2015. október 11., vasárnap

Október dereka, október utója, mi azt mutatja

"Október dereka, október utója, mi azt mutatja:
- Bár billeg a mérleg nyelve ide-oda, kialakul a rend, a harmónia.
Letisztul minden, hogy Lényed életét jobban egyensúlyban tartsa, egyensúlyba hozza.
A fizikai, lelki fáradtság oka: rengeteg dolog történik, változik, teljes káosz, zűrzavar, látszólag semmi sincs a helyén, nagy a lelki nyomás.
Az új szele, a Lélek megérezte, ez az időszak sorsdöntő lehet életében.
Az emberi kapcsolatok átértékelődnek, helyükre kerülnek. Régi fél
elmek felszínre törnek, majd eltűnnek. Anyagi veszteségek, kiadások jönnek, anyagi nehézségek, majd ezek a helyzetek átbillennek mindazoknál, kik tudatosan teremtenek. A szerelmek megerősödnek azoknál, kik közös célokért törekednek, kik kölcsönös szerelemben élnek. Összekovácsolódnak kisebb, nagyobb közösségek, kik azonos célokért cselekednek. Egységteremtő idő.
Rég eltűnt barátságok újraélednek, majd ismét semmivé lesznek.
Bölcs gondolatok, tiszta érzelmek teremtődnek.
Tisztánlátó időszak azok számára, ki jelen helyzetéből a kiutat kutatja. Megerősítés érkezik, érzelmi támogatás mindazok számára, kinek nincs meg érzelmi, anyagi biztonsága. Nyitott ajtókkal tudod az érkezőt beengedni, saját nyitottságod tud támogatni, hogy az újonnan érkező lehetőségeket, új embereket könnyebben tudd elfogadni. Csak az fog nélkülözni, ki szívéből nem kíván adni, mert százszorosan fog minden szeretettel teli érzés, szándék visszatérni. Mit teremtettél, erősen fogod tapasztalni, csak az érzés képes mindent felülírni, s a legnehezebb lelki válságból is kiemelni. Ki nem tud szeretni, meg kell tanulni, mert mi igazi teremtő erőt képes adni, azt a szívedben érzett érzés által tudod teremteni. Minden helyzetből képes vagy kilépni, van, hogy mindent le kell tenni, hogy képes légy egy új dolgot elfogadni. Mi nincs teli, az élet megtölti, mi ki fog csordulni, újra fog töltődni. Mi üres, üres is fog maradni, ha képtelen befogadni. Csak a szív képes utat mutatni, s a szellem, mi a szívhez képes kapcsolódni, s a szellem, mi az anyagot teremti, de ehhez csak a szív, az érzelem képes teremtő erőt biztosítani."
Vigyázzanak Rád az Angyalok!👼
Farkas Ibolya👼

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése