2018. július 3., kedd

Légy kitartó, és bízz Önmagadban!


Légy kitartó, és bízz Önmagadban! Céljaid elérésében, a Te legbelsőbb érzéseid, és ne a külső körülmények vezéreljenek. Hited legyen erős ahhoz, hogy a terveid megvalósítsd.
Az idő teltével, az utadon haladva, ne lankadj, türelmed, és akaratod ne veszítsen erejéből.
Az eléd kerülő nehézségek, és feladatok elől ne menekülj! Old meg azokat hittel, önbizalommal, és felelősségteljes gondolkodással. Légy hálás mindennap, a kapott Életedért.
A hozzáállásoddal, pozitív gondolkodáso
ddal, csak Te tudsz változtatni azon, ha úgy érzed, nem megfelelő irányba halad az Életed. Célod elérése közben szeretet, boldogság járjon át, és így összhangba kerülsz Önmagaddal, ezáltal megtalálod a sikered kulcsát. …. csak élj, … csak legyél, … csak élj bele, a mai napba! Lásd a Nap arany sugarát, halld a csend hangját, és érezd a tested, lelked átjáró pozitív energiát! Most egy pillanatra hunyd be a szemed, engedd el a félelmeidet, és a múlt nehézségeit. Lásd a mosolygós, sikeres jövőt, de érezd,… erősen érezd, a Mát!
Bátorítsd, segítsd, és adj kitartást Önmagadnak, a céljaid eléréséhez!
Töröld a negatív szokásaidat, helyette inkább, legyen sok-sok apró pozitív élményed, melyek segítenek, a terveid megvalósításában. Kívánom, végig az utadon légy magabiztos, erős, és bizakodó! Ne azt nézd, mennyi kátyú van, hanem azt, milyen csodálatos a Te utad, amin haladsz.
Tudnod kell, megérdemled, hogy szeretetben, és boldogságban érd el, a céljaidat. 

(s.k.) ©Katalin Gné Molnár







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése