2016. február 2., kedd

A kód neve 451



Ismerve a gondolkodásmódjukat érdemes a 451-et évszámként is megvizsgálni! Érdekes módon egy zsinat is volt akkor, még pedig egy rendkívül karakteres ember-gyűlölő, emberiség-ellenes összeesküvésnek tekinthető fórum. Mint ha idegen faj tartotta volna (!!!) amely szemben áll az emberi fajjal! Talán van is ebben valami, újabban egyre több bizonyíték kerül elő ezt alátámasztandó!

Ez a díszes társaság az, akik rendszeresen átírták a bibliát, és tervszerűen meghamisították a kereszténység eredeti tanításait. E folyamat nem állt meg, olykor olvasni lehet arról, hogy rabbik és püspökök közösen értelmezik és módosít(gat)ják a Szentírást a Vatikánban. (Talán már nem is szent az az írás, oly sokat kotorásztak benne!)
A 451-es kalkedoni zsinat feltehetőleg kezdete lehet egy bizonyos háttérhatalmi tevékenységnek, mely az emberiség lélekszámának korlátozását tűzte ki célul. (magyarul: fajirtást) Ez logikailag teljesen alátámasztja a két világháború és a többi háború valódi okait. Magyarázatot ad ételeink és ivóvizünk iparosított mérgezésére és egy ideje a légtereink tönkre tételére. Más ésszerű magyarázatot én nem találok az összefüggésekre, mint hogy ez faji háború! Az ellenség jól lát minket, csak (egyelőre) mi nem látjuk őt! (olvasónktól)

IDÉZETEK AZ APOKRIF IRATOKBÓL

-A katolikus hit szerint (451 óta) az ember eredendően bűnös. Már a méhben lévő magzat is.
Ezzel szemben az apokrif iratok szerint Jézus ezt tanította:
"Az ember Fény természetű, Bűntelen, Szépséges, Tiszta és Szabad, testbe zárt isteni Fény!"

-"Fény van minden emberben. És... Fény és Fény között nincs különbség."
"Ugyan az a Fény van minden emberben, sőt ebben a kutyában is, sőt ebben a fűszálban is!"

-"Isten országa Bennetek van!
Nem kőből és fából épült házakban. (templomok)
Hasítsd szét a fát, és ott leszek.
Emeld fel a követ, és megtalálsz."

-"Ne építsetek az én atyámnak templomokat,
mert az én atyám temploma a Világ.
Egy mező a csillagos ég alatt. Egy Hold-sütötte tengerpart. Egy liget. Vagy egy barlang, ahol a Nimfák játszadoznak*.
EZ a templom, Nem az amit az ember épít."

*: csak én teszem hozzá, hogy... Nimfák? Lehetséges, hogy Jézus a Szeret-kezésre gondolt - Tudtommal az is egy módja a rezgés-szint-emelésnek. (Hangsúlyozom, hogy a nagy Szeretettel Teli együttlétre gondolok, nem egy akármilyen szexre.)

Vagy esetleg a nimfák... nem fizikai testű (földönkívüli) lények, akik (abban az időben) segítettek felvenni a kapcsolatot a magasabb dimenziókkal és a Fénnyel?
Nektek milyen ötleteitek vannak?

-Hogyan imádkozzunk:
-"Ne térdelj le Atyám előtt.... Milyen volna, ha haza mennél, és apád előtt letérdelnél?"
-451-ben vezetik be, hogy összekulcsolt kézzel imádkozzunk. Az őskeresztény katakombák falán Széttárt karokkal imádkozó emberek vannak ábrázolva !

-"Ti is tudtok gyógyítani, ahogyan én, csak ébresszétek fel a bennetek lévő Fényt, és adjátok át azt a gyógyulni vágyónak !"

-"Minden vallás és minden tanítás egyformán szent, mert a Fényből való."
(Hozzáteszem, hogy tudtommal Buddha tanításaiba is belenyúltak később. Tehát NE a mai állapotukban nézzük a vallásokat, hanem Jézus idejében.)
"Az én Atyámnak és az én Anyámnak sok-sok neve van az embereknél, mégis ugyan az."
"Atyámat nevezik a görögök Zeusznak, az idiaiak Barhma-nak, ...... , a szkíták Arany Napnak."

-A Reinkarnációról: "Mindannyian, ti élőlények, egy hosszú ösvény eredményei vagytok, és évezredek óta járjátok a világok köreit, akárcsak én."

-"Nincs bűnös, csak tudatlan, akit meg kell tanítani.
Nincs gonosz, csak beteg, akit a Szeretet gyógyíthat meg."
2015. december 28. 11:10 Akivagyok Vagyok írta


A cenzúra kódja: 451

Az új kód akkor jelenik meg a böngészőben, ha hatósági utasításra tiltották le a hozzáférést. Sok ilyen eset van, így a felhasználók is tudni fognak róla. - írta: Dajkó Pál, 4 napja

Az internetes szabványokért felelős testület (IETF) Internet Engineering Steering csoportja (IESG) pénteken bejelentette, hogy új státuszkódot fogadtak el, az "Error 451"-et, mely akkor jelenik meg majd a böngészőkben, ha a felhasználó azért nem ér el egy tartalmat, mert a hozzáférést valamilyen hatóság rendelete alapján tiltották le. Vagyis a felhasználók ezek után az egyéb kódokat (pl. 404: nem található az oldal) akkor látják, ha a hozzáférés megtagadása feltehetően technikai okokból történt, megszűnt az oldal stb., egyéb esetekben az új kód jelenik meg.

A testület azért döntött az új kód bevezetése mellett, mivel az egész világon jellemző, hogy a hatóságok, kormányok mind több hozzáférést tiltanak le törvényességi okokra hivatkozva, és a szakemberek úgy vélik, hogy erről a felhasználóknak joga van értesülni.

A szám egyébként Ray Bradbury klasszikussá vált, 1953-as regényére utal, a Fahrenheit 451-re, mely az állami agymosás és cenzúra máig egyik legjobb ábrázolása - a cím maga az a hőmérsékleti pont, melyen a papír meggyullad.

A film 1966-ban készült!
...a jövő már elkezdődött... 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése