2020. január 6., hétfő

Üzenet a Forrástól by Jahn J Kassl 2020 január 4. 2020 – A kecsesség erősen energetikai éve

A 2020-as év erőteljes energiákat és olyan körülményeket hoz, amelyeket már néhányan nagyon régóta várnak, mások pedig az idők kezdete óta félnek tőle.
Elkezdődött az áttérés rendkívüli energetikájú időszaka!
Én a Forrás vagyok! Egy kő sem marad a Földön, amit nem fordítunk át és minden megváltozik, megújul és visszatér a Forrás Egységébe, aki én vagyok.
Ez egy csodálatos időszak, egy rendkívüli kihívást rejtő időszak és egy rendkívül kecses időszak.
A pozitív és a negatív, a sötét és a fény, mind elkezd materializálódni. Ezért tehát figyeljetek oda arra, hogy mit sugároztok ki és mit fogadtok be.
Az emberi testek energetikai adók és vevők.
Minden, amit az elméd generál, minden, amit mondasz és hallasz kulcs fontosságú számotokra. Mivel az érzéseiteken és gondolataitokon keresztül, melyek az ezeknek megfelelő szavakhoz és tettekhez vezetnek, határozzátok meg azt, hogy az utatok hová vezet.
Ti magatok határozzátok azt meg, hogy hogyan élitek át ezt a rendkívüli energiájú időszakot, mivel mindaz, amit kiküldötök, azonnal visszatér hozzátok. Ha pedig a negativitás és a sötétség megpróbál belépni az energetikai rendszeretekbe, ez csak akkor járhat sikerrel, ha rezonáltok vele, ami azt jelenti, hogy valahogy nyitottak vagytok rá.
Ezért tehát tisztítsátok meg az energia mezőtöket és éberen őrizzétek a gondolataitokat és az érzéseiteket, mivel ezáltal teremtitek meg a valóságaitokat és mindent, amire vágytok vagy nem vágytok önmagatok számára.

Az Istentelen világ oszlopainak a ledöntése

A 2020-as év kétszer hordozza magában a 20-as számot, ez arra utal, hogy az Isteni kecsesség és igazság időszaka kezdődik el.
Az igazság két aspektusát fedik fel majd most, ez pedig abban a tényben fog megmutatkozni, hogy az emberek nem tudnak többé elmenekülni önmaguk elől és mostantól minden tett, amit végrehajtanak, következményekkel fog járni a világ szinpadán.
2020-ban az Istentelen világ oszlopai oly módon kezdenek leomlani, ami nyilvánvalóvá válik minden emberi lény számára.
A sötét szándékok kibontják a romboló kihatásaikat és az emberiség szembe kell nézzen a kiváltó okaival.
Még, aki vak, az is látni fogja, hogy az Isteni Fény elkezdi a nagy megtisztítás kezdeményezését. Egy nagy megkönnyebbülést hoz minden emberi lény számára és minden olyan lény számára, aki a sötétség rabja, ez a játékuk jól észrevehető végét jelenti itt a Földön.

JJK: Ez azt jelenti, hogy idén végre megtapasztalunk nagy külső változásokat?

Forrás: A 2020-as év erőteljes energiái olyan körülményeket hoznak, amelyekre régóta várnak néhányan és mások pedig az idők kezdete óta félnek tőle.
Mivel azzal együtt, hogy minden az én kegyes áldásomba van beágyazva sok lény nem kér ebből semmilyen részt sem. Ők a saját útjukon járnak, ami gyakran kerülő utakat és körkörös hurkokat jelent és egységben maradnak a negatív rezgésekkel és a sötét energiával. Néhányan egy „tribunáléról” beszélnek, de ez egy félre értelmezés.
Ami ennek a két 20-asnak az évében meg fog történni az, hogy mindannak a lehetősége, ami teli van Fénnyel még tovább nő Isten kegyéből, a sötétség lehetőségei pedig csökkennek.
A fényes valóság fog egyre inkább elterjedni a Földön. Ez azt is magába foglalja, hogy a fénytől megfosztott jelenségek és lények meg kell nyíljanak a Fényre vagy pedig el fogják veszíteni azt a jogukat, hogy a továbbiakban itt létezzenek a Földön. Ez az az időszak, amikor a Mennyország és a Föld azaz ez a világ és ami mögötte van, egyesül. Ezt azáltal érjük el, hogy tudatosan megemeljük a Fény frekvenciáját néhány emberi lényben.

JJK: Mire számíthatunk?

Csodák és az Isteni kegy tevékenysége

Forrás: Csodákra és az Isteni kegy tevékenységére. Ez a kezdet és egy olyan rendszer látható összeomlása, ami a szétválasztáson, az elnyomáson és az igazságtalanságon alapul. Ennek az energetikai abúzusnak vége lesz és a 2020-as év jelöli meg ennek a látható kezdetét.

JJK: De az ellenállás bizonyára jelentős lesz majd...

Forrás: Minél inkább ellenállnak a csoportok vagy az egyének ennek az átalakulásnak, annál fájdalmasabb lesz számukra. De minden olyan lény, aki teljesen átadja magát az én kegyemnek egy olyan évet fog megtapasztalni, ami teli lesz csodás véletlenekkel és az én védelmemet fogják érezni.
Én minden egyes emberi lényt meghívok arra, hogy adják át magukat nekem – hogy ezen az időszakon az Istenben való teljes hittel sétáljanak végig.
Ne engedjétek meg azt, hogy az elkövetkezendő események – mivel ezek el kell következzenek – arra késztessenek benneteket, hogy letérjetek a Fény útjáról. Minden nemű tisztítást meg kell előzzön az, hogy meghatározzuk a jelenlegi állapotot. Az emberiség állapota pedig olyan, amilyen. Ami számít az az, hogy a lehető legtöbb emberi lény már éber és ez azt jelenti, hogy a sötétség meg kell jelenjen mielőtt ezt vissza lehet nyerni/el lehet vetni.
Minél inkább úgy tűnik, hogy sötét lesz a Föld, annál közelebb vagytok a Fényhez!
Mindig legyetek tisztában ezzel, mivel csakis ekkor tudjátok megérteni, hogy mi játszódik le előttetek és miért kell mindennek ekkora intenzitással megtörténnie.

A 2020 az a magas energiájú év, ami a szabadság irányába mutat

Mivel mindaz, amire gondoltok és amit mondotok azonnali visszhangot kelt és megteremti az ennek megfelelő rezgést, amit kiküldötök, az rögtön visszatér hozzátok és csakis az tud áthatolni rajtatok és elérni benneteket, amire nyitottak vagytok. Így tehát erősítsétek meg az Isteni energetikai ruhátokon való munkátokat. Én mindenhol jelen vagyok és mindig veletek vagyok. Amit ti önmagatok nem tudtok megoldani az, az Isteni kegy kategóriája, aki én vagyok.
Ezen az időszakon úgy mentek végig, hogy a Mennyország hordoz benneteket. A szívetek pedig visszatükrözi az örökkévalóságot.

Én a Forrás vagyok

Forrás: https://www.facebook.com/samankezelesek/photos/a.2030990107167236/2419301618336081/?type=3&theater

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése