2018. április 2., hétfő

ÁPRILISI NUMEROLÓGAI ÚTELÁGAZÁS



Feketéné Lendvay Katalin: Újjászületés


Április hava két meglehetősen különböző utat kínál számunkra:  az egyik a múlt szívfájdalmaival és panaszaival telt, a másik egy egyszerű és elkötelezett tervvel a fényes jövő ígéretét hordozza.

Terveznünk most szükséges, hiszen e hónap Szív száma a 22-es, a Mesteri Terv száma. A hosszú távú jövőképünket tekintve az április sarokkő lehet az évben. Minden épületnek van sarokköve, hogy ebből a pontos, biztos pontból indulva tudjon felépülni a szerkezet.
Hallottad már valaha azt a kifejezést, hogy “Bal lábbal kelt fel az ágyból?” Egy kis figyelmetlenség miatt rosszul indulhat így egy nap, egy folyamat. Az április az intelligenciával és a meditatív jelenléttel való kapcsolódás állandó ellenőrzésének hava. Elég sok mindennek tudatában kell így lennünk, úgyhogy nézzük a kozmikus zsonglőrködés munkafolyamatait.
A szívszám két különálló útja azon képességben rejlik, hogy hozzá tudsz-e jutni egy áldott energiafrissítéshez?Ha összeadjuk április 4-es számát a hónap 9-es ajándék számával, az 13-at ad. A 13 a kétélű kard száma, ami pozitív polaritásában a szó erejét jellemzi. Ezt azt jelenti, hogy “amit kimondasz, az megtörténik”, és a szó ereje leginkább a mantrán és az imán keresztül tud megnyilvánulni.
Az érem másik oldalán a 13-as szám a panaszkodást, a kritikát, a keserűséget és a csalódást jelenti. Sokan eshetnek most bele a hibáztatás és a kritika negatív örvényébe, miközben másokat is próbálnak belehúzni a drámába. Kerüld el ezeket a dialógusokat, mivel nagyon lecsapolhatnak, csak az idődet és energiádat pazarlod velük.
A mantrák napi 11 perces szívből való zengetése segíti a meditatív jelenlét kiépülését,  pl. az “Ek Ong Kar Sat Gur Prasad, Sat Gur Prasad Ek Ong Kar” (amit itt Spirit Voyage és itt is 3HO  megtalálsz) különösen segít a megtisztulásban, ahogy felébreszti bennünk a kegyelmet.
A kegyelem egy olyan jutalom, amit kiérdemelni nem, csak elfogadni lehet, mert mindannyiunk adománya.Szükségünk van most a kegyelemre, mivel védelmező pajzsot nyújt a manifesztációs munkánkhoz.
E kijelentés célja nem a félelem keltés, hanem csupán tudatosítani azt a tényt, hogy a körülötted lévők nem mindig csak érted szurkolnak még a spirituális úton sem. Hallottad már azt a kifejezést, hogy “A szenvedés szereti a társaságot?”. Nos, ez a 13-as nem megvilágosodott mivolta, és ha már a kozmikus szójátékoknál tartunk, én ezt mondanám: “Ne dobd oda a gyöngyeidet, ahol nem ragyognak.”.
Mindig elbűvöl, hogy milyen szinkronicitásban él együtt a művészet és a szórakoztatóipar a numerológiai ciklusokkal. Zseniális film, amit e hónapban megnézhetsz, “Az időcsavar.”  Ez egy mese, ami igen erős spirituális üzenetet hordoz a gondolatok és a szavak erejéről. Egy drámai történeten keresztül egy multi-dimenzionális utazásra hív minket, amiben három fiatal kutat rég elveszett értékek után.
Sok akadállyal szembesülnek útjukon, de kalandjaik alatt kiderül, hogy a legnagyobb hátráltató tényező néha a saját elméjük és hiedelmeik.

Ez április története is, ami felveti azt az alapkérdést: “Folytatom-e tovább ugyanazokat a dolgokat, amik nem igazán működnek, és közben más eredményre számítok?”

De tovább is mehetsz a kérdéssell: Egy frusztrált, hanyatló mintára akarom-e építeni az év hátralévő részét vagy hajlandó vagyok egy újfajta energiát belevinni a szituációkba?Ez az a pont, ahol a 13-as pozitív polaritása játékba tud lendülni, hogy elérjük a 22-es szív szám magasabb oktávjait. (A szívszám 4, az ajándék 18, ebből lesz a 22)
Igen, ez a saját energiafrissítésed áldása. Mindannyian szeretnénk, hogy valaki megáldjon minket, és néha ez megtörténik az életben. Mivel azonban nem mindig van módunk eljutni a Himalájába, hogy megtaláljuk a barlangban ülő nagy meditáló bölcset, most saját magunk kell, hogy kifejlesszük a tudatosságunkat és az önbecsülésünket, hogy saját áldásunkra lelhessünk.
Ezt megteheted, és ahogy Yogi Bhajan mondta:
A siker forrása, az ön-áldás.
Gyerekként keresztény közösségbe jártam, ahol szerencsénkre egy nagyon inspiráló lelkészünk volt. Sosem felejtem el azt a történetet, amit egyik vasárnap megosztott: Egy fiatal férfi, aki kajakozni ment a folyóra, nagyon intenzív áramlásba keveredett. A kajakját összezúzták a sziklák, és ő az életéért küzdve próbált kifele úszni a part felé. De az ár olyan erős volt, hogy alig tudott haladni, és már kezdte elveszteni az erejét a fagyos vízben. Amikor azt érezte, hogy már egy perce sincs hátra, azt mondta: “Istenem, segíts!”. Ahogy ezt kimondta, hallott egy hangot a partról felé kiáltva: “Csak állj fel!”
A fiatalember felállt, és akkor fedezte fel, hogy a víz csak a derekáig ér. Letette a lábát, és az áramlatnak ellentartva kievickélt a partra.
Milyen gyakran megyünk szembe és küzdünk erősen a külső körülmények ellen csak azért, hogy megtaláljuk azt, hogy ha csak megállnánk és a saját erőnket és intelligenciánkat használnánk, akkor minden megoldódna?
Itt az idő, hogy használd a mantra erejét, hogy visszanyerd az egyensúlyt, és lerakd a sarokköved az év hátralévő részére.
Yogi Bhajan szavaival élve:
“Te vagy saját életed, a saját elméd miniszterelnöke.

A viselkedésed adja a politikai pártod. Az intelligenciád a finanszírozód. A tudatosságod a tanácsadód. A gondolataid a szavazóid. A választókerületed az érzéseid. Tedd mindezt össze, és nyerd meg a választást.” (1989.06.09.)


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése