2019. május 4., szombat

Egy új fázis: Tudatos felhatalmazás

Egy új fázis: Tudatos felhatalmazás
Plejádi Üzenet 2019 május 1. by Christine Day
Kedveseim, üdvözlünk benneteket. Egy erőteljes kiigazítás zajlott le a Földetek mágneses magvában, amint a bolygó energetikai keretrendszerét teljesen átalakította a „Galamb ébredése” április végén. Ez a folyamat jelentős változásokat hoz azok számára közületek, akik ezen az úton járnak.
Ez egy előre meghatározott pillanat, amelyet már sok ezer éve kitűztek.
Egy új fázisba léptek be a Földön, amelynek során kibontakozik a magasabb szintű énetek szent aspektusának a felhatalmazása. Ez az időpont egy olyan időszakot hoz el, ahol tudatosan használjátok a saját multidimenzionális erőtöket annak érdekében, hogy változást hozzatok az egyéni életetekben és ezzel egyidejűleg az emberi mivoltotokat szeretettel és együttérzéssel támogassátok meg. Amint elkezdetek egy új módot az önmagatokkal való kapcsolattartásra miközben bevonódtok az illúzió világába is elkezditek egy magasabb szintű tartomány, azaz a szeretet, a ti egyénetekre szabott egyedi frekvenciáját hasznosítani. Ez természetes együttérzést fog hozni az emberi mivoltotokkal kapcsolatosan. Az, hogy emlékeztek erre, az egy természetes visszafordulást jelent nálatok. „Te vagy az, akire vártál.” A szeretet frekvencia túlcsordul majd, amint más emberi szíveket is támogat. Ez az „Isteni gazdaság” akcióban.
Ez a kibontakozás, a szeretet szinergisztikus frekvenciáját teremti meg, amit mindazok együttesen fognak megformálni, akik ezen a tudatos ösvényen járnak. Ez a hálózat bővülni fog és lefedi majd az egész Föld síkját, és egységet fog teremteni a szívek között. Az egyesített szeretetek esszenciája egy interaktív egymáshoz kapcsolódó hálóvá válik majd, amely az újra kapcsolódás természetes ajtaját nyitja meg a kollektív tudat állapotban, miközben mindannyiótok között mozog, és kiterjed az egész fennálló Univerzumra.
Egy kollektív szerep
Arra szerződtetek, hogy jelen legyetek a Földön ebben az útkereszteződésben, amikor ez történik és, hogy a szerepeket eljátszátok ebben a kollektív szerepben. A ti jelenlétetek a Földön létfontosságú, mivel mindannyian egy kulcsfontosságú szerepet játszotok, melynek során a saját isteni aláírás frekvenciátokkal járultok hozzá ezen egymáshoz kapcsolódó hálózat megalkotásához.
Amint aktívan beléptek a tudatosság ezen új fázisába az egyedi esszenciátokkal egy kollektív színtiszta erő teremtődik azáltal, hogy tudatosan kapcsolatba léptek a szívetekkel. Amint mindannyiótok energiái összeáramolnak, egy mély támogatást élvezhettek e teremtés szín tiszta szinergiája által.
A kollektív energiáitok, mint még korábban sohasem, természetes módon tudnak megteremteni egy anyaméh szerű jelenlétet, amely körbeveszi és megtámogatja a Föld ezen átmeneti fázisának a teljes lehorgonyzási folyamatát. Ez a háló építés együtt működik és kapcsolatban áll azzal az áramlattal, amelyeket azok az egységesített szent helyek teremtenek, amelyek rácsot alkotnak a bolygó egészén annak érdekében, hogy egy állandó alapot teremtsenek az egységesítésetek megszületéséhez.
Energetikai történések
Ahogyan ebben a hónapban minden folyamatosan felgyorsul, sorozatnyi energetikai történés fog bekövetkezni.
Ezek attól is függnek, hogy mennyire kötelezitek el magatokat tudatosan a saját ösvényeteken belül, hogy a bolygótok még erőteljesebb visszaállítását kezdeményezzétek. Ez a visszaállítás akkor történik meg, amint ti egyenként létrehozzátok az elkötelezettség lendületét azon egyszerű cselekedeten keresztül, hogy elengedtek – hogy pillanatokat szántok arra, hogy elköteleződjetek a szíveteken belül, miközben a tudatos lélegzetet használjátok.
Ezen tudatos tettetek egy mélyebb újra kapcsolódást teremt a szent szívetek újra megnyitott elemeivel. Ahogyan pillanatokat igényeltek a szívetekben átalakultok és dimenziós szempontból áthelyeződtök azaz természetes módos összhangba kerültök az én magasabb tartományával. Emlékezzetek arra, hogy a szívetek egy természetes több dimenziós eszköz. Több dimenziós lények vagytok.
A szív sejtjeiteket bekódolta a szeretet színtiszta frekvenciája, amely a „Galamb ébredése” idején jött létre. Ez az a design, ami kezdeményezi az újra kapcsolódásaitokat. Az isteni tudatosság magasabb szintű elemei, amelyek most már szabadon rendelkezésetekre állnak, hogy hozzá férhessetek, összekapcsolódtak bennetek – valamint a Föld új frekvenciájának a részévé váltak. Ezek a magasabb elemek teszik lehetővé a kollektív tudat számára, amely átáramlik az egész Univerzumon, hogy interakcióba lépjen a bolygótokkal és a szívsejtjeitekkel. Egy természetes és hatalmas szeretet potenciállal rendelkeztek, amelyet egy másik szinten ébresztettek fel. Járatot aktiváltak a számotokra, hogy képesek legyetek a magasabb szintű birodalomban található otthonotokkal újra összhangba kerülni. A szívetek áramlását kibővítették ezen az ösvényen belül energetikailag annak érdekében, hogy az új összhangot megteremthessétek.
Igazság
Miközben a szívetekben és az egész bolygón ez a változás zajlik, megjelenik egy újabb komplexitási szint, amint egyre fokozódik az intenzitás a 3 Dimenziós életeteken belül, ami változásokat teremt. Semmiről sem fog úgy tűnni, hogy úgy működne a jövőben, ahogy az a múltban történt. Egy re nagyobb lesz a különbség az igazság és a világotok illúziója között. A továbbiakban nem fogtok tudni egészen egyszerűen tovább haladni azon az úton, ami nem az igazságé. A szív sejtjeitek csakis azért fognak áhítozni, ami hiteles és őszinte és ami szeretetet és igazságot tartalmaz.
Így tehát úgy fogjátok találni, hogy a korábbi életetek ritmusa letörik. Késztetést fogtok érezni arra, hogy változtassatok, amint a külső életetekben minden összeomlik – és ezzel egyidejűleg a régi gondolat minták és hiedelem rendszerek belső levedlése is zajlik. Sok kapcsolatotok és partnerségetek , amely nem igazságon alapul le fog rombolódni. Úgy tűnik, a káosz egy szintje fog megjelenni a világotokban.
Tudjatok róla, hogy az által, hogy bekövetkezik a szívetekben ez a változás, felmerülhet az összezavarodottság érzése és a belső konfliktusok az egó elmén belül. Az elme nem fogja megérteni vagy elfogadni ezt a folyamatot.
Szeretet kapcsolat
Az élet megtapasztalásának minden egyes pillanatában szükségetek van erre a kapcsolatra a szeretethez. Lehet, hogy nem vagytok képesek ezt behatárolni, amint ez kibontakozik. Legyetek tisztában azzal, hogy teljes energetikai profilotokat megváltoztatták, amint a szív sejtjeitek átestek ezen a kódolási folyamaton.
A szíveteken belüli vágyakozást úgy alakították ki, hogy ez vezessen és mélyebben lehorgonyozzon benneteket a természetes újra összhangba kerülésetek ösvényén azáltal, hogy az én magasabb szintű szeretet frekvenciájához fértek hozzá. A mélyebb szintű újra kapcsolódás cselekedetét sugározzák most felétek. A magasabb szintű tudatosságotok képes arra, hogy közvetlenül a szívetek felé sugározzon, megvilágítsa az utat számotokra és visszakapcsoljon benneteket ehhez a természetes áramláshoz.
A bolygótok központi mágneses magja pulzál, úgy, mint egy állandó szív dobbanás, amely átjárja a tiszta isteni tudat esszencia magasabb szintű elemeit az egész Föld fennsíkon. Ez a pulzáló fény közvetlenül lép kapcsolatba a szív sejtjeitekkel, ami kibővíti azon képességeteket, hogy a saját fény esszenciátok magasabb frekvenciáját tartsátok önmagatokban a magasabb szintű birodalmakból.
Újra konfigurálás
Itt van a változás a Föld erőteljes átalakítása során. A fizikai rendszereitek képesek arra, hogy végig haladjanak egy teljes újra konfiguráláson, hogy az összes magasabb frekvenciájú fényeteket hordozhassátok.
Az elengedés energiája a nagy átalakulás teremtésének egy alkotó eleme a mindennapi életetek környezetén belül. Ezen elengedés frekvencia segítségével, amit most bocsátottak ki a bolygótokon, megtudjátok szabadítani önmagatokat azon félelem és küszködés régi terheitől, amelyek azzal függnek össze, amit az egó elme tartott fent és terjesztett el. Amint tudatos újra összehangolásokat tesztek meg a szíveteken belül, természetesen fogtok kapcsolódni az elengedés energiájához, ami a sűrűség levetését aktiválja a testetek sejtjein és az energiamezőtökön belül. Ezen sűrűség némelyikét már több életen keresztül tartották az energiátokon belül. El fogják engedni az összes régi koncepciót, összes régi hitrendszert, amelyek nem az igazságról szólnak.
Itt most annak az időszaka jött el, hogy tudatosan meghozzátok azt a döntést, hogy elengedtek és tovább léptek átpozícionálódva az igazságra. Az össze hangolódásaitok ezen átalakulása újságot és a szellem könnyűségét hozzák el bennetek, ami képessé tesz benneteket arra, hogy egy másik nézőpontról nézzétek és érezzétek önmagatokat, így előre léptek a tisztán látás pillanataiba és képessé váltok aktívan és tudatosan megnyílni arra, hogy az új életet befogadjátok.
Legyetek a szívetekben
Kezdjétek azzal, hogy rászántok egy pillanatot arra, hogy a szívetekben vagytok és a kezeteket és a tudatosságotokat a mellkason található fizikai pozícióba viszitek 8 helyezd a két kezed a mellkasodra a szíved fölé). Használjátok a tudatos lélegzést ( belégzés és kilégzés a szájon keresztül ), hozzátok ezt a légzést a szív azon terébe, amelyet tartotok (képzeld el a szív belső üregét-oda szívd vizualizálva be és onnan fújd vizualizálva ki kilégzéssel a levegőt). Ez a kezdete annak, hogy visszaigényeljétek a szíveteket, amely azon szent belépési pont, mely hozzáférést biztosít a magasabb szintű ösvényhez számotokra.
Egyszerűen csak „légy”, tartsd a szíved, ne keress semmit konkrétan, csak annyit, hogy megnyisd az én ezen ajtaját. Ne mérjétek föl azt, hogy mi történik vagy mi nem történik az elmétekben. Engedjetek el mindenféle elvárást. E helyett inkább hozzátok be a kíváncsiság állapotát, hogy egész egyszerűen megnyissátok a szívetek ezen teréhez az ajtót. Gyakoroljátok az elengedést, amint tudatosan választjátok ezt az ösvényt, tudatosan választjátok a szívetek útját.
Nincs semmilyen hibás módja annak, hogy megnyíljatok erre a folyamatra. Ez egész egyszerűen egy tudatos lépés ahhoz, hogy az újra kapcsolódás ösvényét válasszátok a több dimenziós szívetekhez. Mindössze 5 perc naponta.
A szív újra kapcsolódása
Megérdemlitek, mivel isteni jogotok van erre, hogy megtegyétek a visszautat önmagatok ezen aspektusához. Az utat megtisztították, közületek mindenki rendelkezik azzal az energetikai támogatással, hogy ezt az utazást be tudja fejezni. Csak arra van szükség, hogy a szívetek vágyjon arra, hogy visszatérjen.
Multidimenzionális lényként rendelkeztek a kreativitás erőteljes aspektusával, azzal a képességgel, hogy a szívetek vágyai szerint teremtsetek. Fel fogjátok fedezni, amint előre lépésre tesztek szert a szívetekkel való újra kapcsolódás során, hogy az az energia, amivel ezen az úton találkoztok megzabolázható, hogy elhozza számotokra azt, ami most támogat benneteket az életetek során.
Szánjatok időt arra, hogy a Nap sugarainak fényével tápláljátok önmagatokat. A Nap a létezésetek tiszta fényét tükrözi vissza felétek. Ez megerősíti majd a szív kapcsolatotokat, amint tudatosan megnyíltok a Nap ragyogására. A természet úgyszintén a fény egy természetes vissza tükrözője, ami mélyebb összhangot teremt a szívetekkel, amint megnyitjátok a tudatosságotokat a természet varázslata felé. Ez a varázslat a ti természetes kiterjesztésetek, a szívetek természetes kiterjesztése.
A szél energiája úgyszintén támogat benneteket a szívetekkel való mélyebb egyesülésre, a víz elem pedig az én visszatükrözött varázslatának az esszenciáját hordozza.
A természetben minden egy tükröt tart számotokra, hogy megnyíljatok és mélyebb értelemben megtapasztaljátok azt, amik Isten igazából vagytok, azaz a szeretetet. Nem vagytok külön állók a természettől. Ezen életerő kibővített aspektusai vagytok, amelyek végig áramolnak ezeken azerőkön keresztül. Hív benneteket a fény azon áramlata, amely teljesen éber és élénk körülöttetek ebben a pillanatban.
A Föld tart benneteket. Tartsátok a szíveteket és feküdjetek le a földre és érezzétek, ahogy összhangba kerültök a természetes ritmikus szív dobbanás áramlásával és engedjétek, hogy a szívetek megnyíljon az univerzális pulzusra. Minden egyes alkalommal, amikor úgy döntötök, hogy ilyen módon megnyíltok, úgy döntötök, hogy újra kapcsolódtok az énnel.
Mi a plejádiak együtt a spirituális tartományokkal és a galaktikus közösség más tagjaival, egy erőteljes tartályt tartunk a Föld körül ahhoz, hogy támogassuk a változás azon természetes, folyamatos végbemenetelét, amelyet egymás közt tudtok kezdeményezni. Ezt addig fogjuk tartani, amíg le tudjátok ezt horgonyozni a kollektív tett szándékaitokon keresztül. Végső soron ez akkor fog megtörténni, amint újra magatokénak kiáltjátok ki a saját hatalmatokat a szívetek átalakulásán keresztül.
Mi tanúitok vagyunk a fényen belül. Tisztelgünk a bátorságotok előtt, ahogyan előre haladtok a szent szívetek utazásán belül. Nem vagytok egyedül és bármelyik pillanatban támogatást kérhettek és meg is adjuk a számotokra.
Gyakoroljátok az elengedést továbbra is. Legyetek a dráma tanúi, de NE vegyetek részt benne.
A szívetek az igazi referencia pont a stabilitáshoz, az én felhatalmazáshoz.
Áldással

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése