2016. február 2., kedd

Anita Moorjani: "Hogyan Éltem Meg a Teljes Gyógyulást a Rákból a Halálon Át"


Anitát rákkal diagnosztizálták, amit végső stádiumúnak ítéltek meg, amikor az orvosok közölték a családjával, hogy haláláig már csak néhány óra van hátra. Ez volt az az időpont, amikor ő átlépett a túlvilágra, és amikor visszatért, már tisztán értette életét és földi küldetését. Ez a felismerés a teljes felépüléséhez vezetett. 

Anita indiai szülők gyermeke, aki Singapore-ban született, majd 2 éves korában családjával Hong Kongba költözött, ahol ma is él. Hátterének és brit taníttatásának köszönhetően több nyelven beszél: az angolt, kantoni nyelvet és két indiai tájszólást két éves kora óta tanulta és beszéli is, majd később megtanult franiául az iskolában. 

Sok éven keresztül az üzleti világban dolgozott mielőtt 2002 áprilisában rákkal diagnosztizálták. A 2006 elején átélt halálközeli élménye egyszerre ámulatba ejtő és megható, amely gyökeresen megváltoztatta azt, ahogyan életére tekint. A munkájába mélyen beleszövődnek túlvilági élményéből levont tanulságok. Azt tanítja, hogy a belső világunk, a tudatunk az elsődleges valóságunk, és ha a beslő világunk erős és egészséges, akkor ennek eredményeként külső világunk is hozzáigazodik ehhez, és mindent helyretesz. 

Anita az élő példája annak, hogy mind rendelkezünk belső erővel és bölcsességgel, melyek segítségével az élet legnehezebb helyzeteit is fel tudjuk dolgozni.

Anita könyörületes és együttérző, akiben megvan az a tehetség, hogy nemes egyszerűséggel magyarázzon el metafizikai fogalmakat, amelyeket mi is használhatunk a mindennapjainkban.

Anita Moorjani honlapja:
www.anitamoorjani.com











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése