2016. február 2., kedd

Anita Moorjani: "Hogyan Éltem Meg a Teljes Gyógyulást a Rákból a Halálon Át"


Anitát rákkal diagnosztizálták, amit végső stádiumúnak ítéltek meg, amikor az orvosok közölték a családjával, hogy haláláig már csak néhány óra van hátra. Ez volt az az időpont, amikor ő átlépett a túlvilágra, és amikor visszatért, már tisztán értette életét és földi küldetését. Ez a felismerés a teljes felépüléséhez vezetett. 

Anita indiai szülők gyermeke, aki Singapore-ban született, majd 2 éves korában családjával Hong Kongba költözött, ahol ma is él. Hátterének és brit taníttatásának köszönhetően több nyelven beszél: az angolt, kantoni nyelvet és két indiai tájszólást két éves kora óta tanulta és beszéli is, majd később megtanult franiául az iskolában. 

Sok éven keresztül az üzleti világban dolgozott mielőtt 2002 áprilisában rákkal diagnosztizálták. A 2006 elején átélt halálközeli élménye egyszerre ámulatba ejtő és megható, amely gyökeresen megváltoztatta azt, ahogyan életére tekint. A munkájába mélyen beleszövődnek túlvilági élményéből levont tanulságok. Azt tanítja, hogy a belső világunk, a tudatunk az elsődleges valóságunk, és ha a beslő világunk erős és egészséges, akkor ennek eredményeként külső világunk is hozzáigazodik ehhez, és mindent helyretesz. 

Anita az élő példája annak, hogy mind rendelkezünk belső erővel és bölcsességgel, melyek segítségével az élet legnehezebb helyzeteit is fel tudjuk dolgozni.

Anita könyörületes és együttérző, akiben megvan az a tehetség, hogy nemes egyszerűséggel magyarázzon el metafizikai fogalmakat, amelyeket mi is használhatunk a mindennapjainkban.

Anita Moorjani honlapja:
www.anitamoorjani.com











Dr. Wayne Dyer a Leukémiáról, Isten Jánosa Gyógyitásáról - Lilou Tartalmas Élet Körújta




Lilou Mace interjúja Dr. Wayne Dyerrel, magyar feliratos videó. A feliratok csak akkor jelennek meg, ha a kép alján található "CC" gomb piros. Ha nem piros, egy kattintással bekapcsolhatod. 
Fordítás / feliratok: Szűcs Ágnes, www.inn8healing.com

www.juicylivingtour.com

"Nem azt kapod, amit akarsz, hanem azt, ami vagy." -- Dr. Wayne Dyer. 

WAYNE DYER, Ph.D. nemzetközileg elismert író és előadó az önfejlesztés műfajában. Több mint 30 könyv szerzője, számos audió és videó műsort jelentetett meg, valamint többezerszer szerepelt már a TV-ben és rádióban. www.drwaynedyer.com 

Manifest Your Destiny, Wisdom of the Ages, There's a Spiritual Solution to Every Problem, és a New York Times bestsellerjei, a 10 Secrets for Success and Inner Peace, A Szándék Hatalma, Inspiráció, Changel Your Thoughts - Change Your Life, és mostmár az Excuses Begone mind szerepeltek a Nemzeti Nyilvános Televizió különkiadásaiban.

Dyer az Oktatási Tanácsadás területén szerezte diplomáját a Wayne State University-n, és a New York-i St. John's University docense volt.

Rajongói Dr. Dyert szeretetteljesen csak a "motiváció atyjának" nevezik. Annak ellenére, hogy gyermekotthonokban és nevelőcsaládoknál nőtt fel, Dr. Dyer rengeteg akadályt győzött le azért, hogy álmait valóra váltsa. Ma már annak szenteli idejét, hogy ezt másoknak is megtanitsa. 

Amikor éppen nem a világot járja, hogy felemelő tanitásait átadja, Wayne maui otthonában irja könyveit.

Február 03. szerda – 04. csütörtök – 05. péntek



 

A Nap a Bak, a Vízöntő és a Delfin csillagkép alatt jár, így egyre előbbre menetelünk a múlt terheitől való tisztulásban, a szabadság felé. Ideje elővenni alkotó, tetterős és önzetlen oldalunkat, felvállalni feladatainkat, nem mások által, hanem önerőből előbbre jutni és teremteni!
A szerdai nap alkalmas arra, hogy megnöveljük belső, szellemi erőnket és akaraterőnket, szembenézzünk és megküzdjünk önnön magunkkal. Estefelé leszűrhetjük, mi is a(z aktuális) sorsfeladatunk valójában és miért olyan fontos, hogy meghaladjuk azt a bizonyos komfortzónát.
A Hold 4-én csütörtökön fellép a Tejútra, így újra megnyílnak az égi kapuk, fokozódik intuíciónk, álmodó képességünk és a gyógyítás energiái áramlanak. Kitűnően ráérezhetünk ezekben a napokban a magasabb összefüggésre (ha nem bíráljuk igazságtalannak, ami velünk történik, hanem merünk mélyen magunkba nézni és megtalálni a rejtett okokat, a külvilág tükröződéseiben saját magunk működéseit!).
Szombaton éjszaka lesz egzakt a Vénusz és a Plútó szenvedélyes együttállása, amelyhez e napokban egyre, egyre közeledünk. Adott helyzetünkhöz képest mindez sokféleképpen megnyilvánulhat. Alapvetően arról van szó, hogy női minőségben/párkapcsolati téren/termékeny erőnkkel kapcsolatban radikális, ám minőségileg felemelő átalakulás tud történni (ha nem menekülünk el előle és engedjük). Érdemes ilyen esetekben is belelépni az éppen megjelenő konfliktusba, hiszen ebből nő ki a megoldás. Érdemes akár mélységeket is megélni, hiszen amennyire süllyedni tudunk, annál nagyobb a lendület, amikor eljön a magasugrás. Meglehet, hogy érzéki-érzelmeket kifejező gátlásaink feloldására kapunk kiemelt lehetőséget. Meglehet, hogy előhívhatjuk termékeny, alkotó, létrehozó erőinket, amelyeket eddig elzártunk és vártuk helyette a sültgalambot. Meglehet, hogy olyan módon van lehetőségünk változni, hogy attól még csodásabb és kiteljesedettebb lesz a párkapcsolatunk. Meglehet, hogy szenvedélyes szerelmet élünk meg. Meglehet, hogy rájövünk: a szépséget és a valódi tartalmat nem külsőségekben kell keresnünk. Meglehet, hogy rájövünk, mekkora hatalmunk van a sorsunk felett és már nem másokon akarjuk azt gyakorolni, hanem saját tudatunk teremtő erején át.
ZenTaiAnna

Hogyan tehetem jobbá a napodat?




Feleségemmel éveken át veszekedtünk. Néha elgondolkodtam azon, hogy hogyan is házasodtunk össze, pedig nagyon ellentétes a személyiségünk. Minél tovább éltünk együtt, annál nehezebben ment az együttélés. A gazdagság és a hírnév nem segített ebben, sőt! Egyre nehezebb volt. Minél többet veszekedtünk, annál inkább eltávolodtunk egymástól és a szívünk megkeményedett. Azt hittük, hogy a béke már sosem költözik vissza az otthonunkba.
Épp egy turnén voltam, amikor Careyvel ismét hatalmasat veszekedtünk telefonon. Teljesen tehetetlennek, magányosnak és tompának éreztem magam.
Ekkor Istenhez fordultam. Csak álltam a zuhany alatt és kérdések kavarogtak bennem. Volt, hogy ordítottam a tehetetlenségtől, de volt, hogy magamba roskadtam. A szívem mélyén tudtam, hogy Carey, a feleségem jó ember. Úgy gondoltam, hogy én is jó ember vagyok. És bár a válás gondolta elborzasztott, az együttélés már elviselhetetlenül fájdalmas volt. Miért vettem el ezt a nőt, aki ennyire nem illik hozzám? Miért nem akar megváltozni?
A végén a földre rogytam és zokogtam. Ha ő nem változik, akkor majd én! Másnap, mikor hazaértem, a feleségem hidegen fogadott. Éjjel együtt feküdtünk a hitvesi ágyban. Egymáshoz oly közel és mégis fényévekre. És akkor megértettem, hogy mit kell tennem!
Másnap reggel, még az ágyban fekve, megkérdeztem Careytől:
– Hogyan tehetem jobbá a napodat? – Carey dühösen nézett rám.
-Mi??
– Hogyan érhetem el, hogy jobb legyen a napod?
– Sehogy! – csattant fel – miért kérdezed?
– Azért, mert komolyan tudni szeretném, hogy mivel tehetem jobbá a napod?
Cinikusan rámnézett: Tényleg csinálni akarsz valamit? Akkor mosogass el!
A feleségem teljesen feldühödött. Én nyugodtan azt mondtam: Jó! – elmosogattam.
Másnap megint megkérdeztem: Mivel tehetem jobbá a napod?
A válasza egyszerű, de határozott volt: Takarítsd ki a garázst!
Vettem egy nagy levegőt, és ahelyett, hogy felemeltem volna a hangom (ahogy a feleségem számított rá), annyit mondtam: Jó. Felálltam és a következő két órában kitakarítottam és elpakoltam a garázsban. Carey nem tudta, mit gondoljon. Aztán másnap reggel megint feltettem a kérdést:
– Mivel tehetem jobbá napod?
– Semmivel! – válaszolta Carey. Nem tehetsz semmit és hagyd ezt abba!
Azt feleltem: – Nem lehet, mert megfogadtam: minden nap megkérdezem, mivel tehetem jobbá a napod?
– Miért csinálod ezt?
– Mert drága vagy nekem! És a házasságunk is drága nekem.
Aztán másnap is megkérdeztem. És másnap is, és azután is. Majd a második hét közepén csoda történt. A kérdésemre Carey szeme megtelt könnyel és sírni kezdett. ekkor a feleségem ezt mondta: Kérlek, ne tedd fel többé ezt a kérdést nekem. Nem veled van baj, hanem velem. Tudom, hogy nehéz velem. nem értem, miért maradtál még mindig velem?
Gyengéden felemeltem az állát és a szemébe néztem.
– Mert szeretlek – mondtam. – Hogyan tehetem jobbá a napod?
– Nekem kellene ezt kérdeznem tőled! – mondta.
– Kellene, de nem most. Most én akarok változni. Tudnod kell, hogy milyen sokat jelentesz nekem!
– Kérlek bocsáss meg, amiért így viselkedtem veled!
– Szeretlek.
– Én is szeretlek! – mondta.
– Hogyan tehetem jobbá a napod?
Carey gyengéden nézett rám: – Lehetne, hogy együtt töltsünk egy kis időt? Csak te meg én.
– Nagyon szeretném! Ezután még egy hónapig minden nap megkérdeztem. És a kapcsolatunk megváltozott. Ezután már a feleségem kezdte kérdezni tőlem: – Mit szeretnél, mit tegyek? Hogyan lehetnék jobb feleséged?
A köztünk lévő fal leomlott. Egyre többet beszélgettünk, mindent megbeszéltünk egymással. Soha többé nem veszekedtünk. Ez idő alatt megértettem, hogy a mi történetünk illusztrálja a házasság legfontosabb leckéjét. A kérdést: HOGYAN TEHETEM JOBBÁ A NAPOD? minden kapcsolatban mindig fel kellene tenni. Bár a szerelmes regények arról szólnak, hogy “boldogan éltek, míg meg nem haltak”… De az igazi munka csak ezután kezdődik.
Valójában az életben a szeretet nemcsak abból áll, hogy jót akarunk a másiknak. Az igazi szeretet, nemcsak az, hogy a másik ember másolatai legyünk. A legfontosabb: fejleszteni magunkat, gyakorolni a szeretetet, a türelmet és a gondoskodást.
Nem akarom azt mondani, hogy a mi tapasztalatunk Careyvel minden párnál működik. De azt igen, hogy a válás határán minden párnak érdemes megpróbálnia. Én végtelenül hálás vagyok ezért a kérdésért, mely megmentette a házasságomat, a családomat. Hálás vagyok, hogy reggel ezt kérdezhetjük egymástól:
Hogyan tehetem jobbá a napodat?


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=572355056250237&set=a.366342310184847.1073741825.100004272436994&type=3&theater

Áldott felébredést minden magyar Asszonynak! 2016. 02.02.






Áldott felébredést minden magyar Asszonynak!
A mai nap sorsfordító számotokra. A tűz, melynek lángja bennetek él, felizzik, lobogása felold és kitisztít minden olyan mintát, amely megköt bennetek.
Régi generációs minták, előző életek fájdalmas lenyomatainak emlékeit tisztíthatod fel magadból.
A tűz, mely benned él, felold és eléget minden olyan mintát, melynek elengedésére készen állsz.
A mai nap, egészen Gyümölcsoltó Boldogasszonyig, az ÚJ kezdetét jelenti számotokra.
Aki együtt rezdül a teremtés női részével, az ebben az időszakban jelentős átalakuláson megy keresztül.

Meg van adva minden lehetőség a számára, hogy a múlt emlékeit, fájdalmait, lelkébe, testébe, csontjaiba vésett kódjait felemelje és átminősítse.
Mindez a saját felismerésed és Önmagad megértése által történik, ezt senki sem teheti meg helyetted!
Tudnod és merned kell Önmagad alsóbb aspektusaival szembenézni, majd a felszínre hozni, és átminősíteni.
Tudatosságod által eljutsz egy olyan szintre mikor felismered Önmagad értékeit.
Felismered, hogy egyedi és megismételhetetlen létezőként vagy jelen a Bolygón.
Felismered azt a csodát, mely benned él, s melynek hatására a saját életed megváltoztatásával másoknak is útmutatójává válhatsz.
Mersz-e a szívedbe nézni?
Fel mered-e vállalni azt Aki Te Magad Vagy, a lecsupaszított eredendő Lényedet?
Őszinte szívvel mered-e vállalni magyarságodat?
Ha szembenézel magaddal, s megengeded magadnak, hogy a tűz átjárjon, - nem baj ha fáj, nem baj ha éget, de felszabadít, felold, mindent leold ami ez idáig megkötött.
Hát enged meg magadnak, hogy a tűz lángja átjárjon és feloldjon minden olyan benned lévő régi mintát, amire már az Újban egyáltalán nincs szükséged.
Mert Új Idők jönnek! Szükség lesz a kitartásodra, a szeretetedre, a szívedből áradó magasabb rendű szeretetre, az ölelésedre, mellyel számos magára hagyott, elveszett embernek vigasztalójává válhatsz.
Mered-e ezt tenni?
Mersz-e virágzó rózsaszállá válni?
A NAP felé fordulni, és Isten kéklő Ege alatt segítő kezet nyújtani annak, aki kérőn feléd nyújtja kezét?
Boldogasszony ölében megpihenhetsz, s kérdéseidre választ nyerhetsz.

Áldott és kitartó munkát kívánok!
Szeretettel: Áhimé,- Feketéné Lendvai Katalin



A kód neve 451



Ismerve a gondolkodásmódjukat érdemes a 451-et évszámként is megvizsgálni! Érdekes módon egy zsinat is volt akkor, még pedig egy rendkívül karakteres ember-gyűlölő, emberiség-ellenes összeesküvésnek tekinthető fórum. Mint ha idegen faj tartotta volna (!!!) amely szemben áll az emberi fajjal! Talán van is ebben valami, újabban egyre több bizonyíték kerül elő ezt alátámasztandó!

Ez a díszes társaság az, akik rendszeresen átírták a bibliát, és tervszerűen meghamisították a kereszténység eredeti tanításait. E folyamat nem állt meg, olykor olvasni lehet arról, hogy rabbik és püspökök közösen értelmezik és módosít(gat)ják a Szentírást a Vatikánban. (Talán már nem is szent az az írás, oly sokat kotorásztak benne!)
A 451-es kalkedoni zsinat feltehetőleg kezdete lehet egy bizonyos háttérhatalmi tevékenységnek, mely az emberiség lélekszámának korlátozását tűzte ki célul. (magyarul: fajirtást) Ez logikailag teljesen alátámasztja a két világháború és a többi háború valódi okait. Magyarázatot ad ételeink és ivóvizünk iparosított mérgezésére és egy ideje a légtereink tönkre tételére. Más ésszerű magyarázatot én nem találok az összefüggésekre, mint hogy ez faji háború! Az ellenség jól lát minket, csak (egyelőre) mi nem látjuk őt! (olvasónktól)

IDÉZETEK AZ APOKRIF IRATOKBÓL

-A katolikus hit szerint (451 óta) az ember eredendően bűnös. Már a méhben lévő magzat is.
Ezzel szemben az apokrif iratok szerint Jézus ezt tanította:
"Az ember Fény természetű, Bűntelen, Szépséges, Tiszta és Szabad, testbe zárt isteni Fény!"

-"Fény van minden emberben. És... Fény és Fény között nincs különbség."
"Ugyan az a Fény van minden emberben, sőt ebben a kutyában is, sőt ebben a fűszálban is!"

-"Isten országa Bennetek van!
Nem kőből és fából épült házakban. (templomok)
Hasítsd szét a fát, és ott leszek.
Emeld fel a követ, és megtalálsz."

-"Ne építsetek az én atyámnak templomokat,
mert az én atyám temploma a Világ.
Egy mező a csillagos ég alatt. Egy Hold-sütötte tengerpart. Egy liget. Vagy egy barlang, ahol a Nimfák játszadoznak*.
EZ a templom, Nem az amit az ember épít."

*: csak én teszem hozzá, hogy... Nimfák? Lehetséges, hogy Jézus a Szeret-kezésre gondolt - Tudtommal az is egy módja a rezgés-szint-emelésnek. (Hangsúlyozom, hogy a nagy Szeretettel Teli együttlétre gondolok, nem egy akármilyen szexre.)

Vagy esetleg a nimfák... nem fizikai testű (földönkívüli) lények, akik (abban az időben) segítettek felvenni a kapcsolatot a magasabb dimenziókkal és a Fénnyel?
Nektek milyen ötleteitek vannak?

-Hogyan imádkozzunk:
-"Ne térdelj le Atyám előtt.... Milyen volna, ha haza mennél, és apád előtt letérdelnél?"
-451-ben vezetik be, hogy összekulcsolt kézzel imádkozzunk. Az őskeresztény katakombák falán Széttárt karokkal imádkozó emberek vannak ábrázolva !

-"Ti is tudtok gyógyítani, ahogyan én, csak ébresszétek fel a bennetek lévő Fényt, és adjátok át azt a gyógyulni vágyónak !"

-"Minden vallás és minden tanítás egyformán szent, mert a Fényből való."
(Hozzáteszem, hogy tudtommal Buddha tanításaiba is belenyúltak később. Tehát NE a mai állapotukban nézzük a vallásokat, hanem Jézus idejében.)
"Az én Atyámnak és az én Anyámnak sok-sok neve van az embereknél, mégis ugyan az."
"Atyámat nevezik a görögök Zeusznak, az idiaiak Barhma-nak, ...... , a szkíták Arany Napnak."

-A Reinkarnációról: "Mindannyian, ti élőlények, egy hosszú ösvény eredményei vagytok, és évezredek óta járjátok a világok köreit, akárcsak én."

-"Nincs bűnös, csak tudatlan, akit meg kell tanítani.
Nincs gonosz, csak beteg, akit a Szeretet gyógyíthat meg."
2015. december 28. 11:10 Akivagyok Vagyok írta


A cenzúra kódja: 451

Az új kód akkor jelenik meg a böngészőben, ha hatósági utasításra tiltották le a hozzáférést. Sok ilyen eset van, így a felhasználók is tudni fognak róla. - írta: Dajkó Pál, 4 napja

Az internetes szabványokért felelős testület (IETF) Internet Engineering Steering csoportja (IESG) pénteken bejelentette, hogy új státuszkódot fogadtak el, az "Error 451"-et, mely akkor jelenik meg majd a böngészőkben, ha a felhasználó azért nem ér el egy tartalmat, mert a hozzáférést valamilyen hatóság rendelete alapján tiltották le. Vagyis a felhasználók ezek után az egyéb kódokat (pl. 404: nem található az oldal) akkor látják, ha a hozzáférés megtagadása feltehetően technikai okokból történt, megszűnt az oldal stb., egyéb esetekben az új kód jelenik meg.

A testület azért döntött az új kód bevezetése mellett, mivel az egész világon jellemző, hogy a hatóságok, kormányok mind több hozzáférést tiltanak le törvényességi okokra hivatkozva, és a szakemberek úgy vélik, hogy erről a felhasználóknak joga van értesülni.

A szám egyébként Ray Bradbury klasszikussá vált, 1953-as regényére utal, a Fahrenheit 451-re, mely az állami agymosás és cenzúra máig egyik legjobb ábrázolása - a cím maga az a hőmérsékleti pont, melyen a papír meggyullad.

A film 1966-ban készült!
...a jövő már elkezdődött... 


A Szív Szakrális Útján


Erőteljes áthangolás és újrakalibrálás volt érezhető az elmúlt két-három hétben...




Az égiek közlése szerint a Föld és az emberiség intenzív tudati és rezgési frekvencia emelkedés eredményeképpen, egy új valóság szintre és ezzel egyetemben egy magasabb létminőségbe emelkedhetett fel.

Ebből kifolyólag egy erőteljes áthangolás és újrakalibrálás volt érezhető az elmúlt két-három hétben, ez abból adódik, hogy a tér-idő síkunk tolódott el egy másik frekvenciasávba.

Ebben az időszakban a kiüresedés, a mély elengedés, a lelki szintű tisztulás és a megnövekedett alvásigény, arra ad lehetőséget, hogy finoman áthangolódjon az energiatestünk és a tudatunk az új energiákra és tudati szintre.

Teljesen természetes, ha az ember ebben az időszakban visszahúzódik és a „szent levertség” állapotába kerül. Ilyenkor azt érezhetjük mintha egy törlés gombot nyomtak volna meg rajtunk, aminek hatására egy sor régi minta, lelki teher és tudati hozzáállás törlődne el végleg.

Mindezek emberi aspektusai, hogy kapcsolati rendszerek kerültek és kerülnek felszámolásra. Mindazok, akikkel lezártuk a karma köröket, és akikkel már nincs dolgunk a jövőben, eltávolodnak vagy eltávoznak az életünkből.

A jelen időszakban a lelki síkok intenzíven tisztulhatnak, mély lelki sebek gyógyulhatnak meg, ideje van a régóta magukban hordozott érzelmi súlyok kioldására és elengedésére.

Az energetikai áthangolást és lelki tisztulást a meditációs elmélyülés, ima és csendes visszavonulás segíti.

Ebben az időszakban eredményesen Máriával, Asztrea Elohimmal, Metatron arkangyallal, Rafael arkangyallal, Michael arkangyallal és Chamuel arkangyallal tudunk dolgozni.

A lelki tisztulást az ezüst-rózsaszín színfrekvenciával, a régi energiák elengedését arany-kék energiával tudjuk hatásosan oldani,
továbbá a fehér fénnyel és az arany-ezüst ibolya lánggal.

Angyali áldással

Aysha

Forrás:https://www.facebook.com/226085174198198/photos/a.226571660816216.1073741828.226085174198198/684467325026645/?type=3&theater