2018. december 6., csütörtök

Változási folyamatok


A Földön minden egyes élet szent. Minden egyes megnyilvánulási forma a maga szentségében, testett öltött valóságában egy életformát képez, életét adja annak a principiumnak, melynek gyökerét a teremtés fázisa hozta létre.
Mi Angyalok, akik egy magasabb valóságból származunk, ebben az időben egy fokkal még közelebb kerültünk hozzátok.
Minden egyes megnyilvánulási forma, mely áthatja a teret, az Univerzumot, egy olyan változási formán megy keresztül a mostani időszakban, amely átlényegülésként jelenik meg bennetek.
Minden egyes Fényhordózó végigmegy ezen a folyamaton.
A fizikai testet erősen megviseli ez az átalakulás. Sokszor influenza szerű tüneteket produkál.
Minden alacsony rezgés, minden olyan frekvencia, mely lerakódást képez a testekben, tisztulni kíván. Abban az esetben ha elnyomjátok ezeket a tüneteket, nem tudnak kellő intenzitással feltisztulni bizonyos bennetek lévő megkövesedett információminták, melyek elnehezítik a testet, és ennek hatására nem képes a teljes, az adott fényspektrum befogadására.
Ebben az időben amit tehettek, hogy fokozottan figyeltek magatokra.
Napi rendszerességgel tisztítsátok a benneteket és a körülöttetek lévő energiarendszereteket. Könnyebb és lédúsabb táplálékot fogyasszatok, többet pihenjetek, és meditáljatok.
Kérjétek a Szellem vezetését és irányadását.
Ez a tisztulás egyben egy önvizsgálatot is jelent, melyben megvizsgálod, hogy az eddigi tanultak szerint éled-e az életedet, és olyan minőséggel és formával kapcsolódsz-e a körülötted lévő világhoz, melynek rezgései támogatólag hatnak a körülötted élő emberiségre.
Minden egyed, a saját szintjén és létformájában egy változási folyamaton megy keresztül.
Ez alól az állatok, és a növények sem kivételek. Az utóbbiak fotoszintézis által alakítják át magukat.
A külső megjelenési formájában nem változnak, belül szerkezetileg egy jelentős változáson mennek keresztül. Mindez azért lehetséges, mert a fotonöv egy sugárzási tendenciába ért, és olyan sugárzást bocsát ki magából, hogy a fotoszintézis folyamata egy magasabb rezgési frekvenciára lépett, és így, ezáltal az emberi táplálékláncolat egy szélesebb spektrumú rezgéstartományba helyezkedik.
Bizonyos egyedek létsíkot váltanak, mert olyan megerőltető számukra az átalakulási folyamat, hogy ezt ebben a testben nem tudnák elviselni.
Amit tehettek ebben az időszakban, befelé fordulással egy olyan rezgéstartománya helyezkedtek, ami megkönnyíti a változási folyamatokat. A belőletek felszabaduló árnyékrészeitek, folyamatos jelenlétének elkerülése érdekében még fokozottabb figyelmet fordítsatok testetek, lelketek tisztán tartására.
A szférából áramló Fény olyan rezgéstartományba helyez, ami egy állandósult energiaszintet (stabilitást) hoz létre a számotokra.
A kristályosodás folyamatában a Fénycsokrok is átalakulnak.
Sokkal nagyon és intenzívebb pörgéssel veszik fel környezetükből az információt.
Ez bizonyos egyéneknél egyensúlytalanság, kibillentség érzésével járhat.
Minden esetben segítséget ad a gyökerek megerősítése, a földhöz kötő gyakorlatok.
Az átmenet részeként új erőterek jönnek létre, mely megkönnyíti a kapcsolódást a Fenti Világgal.
Kezdetben ez viszont átmeneti zavarokat okozhat a test energiarendszerében.
Mivel az energiaáramlása az eddiginél fokozottabbá válik, ez a testben leképeződhet, hányinger, gyomorfájdalom, szédülés, bizonytalanság formájában.
Felszínre törhetnek kétségek, fáradtnak, bizonytalannak, lehangoltnak érezheted magadat.
Amit tehetsz ebben az időszakban,- megerősíted magad Isteni Fényeddel.
Hiszed és tudod, hogy egy vagy Istennel, - magadba engeded az Isteni Fényt, és engeded, hogy átmosson és feloldjon minden benned lévő kétséget, minden alacsonyabb rezgést.
Egy olyan erőteret alakíthatsz magad köré (ha készen állsz a változásra), amely minden támogatást megad számodra, hogy az Isteni ÉN, a Feljebbvaló Tudatosságod teljességgel áthasson és eggyé váljon veled,- és minden segítséget megad ahhoz, hogy beteljesítsd az álmaidat.
Merned és tudnod kell az Angyalok nyelvén „beszélni”.
Merned és tudnod kell az angyalszemeiden keresztül nézni a világot, - ez a felemelkedés alappillére.
Ebben nincs semmi rendkívüli. Ha emlékezel az Igazi Önvalódra, és kiépítetted a kapcsolódást vele, Ő magától értetődően, természetesen utat mutat neked, és vele és általa könnyedén járod be azt az utat, amely viszont a magad erejéből igencsak megterhelő lenne.
Ha a szív szeretetén keresztül nézed Önmagad, és azon keresztül nézed a világodat, akkor egy teljesen más világba kapsz betekintést.
Egy idő után teljesen átformálódnak a fontossági sorrendek.
Ami eddig fontos volt számodra, az elképzelhető, hogy pillanatok alatt érdektelenné válik.
Lehetőséged nyílik új utakat bejárni, új élményeket megtapasztalni, melynek tapasztalása által, közelebb kerülsz ahhoz az ÉNhez, ahhoz az Isteni Önvalóhoz, aki megmutatja számodra, mi célból születtél ide a Földre, és segít kiteljesíteni az Életfeladatod.
Merd hát kinyitni a szíved, és belépni a változásba.
Te magad légy a változás!
Szeretettel: Áhimré - Feketéné Lendvay Katalin

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése