Ugrás a fő tartalomra

Selyem webáruházam


http://www.lenka.hu/

“Utolsó szent örökségünk ez, amit senki tőlünk el nem vehet: népművészetünk ősi titka.
Isten adta, tündér ihlette, ember álmodta örökség ez, melynek egyetlen tulajdonosa a Magyar, bárhol éljen is.”
Wass Albert


A selymekről

A magyar, valamint a gyógyító motívummal ellátott selymek mindegyike saját tervezéssel és egyéni kivitelezéssel készül. A selymekre felvitt magas minőségű festék egy szerkezetben, gőz segítségével rögzül az anyagba, aminek köszönhetően a színek hosszú ideig élénkek maradnak, míg a selyem megőrzi eredendő lágyságát.

Magyar motívumokkal ellátott selymek


A magyar jelképrendszerrel ellátott képzőművészeti alkotások energiával, élettel töltik meg otthonunkat. Áldásos hatásukat sokkal jobban ki tudják fejteni ránk nézve, mint különböző népek jelképrendszerei, hiszen a magyar motívumvilág együtt rezdül a bensőnkkel. Minden egyes motívum fontos jelentéssel bír: minden virág, minden szín szimbolizál számunkra valamit, csak tudnunk kell olvasni belőlük. Ezeket a jelképeket többféle formában jeleníthetjük meg az életünkben: az otthonunk díszítésén túl, akár a ruházatunkon megjelenítve, óriási erőt és védelmet adnak számunkra.

Gyógyító motívumokkal ellátott selymek


Az egyénre szabott szimbólumokkal és színvilággal ellátott selymek a gyógyítás egy új formáját jelentik, amely teljes összhangban áll a személyes életterünkkel.  Ezek a selymek olyan rezgést képviselnek, ami segítséget nyújt a spirituális fejlődésben és a lélek harmóniájának helyreállításában, ebből kifolyólag támogatja a test öngyógyító folyamatainak beindulását.

 Megrendelés nélkül készült  selymek

A megrendelés nélkül készült selymek melyek a webáruházban láthatóak, szintén gyógyító hatást fejtenek ki, csak nem egyénre szabottként jelölöm meg őket. Az által válik azzá, ha a vásárlónak megtetszik, hisz azért választja ki, mert az együtt rezonál a saját energiaterével. Minden egyes selyem készül valakinek, mert azokat a kódokat hordozza magában, amire az illetőnek éppen szüksége van testi-lelki-szellemi fejlődéséhez, kiteljesedéséhez.


Egyéni megrendelésre készült selymek

Spirituális selyemfestőként a belső szívteremből alkotok. Rövid bemutatkozás segítségével, akár személyes konzultáció alapján, személyre szabott selymet készítek. A vételárat a selyem elkészítése előtt egyeztetem a megrendelővel.
Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Húzz egy kártyát

Ősi orvoslás: Csak nyomd meg a gombot és vége a fájdalomnak!

Yin Shun Jyutsu egy japán orvos, aki szerint az egyes ujjainkon lévő “gombok” megnyomásával elfelejthetjük a fájdalmakat, a lelki akadályokat és az álmatlanságot, valamint sok más dolgot.
Hüvelykujj
Ha ezt az ujjat masszírozzuk és megnyomjuk, a gyomor problémáktól, a hasi rosszullétektől, a szorongástól, a depressziótól és a fájdalmaktól is megszabadulhatunk.
Mutatóujj
Ha a húgyhólyaggal vagy a vesével vannak problémáink, akkor nyomjuk meg a mutatóujjunkat. Ez segít megszabadulni a görcsöktől, az emésztési gondoktól, a hátfájástól és a fáradtság is kiküszöbölhető vele.
Középső ujj
Ha az idegrendszereddel vagy a májaddal van gond, akkor pár másodpercen át nyomd jó erősen a középső ujjad. Ez a technika segíti még a szív- és érrendszeri betegségeket, megszabadít a stressztől, a menstruációs fájdalmaktól, a látási problémáktól és megszünteti a fejfájást is.
Gyűrűsujj
Az emésztőrendszerünket és a tüdőnket gyógyíthatjuk ennek az ujjnak a megnyomásával.
Kisujj
Ezen az ujjon lévő “gomb” megnyomásával v…

Sarlós Boldogasszony napja július 2.

Kedveseim!

Sarlós Boldogasszony napjával nagy változások következtek be a
természetben és az életünkben is. Égi Édesanyánk sarlója elvágja a régi
szálakat, kapcsolatokat, hogy újak jöhessenek életünkbe. Egy lehetőség
életünk megújítására az Ő segítségével és jóváhagyásával.
Ismerjétek meg e napnak a dolgait és Boldogasszony erejével kezdjetek
életetek megújításához az újító erők segítségével.
Fohászkodjatok az Égi Anyához. Minél többen fordulunk oda, kérésünk
annál foganatosabb.


Áldás havának 2. napja,
Sarlós Boldogasszony ünnepe


Boldogasszonyunk e napjának az elnevezése utal a régi sarlós aratásra, amikor a nők még sarlóval arattak. Nem véletlen, hogy Boldogasszonyunk jele a Holdsarló (a Hold a nőiesség). A hagyomány szerint a férfi aratott, az asszony pedig a nyomában járva sarlójával felnyalábolta a levágott gabonát, és kötözte a kévét. 

Kalotaszegen a férfi halott fejfájára ekevasat, az asszonyokéra orsót vagy sarlót festettek. A sarló megszentelt, mind fizikai síkon, mind szellemi síkon érte…