2020. július 12., vasárnap

Veres Mónika - Csillagtitkok: ősz, tél. A hit hatalom! Amiben hiszel az lép be az életedbe.

Csillagtitok összegzés 🌏❣️

Csillagtitkok: 2020 ősz, tél. Jegyzetek Veres Mónika asztrológiai előadása alapján. Főszerepben: a Szaturnusz, a Plútó és a Jupiter.

Ez a három karakteres bolygó július végétől, december végéig együtt áll. Mit is jelent ez?
Az emberiség korszakváltáshoz érkezett. Lezárul egy korszak. Így tovább nincs, nem lehet. Változtatni kell! Belül. Nyitni kell a valóságra. Tudni, mik történnek, de nem belemerülni a "mi az oka, miért történik, igaz-e" kérdéskörbe. Ez az energia lehúz és alacsonyan tart. Ha erre koncentrálsz vesztettél! A cél pedig az emelkedés! Ahol a figyelem, ott az erő! Éld meg az életedet! Legyél jelen az élet csodás pillanataiban! Erre fókuszálj augusztusban! Az augusztus az erőgyűjtésről szól. Ezekben a hetekben töltekezzünk fel. Erősítsük a szeretet kapcsolatokat, lazítsunk, érezzük jól magunkat. Fontos, hogy lelkiekben erősen, stabilan álljunk a ránk váró feladatok, történések elé. Mert lesznek. Az ősz és a tél kemény lesz!

A történet a Mars bolygóról szól. A felfelé úszó Halak csillagképpel kezdődik. A Halak csillagkép a belső világunkról szól. Már a tavasz is arról szólt, az erőteljes fényszög energiájával. Őszre ez a hatás visszatér és felerősödik. A belső világunkban van még valami rendezni való, valami még mindig nincs a helyén. Évszázadok óta, évezredek óta nincs a helyén... A tudás nincs a helyén. Ez most kozmikus rendezés. Az emberek elfelejtették az eredetüket és elkezdtek csak fizikai testként működni. A szellem és a lélek eltűnt belőlük. Az isteni szálat elfelejtették, és elvágták. Ezt a dolgot belül most helyre kell tenni. A Halakban belső összegző munka folyik és helyretétel. Alatta a Cet csillagkép, az elvonulást jelképe. Vonulj el egy picit, és végezd el a belső összegző munkát. Az ősz a szeretet megélésének, és a szellem visszatérésének ideje is egyben. A szellem és lélek dominál.

Fontos dátumok:
Augusztus 13.-án a Mars és a Plútó kerül teremtő fényszögbe. Augusztus 13.-a sorsfordító nap. Ebben a fényszögben hatalmas erő van. Ha van valamilyen dolog az életedben, amit eddig nem tudtál, nem akartál, vagy nem mertél megtenni, akkor erre az augusztus 13-ra vagy az az körüli napokra összpontosíts, mert ott megkapod hozzá a sorsfordító energiát. Ekkor kapsz ehhez erőt. Ez a nap a radikális döntések napja. A Plútó radikális.

Benne van ebben az őszben, hogy radikális, kompromisszumok nélküli változások és változtatások kell, hogy végbe menjenek a világban, és egyénileg is az életünkben. Nincs kompromisszum! Felejtsd el hogy alkudozol! Nincs ilyen. A Plútó azt mondja ami eddig életképtelen volt azt el kell engedni! Azért hogy egy magasabb szintre fel tudj lépni. Mert a Plútónak törvényszerűsége az, ha valamit elvisz vagy lerombol, akkor a helyén mindig egy szebbet és jobbat épít.

Augusztus 24, Mars, Szaturnusz kvadrát. Érdekessége, hogy ez a kvadrát október elejéig végig ott van. Okt. 1.én a visszaúszó Halak fonalában áll a Mars. Találd meg magadban a szeretet-fonal szálakat. Térjünk vissza egymáshoz. Nagy erő van benne.

Szeptember 2-3-4. A Vénusz és a Mars alkot egy szép fényszöget egymással a Rák megnyíló ágánál. A Jászol csillaghalmaz a Jézusi szeretetre figyelmeztet. Nyissd meg a szíved és a lelked. Ez a pár nap segít megnyílni annak is, akiknek ez eddig nehéz volt.

Szeptember 9-én 10-én várhatóan egy olyan hatás jelenik meg az égen behúzzák fentről a kéziféket. Jobban mint tavasszal és nem ugyanúgy. Onnantól kezdve hosszú, hosszú hónapokra meg kell állni!

Szeptember 10. a Mars megáll az égen, és megfordul. Kulcsfontosságú a felfelé úszó Halaknál. A Halak összegző, lezáró, befejező csillagkép. Hazatalálást és szintemelkedést jelent. Ez a korszakváltás többek közt arról szól, hogy valamit el kell engedni. A Mars azzal a bolygó hármassal alkot teremtő és tanító fényszöget, akik a Nyilas csillagképnek az elengedő kezénél vannak csillagképileg. Valamit el kell engedni! Fizikai síkon is lehet elengedni dolgokat. Sok mindent. Rossz kapcsolatokat, rosszul működő munkahelyeket, az értékvesztett és szeretet nélküli világot. És amit feltétlenül el kell engednünk, az az ego. Az elmúlt időszakban az ego vette át az irányítást felettünk. A léleknek kell átadni az irányítást, hogy meglovagolja ezt az energiát. De a ló az maradhat az ego. A legfontosabb, hogy ne fordítva legyen! Ebben az időszakban fontos az egot lecsendesíteni. Ebben sokat segíthet a meditáció. Emelkedj, és ne zuhanj! A Mars a felfelé úszó Halakban segít a belső útra fordulni. Megad minden ehhez szükséges energiát. Meditációval emelkedhetsz, és megúszhatod az időszakot jellemző súlyos konfliktusokat és nagyon nehéz helyzeteket, amit ez az ősz hozni fog.

Szeptember 11. Ez egy Nap Neptun oppozíció, ami nagyon nagy erejű, inspiráló nap. Meditációra kiválóan alkalmas.

A felfelé úszó Halak felett van egy gyönyörű csillagkép, a neve Androméda. Az Androméda csillagkép az áldozat és áldás törvénye az égen. Ő egy gyönyörű királylány volt, aki egy nagyon komoly áldozatot hozott meg. De meg is lett a jutalma. Rátalált a szerelem, Perzeusz királyfi személyében, akivel egy gyönyörű új birodalmat alapítottak. 2020 őszében az áldozathozatal erősen benne van. Valamilyen áldozatot mindenkinek meg kell hoznia. DE az Univerzumnak nagyon fontos szabálya a szabad akarat törvénye. Olyan nincs, hogy egy energia csak rosszat hoz. Mindig lehet választani, hogy egy égi energiák jóra vagy rosszra használunk fel. Ezt az áldozat, áldás törvényét megérthetjük jól is. Egyszerűbb és könnyebb lesz, ha az áldozatot magunk vállaljuk fel. Pl. napi 1óra meditációval. Teremtsd a pozitív valóságot. Legyen ez a Te áldozatod! És, ha ezt az áldozatot meghozod minden nap egy órában, akkor az Univerzum nem vesz el tőled mást.

Al Rischa a következő csillag. Az Al Rischa az összegzés, az egység az összefogás csillaga. A két másfelé úszó halat összefogja. A legfontosabb, hogy ő az egység csillaga. Az egységhez való visszatalálás időszaka. A Mars még mindig erőbolygó ebben az egységben. Ha visszatalálsz a lelkeddel való egységbe, akkor megkapod azt az erőt, amivel az őszt, és utána bármilyen időszakot szárnyalva és emelkedve fogsz megélni és nem zuhanva.

A Mars, Jupiter, Plútó Szaturnusz hármas együttállást fog belökni. A kulcsüzenete a felelősségvállalás. Ezen az őszön két lehetőséged van. Vagy emelkedsz és szárnyalsz, vagy zuhansz. Ebbe most bele kell állnia mindenkinek és felelősséget kell vállalni a gondolataiért, tettekkel. Ki kell állni az életünkért. Egyénileg. Ezért fontos, hogy szeptemberig töltesz fel és foglalkozz magaddal. Senki nem tud helyetted emelkedni. "Az ember fény természetű, bűntelen, tiszta és szabad, testbe zárt isteni fény!" És most ez a lényeg. Ezt kövesd!

Az a nagy kérdés, hogy a hatalom kinek a kezében van? A hatalom a TE kezedben van, vagy átadtad? Ha átadtad, azt most vissza kell venni! Azt kell mondani, hogy a hatalom az én isteni énem kezében van! Az én világomat én teremtem! Az én világomért én vagyok a felelős! Ha magasan rezegsz, a hitrendszered erős, a betegség nem tud belépni a szervezetedbe. Mert a hitnek hatalmas ereje van. Vállalj felelősséget a tetteidért, szavaidért és gondolataidért!

Szeptember 10. és 29 között megáll az élet. Az égen mindenképpen. A Mars, Szaturnusz, a Neptunusz, az Uránusz és a Plútó is retrográd. Sehova ne menjetek! Ezt tudom javasolni szeretettel. Retrográd üzenetek. Mert a Mars is retrográd. A retrográd üzenet: hogy földi szinten azt érzed, hogy behúzták a kéziféket. Nem megy semmi, nem tudok haladni, nem tudok semmit elkezdeni. A bolygó nem földi irányba halad, hanem égi irányba.

Szeptember 10 és november 14 között a retrográd Mars azt a hatást fogja kelteni földi szinten, hogy nem megy semmi és újra megáll az élet. De te tudd azt hogy ez egy kozmikus irányba tartó elindulási folyamat. Amikor azt érzed, hogy fizikai szinten megállnak a dolgok, nehezítéseket kapsz, akkor tudjad azt, hogy valójában a Kozmosznak az igazi lüktetése, az igazi isteni rend most kezdődik. És ez csak jót tud hozni.

Mars a felfelé úszó Halaknál. Ha egy bolygó egy csillagkép környezetben megáll és onnan elkezd hátrálni és visszamegy egy másik csillagkép környezetbe majd direktbe fordul, amint teszi ezt a Mars szeptember 10, és november 14-e között, akkor a Mars ahol megáll, azzal az energiával töltekezik fel, és viszi tovább ezt az energiát. Szeptember 10-én a felfelé úszó Halakba áll, és hajszálpontosan itt fordul retrográdba. Beleáll és megtölti magát, mert szeretné ezt az erőt nektek átadni. Amikor majd újra a Plútóval, a Szaturnusszal és a Jupiterrel kvadrátba kerül, az nehéz helyzeteteket fog teremteni. Szeptember 10. kiemelkedés, hazatalálás, egység és áldozat kezdődik.

Szeptember 29-én a következő Mars, Szaturnusz kvadrát. Szent Mihály napja. Ezen a szeptember 29-én a Mars továbbra is a felfelé úszó Halaknál jár. A Szaturnusz az idő ura. Azt mondja ez a fényszög el, hogy ideje van annak, hogy most visszatalálj benned élő isteni rendhez. Ezt megteheted önként egy belső úttal, egy elmelecsendesítő meditációval és akkor győztél! Ha nem teszed meg mit tud csinálni a Szaturnusz? A mester bolygó, a nagymester kényszerít. Van választásod!

Október 9-én beköszönt a második Mars Plútó kvadrát. Október 19-én a második Mars Jupiter kvadrát. Fontos dátumok a fejlődési fokozatban.

A harmadik Plútó Jupiter kvadrát november 12.-e. Ha a hitrendszeredben egy radikális fordulatot nem tettél volna eddig meg, akkor november 12-14 körül van nagy lehetőséged változtatni. Gondold át és igazíts az eddigi hitrendszereden végre! Radikálisan!

November 14-én a Mars a visszaúszó Halaknál megáll, direktbe fordul. Belefordul a visszatérő üzenetbe. Főleg ebben a november 14.-ei időszakban a visszatérés ereje felerősödik. A saját lelki, szellemi énedhez való visszatérés, vagy visszatérő társak, visszatérő szövetségesek. Vagy visszatérő varázserő. Az előző életből visszatérő mágikus varázserő, amit most megkapsz, ha készen állsz rá.
Nem arról szól hogy hátra lehet dőlni és semmit nem kell csinálni mert majd az istenek segítenek. Mindenkinek meg kell tenni a belső utat. A belsőnkbe vissza kell térni a tudásnak a szeretetnek.

Decemberben a Szaturnusz és a Jupiter végre visszalépnek a Vízöntőbe. Eljön a felszabadulás ideje. Sok lesz a próba ősszel, és a felszabadulás ideje főleg ezzel a Szaturnusz Jupiteri jegyváltással fog bekövetkezni. A december 21-e, a téli napforduló pillanata, amikor a Jupiter és a Szaturnusz együtt állnak az égen, nagyon szép helyen, a betlehemi csillagnál. A Vízöntő jegyében, ami már a felszabadulásról szól. A Bak csillagkép fejénél. A Bak a hatalom jelképe. Sors uraló csillagkép. Ez a téli napforduló. Aki végigviszi az őszi próbákat, aki ősszel megérti, megérzi megéli, magában az istent és visszatalál az Isten énjéhez, arra ezen a télen győzelem vár.

A győzelem azért vár ránk mert a Szaturnusz Jupiter együttállás a téli napfordulón szorosan együtt fog állni a nyíl csillagkép Alfa, legfényesebb csillagával. A Nyíl csillagkép, a győzelem szimbóluma az égen. A győzelem a végkifejlet! Ezen a téli napforduló van egy szoros Nap Merkur együttállás. Egészen pontosan a Nyilas csillagképnek az elindító csillaga az Al Nasi. Ez a csillagkép segít abban, hogy megnyissuk a szívünket és a lelkünket.

Ezen a téli napfordulón itt az ideje elindítani a fényt az útjára. A fény győzni fog! De csak akkor ha belül magadba legyőzted a sötétet.

Az utolsó Mars Szaturnusz kvadrát és a Mars Jupiter kvadrát nem lesz 2020-ban! 2021 januárban lesz csak. 13-án a Mars és a Szaturnusz kvadrátja és 2021. január 24. a Mars is és a Jupiter kvadrátja. Nem lesz több. Én ahogy jelenleg érzem, onnantól kezdve a prés kienged. Nem lesz még egyszer egy ilyen energia mező. 2021, 2022, nincs ilyen hatása közeljövőben. Az eljövendő 2-3000 évben nem lesz.

2021 januártól lehet fellélegezni, addig nem. Augusztus végéig töltekezz minden módon, mert vár ránk szeptember, október, november, december, 4 hónap! Ahol végig tengelyben kell maradnod, tengelyben is tudsz maradni.

December 30 és január 1-je nagyon érdekes kozmikus két nap. A Mars már a Szaturnusszal és a Jupiterrel hatósugárban van december 30. január 1. az érdekesség a Mars még együtt áll az Al Risa csillaggal, aki az egység, a Szaturnusz és a Jupiter pedig együtt áll a Sas csillagképpel, aki a magyar hagyományban a Turul. A Sas csillagkép Alfa csillagával, az Altairral. Az Altair, a magyar hagyományban nekünk magyar embereknek lélek vezető szerencsecsillagunk. Van miben bízni, van miben hinni. Az Altair kiemel és vezet. Az Al Risa csillag és az Altar csillag egy teremtő fényszöget alkotnak az égen. Nagyon ritka mind a kettő Alfa csillag. A Fényerő, az isteni erő, az Isten tudás ereje és a szeretetnek a győzelme csupa nagy betűkkel van felírva az égre év végén.

Egy János vitéz hasonlattal zárom a soraim. Januárra eljutunk "Tündérországba". Mindenki eljut! Vagy úgy mint János vitéz, vagy úgy, mint Iluska. Élve vagy halva! Rajtunk múlik! Áldás minden pozitív entitásra!

forrás: Veres Mónika asztrológiai előadása


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése