2015. november 23., hétfő

Amikor elindulsz a fény útján ,mindig a fény felé fordulj





Amikor elindulsz a fény útján ,mindig a fény felé fordulj szívvel, lélekkel ,,így tudod lerázni a sötétséget magadról és felfedezni igazi önvalódat . 
Ne félj mert a fény védelmez is ,hisz NapAtyánk gyermekeit mindig óvja ! 
Az igazi tapasztalataidhoz el kell indulni és mindent hátrahagyni a megszokottságodból a belédnevelt helytelen elvárásokból és a fény útjának bensőséges szereteterejével töltekezve tapasztalni a valóságot ! Bár a sötétség erői mindent megtesznek ,hogy visszafordítsanak ,,gyengítsenek ,,de tudd mindez csupán illúzió ,hisz a fényednek ereje van és sok keresőnek útját is megvilágíthatod ! Ami benned van az a Mindenható szeretetének fényereje ,mely egyre erősebb lesz bölcsességed által ! Kísérteni fognak tudásodért ,,de mindig a fény felé haladj ,hisz magad is fény vagy és nincs már helye semmilyen ködösítésnek benned ! Hisz Teremtőnk nem csak azt mondja higgyünk ,hanem elindít ösvényünkön ,ahol a hitünket tudássá ,meggyőződéssé transzmutáljuk ,,erőfeszítések árán . Hisz neked magadnak is akarnod kell megismerni az igazságot ,hogy bölcsebbé válj és segíteni tudod azokat kik erre áhítoznak ! Belső fénymagod fejlődése 3 élet gyümölcsét érleli !
1-Mindenre emlékező,,
2-Mindent megismerő,,
3-Mindent feloldó !
Bölcsesség kövének elérése mindenki számára adott ,csak a fény felé fordulva és haladva ,mert így kristályosodik ki benned ! Áldott legyen utatok fény egységünkben !

https://www.facebook.com/%C6%AC%D1%92%C6%A1%C6%AC%D1%92-500917906613789/?fref=photoheart hangulatjel


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése