2020. április 2., csütörtök

Jupiter - Plútó együtt állás ideje

Az április hónapra vonatkozó Nemzeti Ima időpontjait az alábbi linken találjátok (a www.csillagtitkok.hu oldalon). Kérlek, mindig ezt vegyétek alapul a jövőben, ha csatlakozni szeretnétek.
Csak egy időpontot szeretnék külön kiemelni! A hónap (és az év egyik) legerősebb ima-pillanatát az április 5. vasárnap 6:15 órát.
Ez a sokat emlegetett Jupiter - Plútó együtt állás ideje. Ahogy a Teremtőt is szimbolizáló Jupiter ereje egyesül a Plútó sorsfordító, gyógyító erejével egy olyan különleges kozmikus pillanat köszönt be az életünkbe, amikor a KÖZÖS IMÁDSÁG erejével nem csak valóban sorsot lehet fordítani, de egyúttal óriási gyógyító erő jelenik meg a térben, s válik mindez kézzel foghatóvá. A Plútóval úgy mondjuk "dimenziót lehet ugrani", olyan dolgokat is meg lehet tenni, amire korábban talán azt mondtad volna: "ez lehetetlen". A Plútónak nincs lehetetlen!
Tehát, itt az idő, megugrani a "lehetetlent". Mert az többé nincsen 
Ehhez az ad óriási ERŐT, hitet - sőt ISTENTUDÁST április első vasárnapja. Főleg a magyar nyelven, magyar - mágus - szavakkal elmondott imán keresztül. A Szív-erőn keresztül.
Hiszen a magyar nyelvben ősi, titkos kódok vanna elrejtve, melyek az ÉLETET és a Fényt őrzik. A vasárnapi Nemzeti Imát tehát azért tettem a napfelkelte idejére, mert szintén szent és kiemelten mágikus idő-minőség a magyar hagyományban. Új dolgokat lehet vele elindítani áldással, a Fény erejével.
A "világmeditációval" kapcsolatban utoljára annyit reagálnék, hogy én nem szeretnék "valami ellen" meditálni vagy imádkozni, mert nem jó irány. Mindenkinek szíve joga eldönteni csatlakozik -e oda vagy sem. Ahogy nekem is szívem joga. És az én szívem úgy döntött, hogy nem csatlakozok. De ha te szeretnél, tedd meg, nincs kényszer, hiszen szabad akarat van az Univerzumban! Tégy úgy, ahogy jónak látod.
Egy biztos, ha az Égre írt üzeneteket nézem, ebben a vasárnapi kozmikus pillanatban az egyik Kulcsot a magyar nép kezébe adta a Teremtő. Hiszen a Jupiter - Plútó együtt állása felett a Nyilas és a Sas csillagkép ragyog. A Turul Madár (Sas) pedig a Tejút felé száll, ide segít a többieket is felemelni. Ő az a madár, akiről Pió Atya is beszélt.
Tehát most, szerintem, az a különleges pillanat van, amikor a világ szeme rajtunk. A virágvasárnap napfelkeltekor magyar szavakkal elhangzó magyar imák összeadódó varázs-ereje csodálatos változásokat tud elindítani a Kárpát-medencében, s aztán (talán) az egész világon. És a Nyilas csillagkép szerint ez a Szeretet Törvényén alapul. Ezt a törvényt pedig nekünk magyaroknak kell megtanítani a világnak. Mert ez a Küldetésünk. És ez a Küldetés Éve. (Egyénileg és nemzetileg is.)
A Nyilas csillagkép nagy titka, hogy itt közvetlenül lehet a Teremtővel felvenni a kapcsolatot! Tehát, ha úgy érzed, ha jónak látod, tarts velünk vasárnap mikor kél a Nap. Számítunk istennel közvetlen összeköttetésben lévő magyar szívedre, magyar szavaid varázs erejére! Most rajtunk a világ szeme 
Természeten az egyéni imáknak is nagyon kedvez ez a vasárnapi időpont! Az egészséget, a békét, a biztonságot, a gyógyulást, a boldog bőséget, a szeretet támogató imával.
Végül egy érdekesség.
Egy budhista legenda szerint az utolsó időkben megnyílik az Ég Kapuja, s ezen a Kapun Fentről az Égből megérkeznek ide a földi világba az Égi Lovasok, azért, hogy végig száguldva a világon megtisztítsák azt. S ezt a Kaput Hunor és Magor fogja kinyitni.
Amit hozzáteszek: a csillagos égbolton az Ikrek csillagkép mellett van egy Auriga nevű csillagkép, mely a Bika szarvától indul ki, s őt Kapunak - Tejút-kapunak - is hívjuk. Vagyis az Égen valóban ott áll a Kapu mellett Hunor és Magor ....
Szeretettel: Veres Mónika, csillagtitkok
Kép: Lendvai Katalin: Csaba Királyfi
https://csillagtitkok.eoldal.hu/…/nemzeti-ima-idopontok.html


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése