2018. november 1., csütörtök

Kérem a Szellemet, hogy a mai napon is legyen velem utamon


Üdvözöllek Drága Testvér!
"Kérem a Szellemet, hogy a mai napon is legyen velem utamon, és hogy legyen bátorságom a bennem rejlő igazságot minden cselekedetemben érvényre juttatni. Ha teljes mértékben kiállok az igazságom és belső erőm mellett, azzal kifejezem a bennem élő Szellem iránti tiszteletem.
Segítséget kérek ahhoz, hogy a mai napon is emlékezzek arra, ki vagyok és ki nem vagyok.
Aki vagyok – egy Csodálatos Szellemi Létező, viszont ha azzal foglalkozom, hogy látszólag mi nem vagyok – ez egyre inkább csökkenti nagyszerűségemet.
Ha igazán elfogadom a jelenlegi korlátaimat, ezzel megnyitom az utat az igazi belső erőm, hatalmam felvállalásához.
Tudom, hogy csak akkor tudom magamhoz ragadni és fenntartani ezt a hatalmat, ha nem félek a sebezhetőségtől.
A mai napon egyensúlyba hozom az egómat azzal, hogy gyakran ellenőrzöm és megnézem mi az igazi mozgatórugóm az adott helyzetben.
Elfogadom az engem jogosan megillető belső erőt, és arra használom, hogy a fátyol innenső oldalán megteremtsem az Otthont.
Kérem, hogy a Szellem rajtam keresztül sugározza fényét mindenkire, akik ma rám néznek, valamint hogy tökéletes tükrük lehessek, és ezáltal ők is meglássák a bennük rejlő Istent.
Segítséget kérek, hogy szeretetemmel megérinthessem a szívüket, és lehetővé tegyem számukra, hogy ugyanúgy, ahogyan én emlékszem arra ki vagyok, ők is emlékezhessenek az Otthonra és arra, kik ők valójában.
Ahogyan a Szellemmel járom az utam a mai napon, nem felejtek el köszönetet mondani azért az ajándékért, hogy a Szellem folyamatos támogatását élvezhetem, amit mindig úgy használok fel, hogy az minden érintett számára a lehető legjobb legyen.
Megfogadom magamnak, hogy a lehető legteljesebb mértékben élvezni fogom, amit a mai nap kínál számomra és megragadok minden alkalmat egy jóízű nevetésre.
A mai napon részt veszek ebben a csodálatos Játékban és annak minden egyes mozzanatába magammal viszem az Otthon rezgéseit. A mai napon emlékezni fogok…
Szeretettel KÖSZÖNT Téged
Szellemi Lényed és Szellemi Családod"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése