Ugrás a fő tartalomra

A szeretetteljes elfogadás a személyes szabadság felé vezető első és legfontosabb lépés


''Amikor emberek meg akarnak szabadulni egy betegségtől, egy rossz kapcsolattól, vagy bármi egyéb nem kívánatos dologtól mi mindig ugyanazt javasoljuk nekik: 'fogadják el szeretettel a jelenlegi helyzetüket, kössenek békét vele!' - ilyenkor azonban szinte kivétel nélkül mindig ellenállásba ütközünk az emberek részéről.
Ilyeneket mondanak, mint: ‘Abraham, nem értettük meg egymást, én meg akarok gyógyulni nem pedig a betegségemmel együtt élni; Abraham, én el akarok válni, nem pedig újrakezdeni vele; Abraham, én meg akarom oldani a pénzügyi problémáimat, nem pedig szegénységben tengetni egész hátralevő életemet…’ – mi pedig erre azt feleljük kivétel nélkül minden esetben, hogy akkor Ti nem értettétek meg az Univerzum Törvényeit.
A problémákkal való birkózással és küzdelemmel megoldottátok a gondjaitokat vagy erősítettétek őket?
Ráadásul nem csak, hogy nem oldottátok meg őket, de egyre rosszabbul és rosszabbul érzitek magatokat közben.
Tudjuk, hogy a jelenlegi helyzet elfogadása és megszeretése hatalmas paradoxonnak tűnik, és azonnal a fenyegetettség érzését hozza elő bennetek, mert azt tanultátok (helytelenül), hogy ha kirekesztetek, kitaszítotok, erővel ellöktök valamit az életetekből, akkor az megszűnik.
Nézzetek körbe a világotokban és minden világos lesz: háború a betegségek ellen, háború országok ellen, háború a terrorizmus ellen, háború az erőszak ellen, stb. Egy ilyen társadalomban teljesen ésszerűtlennek tűnik azt mondani, hogy a jelen helyzet szeretetteljes elfogadása a megoldás mindenre. Mert ahol szeretet és béke van ott a nem-kívánatos egyszerűen nem ütheti fel a fejét, mert nincsenek egy frekvenciatartományban. Az egész társadalmi hozzáállás ellentmond minden Univerzális Törvénynek.
Harccal, erőszakkal soha nem fogsz valódi jólétben élni, csak a nyomort növeled mind a saját, mind a világ életében.
A betegség az egészséggel szembeni ellenállást jelenti, már nem is az egészséggel foglalkoztok, hanem a betegség leküzdésével, megölésével, de közben nem veszitek észre, hogy mindvégig magatokkal küzdötök és végül önmagatokat áldozzátok fel.
A nyomor a jóléttel szembeni ellenállást jelenti. Itt sem a jóléttel foglalkoztok és örültök azoknak akik jól élnek, helyette irigykedtek és a nyomor témájával foglalkoztok.
Teljesen a feje tetejére állítottátok a világot, de addig nem élhettek olyan körülmények között és olyan jólétben -amely születési jogotok- ameddig meg nem értitek, hogyan működnek az Univerzális Törvények.
A Vonzás Törvénye a legerősebb mind közül, amely kimondja, hogy a hasonló rezgések hasonló rezgéseket vonzanak, és mivel a világban minden rezgés, így érthetővé válik problémáitok gyökere.
Minden alkalommal amikor harcolsz valami ellen, az egyre nagyobb, súlyosabb lesz az életedben. Ha viszont megengeded neki, hogy ott legyen ahol éppen van, elfogadod és szeretetet érzel iránta, a rezgésed átvált egy nagyon magas frekvenciára. És most jön a legmegdöbbentőbb rész: magas frekvencia közelében nem maradhat meg az alacsonyabb rezgés. Magas rezgéstartományban nem létezik betegség, nyomor vagy szenvedés. Érted már mire akarunk kilyukadni?
Lehet, hogy ezt senki nem mondta még Neked, úgyhogy nyisd ki a füled: a szeretetteljes elfogadás a kulcs!
Attól félsz, ha elfogadod a nyomorúságos helyzetedet, esetleg még meg is szereted, azzal tapasztalatodban tartod azt, de ez nem így van.
Amint szeretetet kezdesz érezni, a nem kívánatos fokozatosan kikopik az életedből, mert teljesen más rezgéstartományba esik a kettő. A szeretetteljes elfogadás a személyes szabadság felé vezető első és legfontosabb lépés.''

Abraham-Hicks
Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Húzz egy kártyát

Ősi orvoslás: Csak nyomd meg a gombot és vége a fájdalomnak!

Yin Shun Jyutsu egy japán orvos, aki szerint az egyes ujjainkon lévő “gombok” megnyomásával elfelejthetjük a fájdalmakat, a lelki akadályokat és az álmatlanságot, valamint sok más dolgot.
Hüvelykujj
Ha ezt az ujjat masszírozzuk és megnyomjuk, a gyomor problémáktól, a hasi rosszullétektől, a szorongástól, a depressziótól és a fájdalmaktól is megszabadulhatunk.
Mutatóujj
Ha a húgyhólyaggal vagy a vesével vannak problémáink, akkor nyomjuk meg a mutatóujjunkat. Ez segít megszabadulni a görcsöktől, az emésztési gondoktól, a hátfájástól és a fáradtság is kiküszöbölhető vele.
Középső ujj
Ha az idegrendszereddel vagy a májaddal van gond, akkor pár másodpercen át nyomd jó erősen a középső ujjad. Ez a technika segíti még a szív- és érrendszeri betegségeket, megszabadít a stressztől, a menstruációs fájdalmaktól, a látási problémáktól és megszünteti a fejfájást is.
Gyűrűsujj
Az emésztőrendszerünket és a tüdőnket gyógyíthatjuk ennek az ujjnak a megnyomásával.
Kisujj
Ezen az ujjon lévő “gomb” megnyomásával v…

Sarlós Boldogasszony napja július 2.

Kedveseim!

Sarlós Boldogasszony napjával nagy változások következtek be a
természetben és az életünkben is. Égi Édesanyánk sarlója elvágja a régi
szálakat, kapcsolatokat, hogy újak jöhessenek életünkbe. Egy lehetőség
életünk megújítására az Ő segítségével és jóváhagyásával.
Ismerjétek meg e napnak a dolgait és Boldogasszony erejével kezdjetek
életetek megújításához az újító erők segítségével.
Fohászkodjatok az Égi Anyához. Minél többen fordulunk oda, kérésünk
annál foganatosabb.


Áldás havának 2. napja,
Sarlós Boldogasszony ünnepe


Boldogasszonyunk e napjának az elnevezése utal a régi sarlós aratásra, amikor a nők még sarlóval arattak. Nem véletlen, hogy Boldogasszonyunk jele a Holdsarló (a Hold a nőiesség). A hagyomány szerint a férfi aratott, az asszony pedig a nyomában járva sarlójával felnyalábolta a levágott gabonát, és kötözte a kévét. 

Kalotaszegen a férfi halott fejfájára ekevasat, az asszonyokéra orsót vagy sarlót festettek. A sarló megszentelt, mind fizikai síkon, mind szellemi síkon érte…