Hozzávalók:
1 kg paprika, 1 kg zöldparadicsom, 1 kg vöröshagyma, 1 kg uborka, 1 kg édeskáposzta, 1 szál sárgarépa, 10 dkg só, 1 mokkáskaknál borkén, 1 mokkáskanál szalicil, 30 dkg cukor, 3 dl 20%-os ecet, egész bors, babérlevél, kömény
1 kg paprika, 1 kg zöldparadicsom, 1 kg vöröshagyma, 1 kg uborka, 1 kg édeskáposzta, 1 szál sárgarépa, 10 dkg só, 1 mokkáskaknál borkén, 1 mokkáskanál szalicil, 30 dkg cukor, 3 dl 20%-os ecet, egész bors, babérlevél, kömény
Elkészítés:
A hozzávalókat legyaluljuk. Egy nagy tálban összekeverjük a fűszerekkel.
Egy napig állni hagyjuk (közben többször megkeverjük), majd üvegekbe zárjuk.
(Minden üvegbe kell jutnia elég lének.)
http://www.kiskegyed.hu/kiskegyed-konyhaja/kiskegyed-konyhaja/pofonegyszeru-hazi-csalamade-igy-biztos-sikerul-136003
A hozzávalókat legyaluljuk. Egy nagy tálban összekeverjük a fűszerekkel.
Egy napig állni hagyjuk (közben többször megkeverjük), majd üvegekbe zárjuk.
(Minden üvegbe kell jutnia elég lének.)
http://www.kiskegyed.hu/kiskegyed-konyhaja/kiskegyed-konyhaja/pofonegyszeru-hazi-csalamade-igy-biztos-sikerul-136003
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése