2019. május 15., szerda

Mihály Arkangyal üzenete a mostani energiákról





Mihály Arkangyal:

Szeretett fénymunkások, jelenleg a legerősebb kozmikus energiák egyikét tapasztaljátok meg, amely segíti bolygótokat a fény magasabb frekvenciáira való emelkedésben. A bolygó sugárzik, és a kozmoszban a fény egyik gyémántprizmájává vált. Titeket sok fénylény segít a felemelkedésnek és az átalakulásnak ebben a folyamatában, angyali lények, elementálok, galaktikus létezők, és szeretett cet-családtagjaitok. Ebben az időszakban nem könnyű fizikai testben létezni, mivel sok, általatok befogadandó és megtestesítendő történésre kerül sor a fény birodalmaiban, s így időnként zavarodottnak, elveszettnek és kapcsolatot vesztettnek érezhetitek magatokat. Most nagyon fontos, hogy fizikai lényetekben leföldeltek maradjatok, hogy szívetekben, középpontotokban őrizzétek energiátokat és fényeteket. Ez a legfontosabb és legerőteljesebb munka, amit most végezhettek, hogy a kozmikus fényt leföldelitek a testetekbe és a Föld bolygóba.
A felemelkedés energiája bolygó szerte sok ember életében fog életre kelni, amint egyre több lélek ébred rá saját kozmikus lényének és létezésének valóságára. Csillaggyermekek vagytok, fény és szellemi létezők emberként inkarnálódva, és ráébredtek kozmikus lényegetekre és természetetekre. Ám még ha engeditek is, hogy a kozmikus gyémántfény kozmikus szívközpontotokba áramoljon, még ha meg is tanuljátok, hogyan álmodjátok meg a csillagokon keresztül vezető utatokat, akkor is fontos, hogy a jelenben lehorgonyozzatok, és emlékezzetek: ti választottátok, hogy jelen lesztek a Föld bolygón annak érdekében, hogy az Új Föld valóságát együtt megteremtsétek. Azért vagytok itt, szeretteim, hogy lehorgonyozzátok a mennyországot a Földön, és hogy megtestesítsétek ezt az energiát.
Így hát, kedves fénymunkások, a hatalmas lélekébredés ezen időszakában az a hasznos a számotokra, ha energiáitokat a földelésre, a kapcsolódásra és a jelenlétre koncentráljátok. Legyetek teljességgel leföldelve fizikai testetekben, életetek minden egyes napját a Szellemtől kapott ajándékként élvezzétek. Legyetek hálásak, köszönjetek meg minden napot, annak áldásait és tanításait. Emlékezzetek, hogy minden nap végén hálát adjatok mindazért, ami adatott néktek. A magasabb dimenziós élet lényege a kapcsolat és az összekapcsolódás. Még ha a dimenziók áradása által okozott káosz miatt úgy is érzitek, hogy lekapcsolódtatok a létezés külső szintjeiről, menjetek belülre, saját gyönyörű gyémánt szív központotokba, és érezzétek a lénységes kapcsolódást Mindenhez, Ami Van, minden más létezőhöz. Tudjátok meg, hogy a "lekapcsolódás", és a "magány" lényegük szerint harmadik dimenziós tapasztalatok, s amikor beléptek a dimenziókon átívelő kapcsolódás lélekállapotának éberségébe, akkortól minden időben a bőséges szeretet áramlata fog támogatni benneteket.
A kapcsolat és a leföldeltség áldásai megtapasztalásának leghatékonyabb módja a jelenlét megtapasztalása. Ez az a mód, melyben energiátokat tisztán az aktuális anyagi valóságotokra koncentráljátok, melyet ti teremtettetek meg, s megnyitjátok magatokat e teremtett valóságban létező áldások befogadására. "Jelen lenni" saját életetekben azt jelenti, hogy időt szakítotok arra, hogy annak minden tapasztalását, minden pillanatát csodaként, a szeretet áldásaként éljétek meg. Jelen lenni azt jelenti, hogy a Teremtő Forrástól származó ajándékként értékeltek és mélységesen megáldotok mindent az életetekben. Szeretteim, a felgyorsult fényenergia ezen időszakában sokan igyekeztek "fénysebességgel" élni az életeteket. Ami lelketek számára ugyan megfelelő, ám emlékezzetek, hogy a Szent Egyesülés a test és a lélek közötti kapcsolat, és a testnek is éppolyan boldognak kell lennie ebben az egyesülésben, mind a léleknek. A test lassabb sebességgel bír. A testnek időre van szüksége ahhoz, hogy tapasztaljon, értékeljen, észleljen és felismerjen, ahhoz, hogy ez számára kényelmes legyen. Amikor a lelketek és szellemetek energiái a fizikai energiáitokkal összhangban vannak, akkor valóban érzitek majd a kozmikus tudatosság végtelen kiterjedését, ugyanakkor pihentek, elengedettek és fesztelenek lesztek a fizikai lényetekben is. Ha most úgy érzitek, hogy nyomás nehezedik rátok, feszültek vagy depressziósak vagytok, vagy egyéb fizikai negatív tüneteitek vannak, illetve földeletlennek érzitek magatokat, akkor arra van szükségetek, hogy lelassítsátok a dolgokat, mígnem testetek visszanyeri a jóllétét és a komfortérzetét.
Az Új Földön az ikerlángok energiája az, mely azért dolgozik bennetek, hogy létrehozza belső isteni férfiúi és női aspektusaitok között a szoláris egyensúlyt, és hogy a Krisztus tudatosság aranylángját kiegyensúlyozza és életre keltse, ami mély szinteken járul hozzá az ébredéshez és az egyensúlyhoz. Ezen idő alatt pihenjetek, koncentráljatok saját jólétetekre, és a Föld bolygón fizikai testben való létezés örömeire. Engedjétek meg az energiáknak, hogy az egyesülés és egyensúly felé vezető folyamat során mindvégig felemeljenek és támogassanak benneteket.
A fény kozmikus közössége, valamint a cetfélék fénycsaládja
Szeretteim, a kozmikus újrakapcsolódás és lélekébredés ezen idején valóban tudatossá váltok saját szerepetekre, amit a kozmikus csillagközösségben, a csillagnemzetek között játszotok. Ti az Új Föld Csillag képviselői vagytok, a Kék Csillag Bolygóé. E minőségetekben olyan más kozmikus létezőkkel, civilizációkkal léptek társteremtő együttműködésre, akik a fény kvantummezőin gyakorolják az együttes teremtést. Itt a legközelibb kapcsolatként a cetfélék fénycsaládja létezik számotokra, a bálnák és a delfinek, akik nem csupán a ti csillagfivéreitek és -nővéreitek, hanem a felmenőitek és utastársaitok is ezen a Föld Csillag Utazáson.
Most a cetek tudatossága tudatos közösségre, illetve partnerségre lép az emberiséggel azért, hogy együtt segítsék a Föld bolygót a magasabb tudatosságok csillagkapui felé növekedni. Ti sokan, szeretett emberi fénycsaládként, elhívatást fogtok kapni a Régiektől, a cetektől, hogy a Föld Álmát a tudatos és felébredett együttműködés felé mozdítsátok.
A cetek tudatossága egy fejlett csillagászati navigációs tudatosság. Ők a kozmikus óceán "pilótái", a kozmikus utazás navigátorai. Ti ebben az emberi inkarnációban szintén sokan a kozmikus utazás pilótái vagytok, s kezditek érezni, amint szárnyaitok kibomlanak, amikor felkészültök arra, hogy elfogadjátok a planetáris tudatosság kozmikus utazóinak, a mindenség új álma álmodóinak szerepét. A cetek tudatossága támogatni fog benneteket, amikor első "repüléseitekre" indultok a kozmosz szívébe és a kozmosz álmába.
Arra számíthattok, hogy a bolygón az ébredés energiái egyre intenzívebbekké válnak. Ám a káosz közepette is találjátok meg azt a mély kapcsolatot, ami fenn fog tartani és támogatni fog benneteket a változásaitok és az átalakulásaitok folyamán. Felébredett kozmikus utazókká fogtok válni.
Mihály Arkangyal: A gyémántprizma és a bolygó felébredése
Celia Fenn által közvetítve
http://www.kristaly-lotusz.eoldal.hu/

(Átvéve: Gábor Katitól.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése