, mint a virágszirmok összeérnek, életvirága – hálót szőnek. Aki az Aranykor életvirága-hálóján szeretne létezni, akkor annak úgy is szükséges gondolkodnia, és megnyilvánulnia az anyagban. A bennünk lévÅ ‘ gondolatok, hitek olyanok, mint halmaztulajdonságok, mint halmazjellemzők. Ha másik halmaz, háló tagja kívánunk lenni, akkor változtatni szükséges a jellemzőinken, a tulajdonságainkon, szükséges magunkhoz venni az új jellemzőket, az új kristály-tiszta = szeretet-tiszta gondolatokat és megnyilvánulásokat.
Eddigi fénymunkánk eredménye, hogy fénysegítőink gyógyítják a mentális tereinket, amikor alszunk. Aludjuk ehhez méretezve az alvási mennyiséget és az alvási minőséget!
Éppen lépünk fel az Aranykor-hálójára. Türelem, nem lehet lemaradni! Az Aranykor létezik, jelen van, bármelyik pillanatban magunkhoz vehető. Ez az életünk erről szól… egy egész élet… Azért, hogy a létezésünk transzformálódhasson… A lélek-alkímia kellős közepében vagyunk…
Írta: Kristályfény33 - gyógyító médium

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése