2013. április 11., csütörtök

A HAZA NEM ELADÓ


A HAZA NEM ELADÓ (video)
Posted on 2013. április 10., szerda by Kásler Árpád

http://kaslerarpad.hu/?p=3302#post-3302http://kaslerarpad.hu/wp-content/uploads/2013/04/A-haza-nem-elad%C3%B3-DVD.jpg

Az országjárás keretén belül megtartott előadások között, megfeszített munkatempóban forgattuk ezt az ismeretterjesztő filmet. Ennek következtében néhány helyesírási és technikai hiba előfordulhat, ezért mindenkitől elnézést kérünk, de akik részt vettek benne, jómagamat is beleértve, nem egy esetben 40 órát egy huzamban ledolgoztunk, úgy, mint utazás, előadás, forgatás, szervezés.

Igyekeztünk tömören belevinni mindazt a nélkülözhetetlen információt, amely szükséges mindenkinek a felzárkózáshoz. Azoknak is útmutatóul szolgálva, akik most találkoznak a mozgalommal és a devizahitelekkel.

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Az Önök feladata és felelőssége, hogy továbbadják ezt a filmet ismerőseiknek. Kérek mindenkit, hogy legalább egy példányba másolja le DVD formátumban úgy, hogy DVD lejátszón is megnézhető legyen és adják oda olyannak, akinek nincs számítógépe, vagy internet hozzáférése. Az idő rövidsége miatt nem tudom lefedni az országjárásom keretén belül a városok nagy részét. Ha Önök ezt az ismeretterjesztő filmet sokszorosítják és továbbadják ismerőseiknek, azzal a kéréssel, hogy ők is adják tovább, akkor rövid időn belül el lehet jutni százezrekhez, vagy milliókhoz.

Ezt a háborút nem a lőfegyverek fogják eldönteni elsősorban, ez egy információs háború. Ebben Önök kiváló, hazamentő szerepet tölthetnek be. A Haza oltalma mindenkinek a kötelessége, tegyünk meg mindent érte, hogy élhető országban éljünk, biztosítva a jövő nemzedékek számára is az életfeltételeket.

Kásler ÁrpádKásler Árpád -- Üzenet -- A HAZA NEM ELADÓ
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zUU3MpHJvVQ

********************************************************************************************************************


Kárpátia: Nem eladó
http://www.youtube.com/watch?v=X6KFq6M8gV4

Szózat : Bocskai Szinház
http://www.youtube.com/watch?v=VkNCjWmTASA 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése