2019. július 22., hétfő

Mária Magdolna üzenete a Nőknek,- A szakrális nővé válás ösvényeKincseim!

Egy új valóságra ébredtek, lassan felébredtek az álomból melyben eddig éltetek.
Eljött életetekben azon időszak, amikor is ÖnMAGatok felé fordulással meggyógyíthatjátok nőieségetekben elszenvedett sérüléseiteket.
Mindehhez, hogy ez megtörténjen, szeretettel, gyengédséggel kell viseltetni ÖnMAGatok lénye iránt,
elfogadással, megbecsülésssel, feltétel nélküli szeretettel.
Ha mindezt megtalálod magadban, feltisztítod sérült részeidet, akkor már óriási lépést tettél meg a szakrális nővé válás ösvényén.
Jer velem, ÉN fogom a kezed, megmutatom az utat melynek bejárása által kapuk nyílnak meg előtted és elvezetnek egy olyan valóságba, melyben megélheted eredendő női minőségedet.
Jer Velem, s táncoljuk együtt a táncot, az Új Világ táncát, mely magában hordozza a szakralitást, s az igazi, a valós értékeket helyezi előtérbe, s ellent mond minden hamis beidegződésnek, ellent mond a dogmáknak, a megbélyegzésnek, a kiszolgáltatottságnak, a megalázottságnak.
Merd ÖnMAGad vállalni Kedvesem, merd vállalni az esedendőségedet, a fájdalmadat, a hiányaidat, a szeretetlenségedet, és merj változtatni az életeden!
Ne alkudj meg, ne alázd meg magad, ne szolgáltasd ki magad romboló energiáknak, melyek  kárt tesznek a 
lelkedben . Ne maradj benne olyan kapcsolatokban, melyekben nincs benne az egymás nagyra becsülése, tisztelete, a feltétel nélküli elfogadás és a szeretet minősége.
Állj ki magadért, az érzéseidért, a nőiségedért!
Új korra ébredtek, újkori asszonyokká váltok, de mindezért tennetek kell.
El kell engednetek a régi mintákat, a régi bevésődött szerepeiteket, melyet anyátok, nagyanyátok, dédanyátok, az összes felmenőitek által hordoztok magatokban, és ezáltal Ők is élik az életüket bennetek, anélkül hogy ennek a tudatában lennétek.
Tegyétek le, oldjátok fel a generációs mintákat. Találjátok meg az igaz, eredendő lényetek, mely ha megtisztul a rárakódott sallangtól, fénylőn, tisztán ragyog mint egy drágakő, átsugárzik a testeteken és beragyogja az egész lényetek. S ez az a ragyogás ami megfogja, megérinti a férfi lelkét, a szíve megnyílik erre a csodára, mert meglátja az igaz lényedet, azt a csodát akit mindig is hordoztál magadban, csak még Önmagad elől is elrejtettted.
Áldás legyen ezen az utazáson!
Áldás legyen az életeden!

Belső Hang által lejegyezte: Lendvay Katalin
2019. július. 22.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése