Ugrás a fő tartalomra

Világméretű időjárás” – Tóbiás közreműködésével

Tóbiás: A múltban a tudatosság miatt nehéz lett volna meglátni azt a sok különböző világot és valóságot, amelyek egyetlen valóságon belül léteznek. Más szavakkal, mindent beborított egyfajta homályos ködös áramlat. Nagyon nehéz volt megkülönböztetni a tudat különböző szintjeit. Ezek mintha mind egybemosódtak volna – nem csak számodra, hanem általában az egész világ számára. Te és sokan mások a világban, de különösen te egy új tisztasággal fogsz látni. Ez nem fog mindent elhomályosítani – és itt most általános értelemben beszélünk az emberi tudatosságról.
Meg fogod látni, hogy világok léteznek a világokon belül, és valóságok léteznek a valóságokon belül. Észre fogod venni, hogy ez többé már nem csak egy lapos, sík háromdimenziós élet. Hanem multidimenzionális. Látni fogod, hogy az emberiség milyen sok különböző részre osztódik, nem csak földrajzi, de kulturális, hitrendszeri és vallási értelemben is. Tisztasággal fogod meglátni mindezeket a különbözőségeket, úgy, ahogy ezt eddig még soha nem láttad. Ez az egész többé már nem fog összemosódni.
Ez egy fontos tényező sok különféle ok miatt, mert meg fogod látni, hogy a valóság milyen sokrétű, változatos. Az nem egysíkú. Nagyon sokféle. A második és a legfontosabb dolog ebben az, hogy megválaszthatod, hogy melyikben akarsz élni és tapasztalni.
Amikor egy anyamadár reggel felkel, még mielőtt a nap felkelt volna, hihetetlen módon várja az aznap örömét! Még csak azt sem várja meg, hogy a nap felkeljen. Ahogy felkel, azonnal énekelni kezd! Egyáltalán nem aggodalmaskodik azon, hogy az ételt, a rovart vagy a kukacot honnan fogja előteremteni. Hanem azonnal elkezdi elénekelni a nap örömeit – énekel, s közben a fészekre néz, ahol a fiókái pihegnek, és csak énekel arról, hogy milyen örömteli és élvezetes is az élet velük. Egyáltalán nem aggódik azokon a dolgokon, amiket aznap meg kell tennie.
Kitárja a szárnyait, és még mielőtt a fiókák felkelnének, kirepül a fészekből. Felszáll a tudat áramlatára és a szél hátára, ami elhozza számára az ételt, a reggelit fiókái és saját maga számára. És az egyszerűen csak ott terem. És vannak olyan napok, amikor az nem terem csak úgy ott, de attól ő még továbbra is ugyanolyan csodálatosan énekel, hiszen az anyamadár számára már maga az élet megtapasztalása, az, hogy kitárhatja a szárnyait és repülhet a Földön, már önmagában is elegendő öröm, még akkor is, ha a következő pillanatban el is kell innen mennie.
Általában visszatér a fészkéhez étellel a csőrében a fiókái számára, és egész álló nap egyre csak énekel egészen az éjszakába nyúlóan. Hát ilyen egy madár élete. Nem fél. A madár az intuíciójával dolgozik, valamint az ő madár tudatával, a Föld tudatával, és ez ellátja mindazzal, amire csak szüksége van.
Amikor reggel felébredsz – amikor a többi ember felébred – az első dolog, amit tesznek az, hogy félnek, rettegnek. Mielőtt kikászálódnának az ágyukból, mielőtt magukba szívnák azt a legelső mély és tudatos lélegzetet, rettegnek az előttük álló naptól. Félnek attól, hogy mi éri őket aznap, rettegnek a számláiktól, a munkájuktól és a párkapcsolatuktól. Rettegnek és félnek az egészségüktől. Ahelyett, hogy egy dallal és egy lélegzettel kelnének fel, ők úgy kelnek fel, hogy végig küzdik az egész napjukat. És ennek nem kellene így lennie.
Megválaszthatod, hogy melyik világban kívánsz élni! Abban a világban, ahol a viharok szét fogják tépni a Földet, és megtizedelik a termést? Ó, amikor a termés elkezd majd változni, az be fog hozni egy új típusú rovart vagy parazitát. Újfajta növényi betegségeket hoz majd be. Ez borzalmasnak tűnhet – ha úgy döntesz, hogy abban a világban szándékozol élni.
Vagy amikor reggel felébredsz, vegyél egy mély lélegzetet! Énekeld el az öröm dalát, hogy itt lehetsz fizikai testben a Földön. Énekeld el az élet dalát még akkor is, ha az élet még ugyanaznap később véget is kell, hogy érjen! Ez nem számít! Ez a Földi létezés, az itteni élet megtapasztalása volt. Énekeld el a fizikai test örömének a dalát, ami által érezheted a Földet és az életet! Énekeld el a kapcsolatok dalát, a jót és a rosszat, hiszen mindegyik adott neked valamit.
Tehát kivétel nélkül mindannyiótoknak azt a kérdést teszem fel: Melyik világban kívánsz élni? A káosz, a dráma és a viharok világában? Vagy azt választod, hogy a bőség, a lehetőségek és az öröm világában kívánsz élni, attól függetlenül, hogy milyen viharok tombolnak körülötted? Melyik világot választod?
Itt most egy nagyon fontos dologra hívnám fel a figyelmet! Én nem a pozitív gondolkodásról beszélek itt! Nem arról, hogy arra erőltesd magad, hogy gondolkodj pozitívan. Ez nem működik, mert nem őszinte és nem hiteles. Én arról beszélek itt, hogy hozz egy tudatos választást – arról, hogy melyik világban kívánsz élni.
Képes vagy arra, hogy mielőtt reggel kikelnél az ágyadból, veszel egy mély lélegzetet, és örülsz az előtted álló napnak, bármit is tartogasson az számodra? Képes vagy egy dalt dúdolni magadnak? Képes vagy megnyílni és kapcsolatba lépni az angyali létezőkel, akik mind ott vannak körülötted? Tudsz-e annyira örülni az életednek, hogy feladod a küzdelmet, és beengeded az életedbe a bőséget? Képes vagy behozni az álmaidat a valóságodba, képes vagy behozni a lelkedet az életedbe? Meg tudod azt engedni magadnak, hogy te is a részévé válj a lelkednek?
Mit választasz, melyik világban szándékozol élni?
És ez így van.
TÓBIÁS ANYAGOK
VISSZATÉRÉS SOROZAT:
6. SHOUD: „Világméretű időjárás” – Tóbiás közreműködésével, Geoffrey Hoppe közvetítésében


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Húzz egy kártyát

Ősi orvoslás: Csak nyomd meg a gombot és vége a fájdalomnak!

Yin Shun Jyutsu egy japán orvos, aki szerint az egyes ujjainkon lévő “gombok” megnyomásával elfelejthetjük a fájdalmakat, a lelki akadályokat és az álmatlanságot, valamint sok más dolgot.
Hüvelykujj
Ha ezt az ujjat masszírozzuk és megnyomjuk, a gyomor problémáktól, a hasi rosszullétektől, a szorongástól, a depressziótól és a fájdalmaktól is megszabadulhatunk.
Mutatóujj
Ha a húgyhólyaggal vagy a vesével vannak problémáink, akkor nyomjuk meg a mutatóujjunkat. Ez segít megszabadulni a görcsöktől, az emésztési gondoktól, a hátfájástól és a fáradtság is kiküszöbölhető vele.
Középső ujj
Ha az idegrendszereddel vagy a májaddal van gond, akkor pár másodpercen át nyomd jó erősen a középső ujjad. Ez a technika segíti még a szív- és érrendszeri betegségeket, megszabadít a stressztől, a menstruációs fájdalmaktól, a látási problémáktól és megszünteti a fejfájást is.
Gyűrűsujj
Az emésztőrendszerünket és a tüdőnket gyógyíthatjuk ennek az ujjnak a megnyomásával.
Kisujj
Ezen az ujjon lévő “gomb” megnyomásával v…

Sarlós Boldogasszony napja július 2.

Kedveseim!

Sarlós Boldogasszony napjával nagy változások következtek be a
természetben és az életünkben is. Égi Édesanyánk sarlója elvágja a régi
szálakat, kapcsolatokat, hogy újak jöhessenek életünkbe. Egy lehetőség
életünk megújítására az Ő segítségével és jóváhagyásával.
Ismerjétek meg e napnak a dolgait és Boldogasszony erejével kezdjetek
életetek megújításához az újító erők segítségével.
Fohászkodjatok az Égi Anyához. Minél többen fordulunk oda, kérésünk
annál foganatosabb.


Áldás havának 2. napja,
Sarlós Boldogasszony ünnepe


Boldogasszonyunk e napjának az elnevezése utal a régi sarlós aratásra, amikor a nők még sarlóval arattak. Nem véletlen, hogy Boldogasszonyunk jele a Holdsarló (a Hold a nőiesség). A hagyomány szerint a férfi aratott, az asszony pedig a nyomában járva sarlójával felnyalábolta a levágott gabonát, és kötözte a kévét. 

Kalotaszegen a férfi halott fejfájára ekevasat, az asszonyokéra orsót vagy sarlót festettek. A sarló megszentelt, mind fizikai síkon, mind szellemi síkon érte…