2020. április 12., vasárnap

A Hold Húsvét Hétfőn hajnalban eléri a Nyilas csillagkép Al Nasi csillagát...


A máról holnapra virradó éjszakára érdemes oda figyelni! Holnap hajnalban ugyanis egy különleges szép helyzet jelenik meg az Égen - s így a földön is.
A Hold Húsvét Hétfőn hajnalban eléri a Nyilas csillagkép Al Nasi csillagát - amely a Nyilas nyilának a hegye -, miközben kivételesen együtt áll a leszálló holdcsomóponttal. Egy kivételesen szép kozmikus pillanat a teljes elmélyülésre, s arra, hogy lelkedben felvedd a kapcsolatot közvetlenül a Teremtővel, a Szerelmetes Teremtő Szeretet Ős-erejével.
A Nyilas nyilának hegyével (Al Nasi) ugyanis a mögötte lévő Skorpió csillagkép szívét, a vörösen izzó Tejút-oszlop Antares csillagot célozza meg, mely a legmélyebb, legerősebb SZERELEM üzenete az Égen. Egy dimenzió-kapu, mely az isteni és az emberi világ közötti átjáró - s itt a titok: ez a dimenzió-kapu BENNED van, a SZÍVEDBEN.
Erre segít ráérezni, ebbe segít magad belevarázsolni holnap hajnalban (és még hétfőn reggel is) a Hold!
A leszálló holdcsomópont különlegessége, hogy segít a mélybe bevinni az eddig megszerzett tudást, hogy aztán ott már örökre Lelked részévé váljon. S most pont azt a tudást, segít mélyen beépíteni magadba, amelyről az egész idei esztendő szól: az ISTENTUDÁST. Annak tudását, élését, érzését, hogy az Isten nem csak "kint" van, hanem BENNED ÉL. A szívedben. Hogy ott ragyog Benned az Isteni Fénysugár!
Ezen kívül ma éjszaka a holdcsomópont egy előző életből származó üzenetre, érzésre vagy tudásra is emlékeztethet esetleg, mely sorsod szempontjából lényeges és segít kijelölni a Célt.
Aludj hát egy jót, add át magad időben (ha lehet még 11 óra előtt) a teljes elmélyülésnek, s hagyd, hogy lelked dolgozzon a mélyben az Álom Varázsbirodalmában. Vagy meditálj, hisz az is belső világodba visz, Isteni Önvalódhoz.
A fotón a Tejút spirál-galaxis látható, melynek középpontjában ott ragyog a Tejút Szíve, Isten Szíve. Ebbe a szerelmetes ölelő, teremtő örvénybe vezet el ma éjjel a Hold.
Kedves barátom Vörösmarti Anikó kérésemre bejelölte azt a körülbelüli pontot, ahol a Naprendszerünk található. Azért, mert szeretném, hogy érezd most kicsit mélyebben át micsoda határtalan isteni óvó-védő, ölelő kar vesz körül! Ez maga a szeretet, a biztonság, a bőség, az öröm, amelyből bármikor közvetlenül meríthetsz saját Isteni Forrásodon keresztül. Ez itt van veled - és benned!
Most hunyd le a szemed .... és csak érezd, csak érezd, ahogy dobog és lüktet benned ez az Isteni Szív ....
Szép álmokat!
Veres Mónika
csillagtitkok
(Vezetett meditációm továbbra is ingyen elérhető a youtube-on vagy a www.csillagtitkok.hu oldalon/ bal oldali linkek.)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése