2019. június 16., vasárnap

Az Esemény – A Plejádi Pandora Protokoll

Plejádi Fény Erők Adatátvitel by Michael Love 2019 június 14.
Üzenet kezdete….
Kedveseim, 2019 május 29-én a Földi Szövetség bejelentette, hogy jóindulatú Fény Erők egy átfogó bolygó szintű felszabadítási műveletet indítottak el, mely egészen 2019 július 4-ig fog tartani.
Ez a nagy emelkedési művelet több millió fény lényt foglal magába, akik együtt dolgoznak a Földtől egészen az égig annak érdekében, hogy kitisztítsák az összes olyan frekvenciát a bolygó környékéről, amelyek az 5D alatti szinten rezegnek.
Amint azt pontosan tudjátok, a Föld bolygót körülbelül 350000 évvel ezelőtt megkaparintották olyan sötét erők, akik egy pszichológiai börtön mátrixot teremtettek meg itt, amely egészen attól a kortól a mai napig létezik.
Ezen kontrolláló és káros energiának a vasmarka az elmúlt időben nagymértékben vesztett az erejéből, amint nagyon sok energetikai asztrális törmeléket átalakítottak a jóindulatú Fény Erők.
A több szintű emberi test porhüvelyének a DNS-ét deaktiválták olyan régi, manipuláló lények, akik arra vágytak, hogy az embereket a sötétségben tartsák avval kapcsolatosan, hogy kik ők igazából és rabszolgává ejtsék őket egy holografikus kereskedelmi rabszolga mátrixban.
Az angyali lényeknek az emberi testekben (azaz ti), akik itt a Földön állomásoznak, szintén deaktiválásra került a DNS-ük ezen ősi napokban és ezért gondolja a legtöbb csillag lény a Földön még mindig, hogy ők 3D-s emberek.
Ha te is ez vagy, akkor itt az ideje annak, hogy felemelkedj ebből a fals csapdából és ismét azzá válj, aki igazából vagy.
Lehet, hogy fogalmad sincs ebben az időpontban, hogy ki és mi vagy igazából és mennyi erőd van tulajdonképpen. Lehet itt az ideje, hogy megtudd.
Sosem leszel boldog vagy elégedett mindaddíg, amíg azt az utat nem választod, amit itt javaslunk neked.
A Fény Erők egyszerűen azért vannak itt, hogy segítsenek nektek ebben az egészben, ezért kérlek nyissátok meg magatokat most és fogadjátok be azt a nagyszerű erőt, amit ebben a pillanatban küldenek felétek.
A Földi Szövetség és a küldetés parancsnokok vezetőinek belső egyeztetései alapján azt becsülik, hogy a Föld bolygó 2020 nyarára lesz teljesen felszabadítva. Ma a Földi Szövetség azt jelenti be, hogy a Fény Erők megkezdték a Plejádi Pandora protokollt.
Mi az a Pandora Protokoll?
A Plejádi Pandora Protokoll a Föld Felszabadítási Műveletének egy alküldetése, amelyben a Fény Erők a normális szintnél magasabb kódolt 40 Hertzes Gamma fény csomagokat bocsátanak ki a 3D mátrixba, ami gyors DNS aktiválást és az emberi sejt DNS-ének a gyors újra programozását eredményezi.
Ez az erőteljes energia, ami most jön már ébreszt és aktivál sok csillag lényt az egész bolygón. Körülbelül 4,5 milliárd csillagmag állomásozik a bolygón ebben a modern időszakban, viszont a nemrég megjelent jelentések azt mutatják, hogy közülük csak 20% aktiválódott teljesen az 5D szintre.
A Pandora Műveletnek az a célja, hogy aktiválja a fennmaradó 80%-ot. A Pandora Protokoll a Csillagpor Protokollal vállvetve azaz összekapcsolva is működik, az utóbbi egy plejádi több rétegű test gyógyító protokoll, melynek célja, hogy helyre hozza és energizálja az emberi test hüvelyt az 5D-s fénytest szintjére.
Kedveseim egy mindent átfogó harc történik most a Mennyországban és a Föld felszínen annak érdekében, hogy felszabaduljon a Föld bolygó. Az új hír az az, hogy a Fény Erők egyre nagyobb számban vannak a Föld felszínen, amint haladunk előre és több milliárd fény lény támogatja itt ezt a nagyszerű erőfeszítést.
Biztosak lehettek abban, hogy a Föld bolygó meg fog szabadulni mindenféle zsarnokságtól és szenvedéstől hamarosan, amint megtörténik a Nagy Esemény. Mivel ez egy szabad akaraton alapuló Univerzum és mivel mindannyian külön kell, hogy kinyilvánítsuk, hogy mi ez az akarat, íme itt van az, hogy hogyan tudjátok előhívni a Pandora DNS aktiváló protokoll erejét:
Egyszerűen mondjátok azt hangosan: „Pandora Protokoll Parancs” és a plejádiak azonnal a ti lényetek felé fogják irányítani ezt a 40 Hertzes Gamma fényt, azért, hogy létrejöhessen a DNS erőteljes és gyors átkódolása az 5D szintjére.
Emlékezzetek arra, hogy teljes mértékben hinnetek kell mindennek a valóságában és meg kell tegyétek az összes többi belső munkát is annak érdekében, hogy mindez teljesen hatásos lehessen.
Egy ilyen DNS újrakódolási folyamat után a DNS csak akkor kerül teljes aktiválásra, miután mélyen aludtatok a Delta alvás szintjén.
A jóindulatú Fény Erők, akik körülveszik a Földet ebben a pillanatban azt kérték, hogy mi a földi csillagmagok adjuk meg most azt a szükséges támogatást, ami ahhoz kell, hogy teljes mértékben elindítsák a műveletet 2019 július 4-ig, azaz a Függetlenség Napjáig és, hogy mindez be is fejeződjön 2020 nyaráig.
Most egy olyan éra zajlik az emberiség fejlődésében kedveseim, ahol elindul az a folyamat, hogy eléritek a személyes szuverenitásotokat kollektív szinten.
Mik a legfontosabb dolgok, amelyeket megtehettek itt és most azért, hogy segítsétek a DNS-etek fejlődésének felgyorsulását az 5D szintjére:
- Válj a saját DNS-ed programozójává – ez egyszerűen azt jelenti, hogy mond ki azt a valóságot, amire vágysz és a DNS-ed meg fog felelni a szóbeli és gondolatbeli parancsaidnak
- Vedd magad körül annyi földelő természettel, amennyivel csak lehetséges
- Az egyszerűség és a természet 5D-s Kedveseim
- Ha szeretnétek látni a Mennyországot és az Éden kertjét, akkor nézzétek a hegyeket és a csillagokat és menjetek ki az erdőbe
- Meditáció: lassítsatok le és töltsetek időt magányban és ismerjétek meg azt, hogy kik és mik vagytok igazából
- Szakítsatok időt a 3D stresszéből, mivel ez az egyetlen módja annak, hogy érezzétek az 5D-s Mennyország békéjét, szépségét és áldását
- Dolgozzatok kristály energia eszközökkel: a kristályok az aura mezőtök erősítőjeként szolgálnak, tartsátok őket mindig közel magatokhoz.
A monatomikus Andara kristályok a legerőteljesebb kristályok a Földön és minden nagy csillag nemzet használja őket arra, hogy elérjék a lehető legmagasabb rezgésszintet és olyan technológiát teremtsenek és olyan szuper képességeket aktiváljanak, amelyeket az emberek isteninek ill. varázslatosnak neveznek.
- Tegyetek meg mindent azért, hogy magas szinten rezegjetek. Az egész élet célja az, hogy az ember boldog legyen
- Kezdjétek el azt tenni, amit szerettek, szemben azzal, amit nem szerettek
- Használjátok a képzelőerőtöket, hogy teremtsetek, táncoljatok, énekeljetek, nevessetek, zenéljetek, fessetek és rajzoljatok és olyanok legyetek ismét, mint egy gyermek Ez a leggyorsabb út a belső boldogsághoz
- Amikor boldogok vagytok, akkor a legmagasabb szinteken rezegtek és elkezdtek a magasabb dimenziókban működni.
A Mennyország Királysága a béke, a szeretet, az öröm, a szabadság, a bőség és az egészség.
Keressétek először is ezeket a dolgokat és akkor minden megadatik nektek,
Amikor ezeket a nem kézzel fogható dolgokat keresitek, akkor szert fogtok tenni az isteniség legmagasabb szintjeire ebben az Univerzumban.
- Tavolítsátok el a régi, elavult 3D hitrendszereiteket.
- Hagyjatok fel azzal, hogy elhiszitek azt, amit valaki más mondott nektek
- Bármilyen hiedelem bármivel kapcsolatosan általában egy korlátozó dobozba helyez benneteket és ez korlátozza azt, hogy az Univerzum lényeteken keresztül áramoljon.
- Ezen kívül távolítsátok el azokat a címkéket és ítéleteket, amivel ti illettek dolgokat és helyzeteket, mivel ez éppen annyira korlátozó
- Egy dolog az egy dolog, se nem jó, se nem rossz vagy helyes/helytelen, egyszerűen csak az, ami. Maradjon is ennyiben, ez téged nem érint.
- Csakis olyan lényekhez, dolgokhoz és helyzetekhez kapcsolódjatok energetikailag, amelyek magas szinten rezegnek
Ha energetikailag alacsonyabb szintű rezgésekhez kapcsolódtok az fájdalmat és szenvedést jelent és erre nincs szükség.
Ti vagytok a teremtők és a döntők, így döntsetek bölcsen!
Vegyétek kezetekbe önmagatokat és az életeteket MOST!
- Álljatok fel és legyetek bátrak, nemesek és jó jelleműek
- Vállaljatok felelősséget az életetekért és azért, amit tesztek
- Nézzetek szembe azokkal a dolgokkal, amikkel eddig nem néztetek szembe és akkor gyorsa el fognak tűnni
- Beszéljetek a DNS-etekhez úgy, hogy pozitív „én vagyok” megerősítéseket használtok minden egyes napon. A DNS-etek minden szóbeli és energetikai parancsot végrehajt, amelyet kap.
- Adjatok hálát minden egyes nap mindazon dologért, amitek van
Az Univerzum többet ad nektek abból, amiért hálásak vagytok még akkor is, ha nincs semmitek, akkor is adjatok hálát és akkor ez gyorsan meg fog jelenni a világotokban
- Kezdjétek el önmagatokat eléggé szeretni ahhoz, hogy ne engedjétek meg másoknak azt, hogy belépjenek az energia mezőtökbe.
- Senkinek sincs joga ahhoz, hogy mást bármilyen módon kontrolláljon, egyik lény sem árthat a másiknak
- Hagyjatok fel mindazon tevékenységekkel, amelyek nem szolgálnak benneteket
- Döntsd el ma, mire vágysz igazából és kezdj összhangba kerülni vele, az Univerzum mindezt gyorsan el fogja hozni nektek
- Ne legyetek a mátrix kiszolgáló kereskedelmi rabszolgái
- Mindannyian meg kell éljünk valamiből, amíg itt dolgozunk a Földön, viszont sok kreatív módszer létezik arra, hogy bőséget teremtsünk anélkül, hogy tönkre tegyük a fizikai testünket, az elménket és a lelkünket
Megfontoltátok azt, hogy otthonról dolgozzatok úgy, hogy spirituális szolgáltatást végeztek?
Ha elkezditek azt, ami a szívetekben van, hogy segítsetek másoknak az Univerzum 100%-osan támogatni fog benneteket. Legyetek szuverének és ne függjetek másoktól vagy más dolgoktól.
Ti teljes mértékben kézben tartjátok magatokat és az energiátokat. Ti döntötök róla.
Menedzseljétek az energiátokat megfelelően és ne engedjétek meg egyetlen lénynek sem az Univerzumban, hogy az engedélyetek nélkül használja azt.
Csak annyit kell tegyetek, hogy nemet mondjatok bárkinek, aki megpróbál lopni vagy manipulálni az életerő energiátokból
Megadatott nektek az a szuverén erő, hogy nemet mondjatok arra, amit bármi más lény szeretne az Univerzumban, ha ő kontrollálni vagy manipulálni szeretne benneteket. Mondjatok nemet, ragaszkodjatok hozzá és az egész életerőtök azonnal vissza fog térni a testetekbe
Kezdjétek el magatokévá tenni és felhasználni a Pandora protokollt már ma, hogy kihasználjátok ezeket az erőteljes plejádi energiákat, amelyek most a rendelkezésetekre állnak.
Egy elég hihetetlen dolog történik most a Föld bolygón és bennetek is Kedveseim, amint visszatértek ahhoz a lenyűgöző isteni lényhez, akik igazából vagytok.
A Föld felszabadításának művelete már úton van és ez a végső küldetés az emberiség emelkedése szempontjából és ez a legnagyobb plejádi küldetés a mai napig.
Ez a hihetetlen művelet magába foglalja a Föld bolygó teljes felszabadítását.
Jóindulatú égi erők milliárdjai, akik a Galaxis minden sarkából érkeznek, leszálltak a Föld Naprendszerében és koordinálják a Föld felszabadításának műveletét az égtől egészen a Földig.
Ez a végső Föld felszabadítási küldetés 2019 július 4-én fogja elérni a nagyszerű csúcspontját.
A Nagy Esemény ekkor már teljesen be fog indulni és egy olyan vakító fény érkezik hozzánk a Földre, amelyet még soha senki sem látott.
Az Úr legyen Veletek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése