2013. április 12., péntek

Senki se fizessen a bankoknak – A haza nem eladó!

Kérjük olvasd el a cikket és nézd meg a videót, majd oszd meg, mert 3-4 millió magyar embert közvetlenül érint!!!

Ne fizessenek azok a devizahitelesek, akik nem kaptak devizát készhez, mikor a hitelüket folyósították.

káslerItt most nem csak a devizalakáshitelesekről van szó, hanem ide sorolható cca. 3 millió magyar ember, hiszen rengetegen autóra vettek fel hitelt, vagy éppen a tanulmányaik folytatására a diákhitelt.
A hitelben nem csak a hitelfelvevők feje fölött lebeg a kard, hanem a szülők felett is, hiszen a legtöbb esetben ők voltak az adóstársak, a kezesek, stb…

22 milliárd volt az államadósság a rendszerváltáskor, most 22 ezer milliárd dollár. Senki sem érzi magát felelősnek!!!

Az embereket beterelték a devizahitelekbe, hogy tönkretegyék őket, hogy szolgák legyenek.  Addig, ameddig a bankok becserkészték az embereket a szerződésekbe, addig ügyfelek voltak, mikor aláírtak egyből adósok lettek.
Nyomj egy lájkot kérlek, ha egyetértesz, hogy a bankok egy forintot se kapjanak, ameddig nincs bírósági döntés az ügyben!
A bankok jogszabályi háttér nélkül helyezték ki a pénzt, melynek több százezer ember külföldre költözött, több ezer ember lett öngyilkos, több ezer házasság ment tönkre és sorolhatnánk még a megnyomorított emberi sorsok bemutatását.
Kásler Árpád minden erejével azon van, hogy elszámoltassa a bűnösöket. De rá kellett jönnie négy év kemény harc után, hogy nincs olyan szervezet vagy személy Magyarországon aki illetékesnek érezné magát az emberek védelmében. A Fogyasztóvédelem, a rendőrség, az ügyészség, a miniszterelnökök, a bíróságok, a PSZÁF, de sorolhatnánk még azon emberek és szervezetek listáját, akik azt nyilatkozták, hogy nem illetékesei annak, hogy döntést hozzanak, vagy csak segítséget nyújtsanak.
Kásler Árpád járja az országot és a megtartott előadások között, megfeszített munkatempóban forgattak egy ismeretterjesztő filmet. Ennek következtében néhány helyesírási és technikai hiba előfordulhat, ezért mindenkitől elnézést kérünk, de akik részt vettek benne, sok esetben 40 órát egy huzamban dolgoztak le és így megesik, hogy hiba kerül az anyagba.
A készítők igyekeztek tömören belevinni mindazt a nélkülözhetetlen információt, amely szükséges mindenkinek a felzárkózáshoz. Azoknak is útmutatóul szolgálva, akik most találkoznak a mozgalommal és a devizahitelekkel.



Kérjük Önt, kérünk Téged, hogy ezt a cikket oszd meg. Lájkold és küld tovább ismerőseidnek.

Akinek pedig nincs internet elérése, annak juttassátok el a saját kezébe egy DVD formájában. A lenti részben közzéteszünk egy anyagot, amiben részletesen le  van írva, hogy lehet DVD-re megírni az anyagot.
Ezt a háborút nem a lőfegyverek fogják eldönteni elsősorban, ez egy információs háború. Ebben Önök kiváló, hazamentő szerepet tölthetnek be. A Haza oltalma mindenkinek a kötelessége, tegyünk meg mindent érte, hogy élhető országban éljünk, biztosítva a jövő nemzedékek számára is az életfeltételeket.
Kásler Árpád
MPEG4 képes asztali lejátszók és laptopok, tabletek, mobilok számára DivX formátumban a következő linkekről érhető el a film (kb. 700 MB), így a film akár egy CD-re is elfér: [Forrás 01] [TORRENT]
Aki teheti, használja a TORRENT elérést, mert így több forrásból gyorsabban tudja letölteni az adott anyagot és nem terheli a honlap szerverét!


DVD-ISO formátum közvetlen letöltése: A HAZA NEM ELADÓ I.iso (4,5 GB)
DVD-ISO formátum torrent: A HAZA NEM ELADÓ.iso.torrent
Aki teheti, használja a TORRENT elérést, mert így több forrásból gyorsabban tudja letölteni az adott anyagot és nem terheli a honlap szerverét!

A DVD lemez megírásának menete:
• Töltsük le a DVD képfile-t a fenti linkről
• Egy arra alkalmas program segítségével (NERO Burning Rom, Alcohol 120, Deep Burner Free (ingyenes), Ashampoo Burning Strudio Free (ingyenes), InfraRecorder (ingyenes/ajánlott)) DVD kép felírása (egyes programokban másként is nevezhetik: Képfájl írása, ISO írása, Disk-image írása stb.) menüpont segítségével a letöltött képfile-t egy DVD–R típusú lemezre írjuk.
• Fontos, hogy DVD–R legyen a lemez, mert az asztali lejátszók egy része a DVD+R lemezeket nem ismeri fel.
• Íráskor a lehető leglassabb írási sebességet válasszuk, hogy a lemezt a régebbi asztali lejátszók is képesek legyenek fogadni, és tartósabb lemezt nyerhessünk.

Fontos, hogy a DVD képfile-t képként írjuk ki, mert az ISO file közvetlenül egyetlen eszközön sem olvasható!

 http://hir.ma/belfold/devizahitel-ugyek/senki-se-fizessen-a-bankoknak-a-haza-nem-elado-video/77465

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése