2016. február 2., kedd

Dr. Wayne Dyer a Leukémiáról, Isten Jánosa Gyógyitásáról - Lilou Tartalmas Élet Körújta




Lilou Mace interjúja Dr. Wayne Dyerrel, magyar feliratos videó. A feliratok csak akkor jelennek meg, ha a kép alján található "CC" gomb piros. Ha nem piros, egy kattintással bekapcsolhatod. 
Fordítás / feliratok: Szűcs Ágnes, www.inn8healing.com

www.juicylivingtour.com

"Nem azt kapod, amit akarsz, hanem azt, ami vagy." -- Dr. Wayne Dyer. 

WAYNE DYER, Ph.D. nemzetközileg elismert író és előadó az önfejlesztés műfajában. Több mint 30 könyv szerzője, számos audió és videó műsort jelentetett meg, valamint többezerszer szerepelt már a TV-ben és rádióban. www.drwaynedyer.com 

Manifest Your Destiny, Wisdom of the Ages, There's a Spiritual Solution to Every Problem, és a New York Times bestsellerjei, a 10 Secrets for Success and Inner Peace, A Szándék Hatalma, Inspiráció, Changel Your Thoughts - Change Your Life, és mostmár az Excuses Begone mind szerepeltek a Nemzeti Nyilvános Televizió különkiadásaiban.

Dyer az Oktatási Tanácsadás területén szerezte diplomáját a Wayne State University-n, és a New York-i St. John's University docense volt.

Rajongói Dr. Dyert szeretetteljesen csak a "motiváció atyjának" nevezik. Annak ellenére, hogy gyermekotthonokban és nevelőcsaládoknál nőtt fel, Dr. Dyer rengeteg akadályt győzött le azért, hogy álmait valóra váltsa. Ma már annak szenteli idejét, hogy ezt másoknak is megtanitsa. 

Amikor éppen nem a világot járja, hogy felemelő tanitásait átadja, Wayne maui otthonában irja könyveit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése