2013. március 28., csütörtök

A húsvéti misztériumban a Megváltás kapjon fő szerepet!

A Megváltás helyes értelmezésére különös gondot fordítsatok, ne hagyjátok magatokat megtéveszteni és bizonyos részleteket másképp értelmezni. A cél az, hogy a szenvedéstörténetével egyet alkossatok. Én ezt soha nem kértem tőletek!
Miért is kérném tőletek, hogy ugyanazt az utat végigjárjátok?
Egy Atya annál sokkal jobban szereti gyermekét, mint, hogy egy ilyen kéréssel előálljon és főleg annál, hogy ezen végig is vezessen bennetek.
Kérlek, gondolkodjatok el ezen!
Minden szenvedés amellyel erősebb leszel, az el is vesz belőled, mert nem tart Egységben, bizonytalanságban vagy.
Gondolkodj el rajta, hogy juthatsz előbbre, ha ugyanazt az utat ezerszer megjárod, vagy akkor, ha egyszer végig mentél rajta és belátod, hogy értelmetlen újra és újra végig élned a fájdalmat, a töviseket.
A lélek a tapasztalásból tanul, nem az önkínzásból.
Tapasztalás által jutsz előre, és így építed be tanulságként magadnak tapasztalatod megélt részeit, részleteit.
Saját magad döntöd el, ha azt választod, hogy az utat még egyszer végigjárod.
Én ezt soha nem kérhetem, és nem is kértem tőletek!
A szenvedésben a lélek haldoklik, nem tud felemelkedni, megtérni Atyjához.
Csak a Megváltás által tud bejárni egy olyan utat, amelyben önmagára lel, az isteni szikra felragyog benne, mert megérti ki ő és miért is jött el e Földre.
Így kérlek bennetek, a Megváltásra helyezzétek a fő szerepet!
Azt töltsétek meg tartalommal, élettel, és a saját életetekben a saját megváltásotokért tegyetek, és ha ezt megteszitek és tiszteletben tartjátok, akkor jő el az az idő, amikor másképp láttok és másképp értelmeztek bizonyos dolgokat,- és mindennek a tudatában ráleltek arra a kincsre, amit az Én Megváltásom számotokra jelenthet.
Kívánom minden gyermekemnek, hogy élje át a misztérium azon csodáját, amelyben a lélek megváltja önmagát, és felszabadul mindazok a hívságok alól, amik számára a földi létben korlátokat jelentenek.

Most elcsendesedik Hangom, felétek fordulok, - ne szakítsátok fel többet a sebem, ne mondjatok ítéletet!
Ami bevégeztetett, az bevégeztetett, azon már nem lehet változtatni, ellenben példát lehet mutatni, hogy ti ebbe a hibába újra nem estek bele.

A misztérium innentől fogva ne a szenvedésről szóljon, és ne az kapjon fő szerepet,- hanem a Megváltást helyezze fő helyre és az kapjon fő szerepet.

Egy Megújult Világban a szenvedés nem kaphat fő szerepet!

Isteni Fényemmel és Kegyelmemmel megáldalak benneteket, és kérlek, újra kérlek benneteket, hogy mindezeket a szavakat ne vessétek el, és főképpen pedig ne mondjatok ellent. Ámen
Belső Hang által lejegyezte: ÁhimRé
Feketéné Lendvai Katalin
2009. április.9.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése