2015. október 1., csütörtök

AZ ÚJ FÖLD I.





AZ ÚJ FÖLD I.

A harmadik energia megteremtése

Ezekben a napokban, ezekben az időkben egy átalakulás zajlik. Egy új tudat hajnala köszönt be, ami előbb vagy utóbb testet fog ölteni.
Hogy ez az átalakulás hogyan megy végbe, az még nincs egyértelműen lefektetve. A jövő mindig bizonytalan. Az Egyetlen, ami pillanatnyilag valóban fix, az a Most. A Most forrásából számtalan lehetséges út bukkan elő, a jövő lehetséges forgatókönyveinek végtelen hálózata.
A múltra alapozva lehetséges megjósolnunk, hogy egy bizonyos jövőbeli lehetőség valószínűbb-e, mint egy másik, de a döntés mindig a Tiétek. Ti döntötök, hogy hagyjátok-e, hogy a múltatok határozza meg jövőtöket. A jóslatok mindig valószínűségeken alapszanak. A valószínűségek mindig a múlttal állnak összefüggésben. A ti emberkénti hatalmatoktól függ, hogy szakítotok-e a múlttal és hogy egy másik pályára álltok-e rá. Szabad akarattal rendelkeztek. Megvan a hatalmatok a változtatásra, hogy újrateremtsétek önmagatokat. Ebben az erőben rejlik Isteni mivoltotok. Ez az erő az, mely a semmiből termet valamit (ex nihilo). Ez az Isteni hatalom a ti valódi lényetek magva.
Amikor ezekről a napokról és ennek az átalakulásnak az időszakáról beszélünk, soha ne feledjétek, hogy ti vagytok saját valóságotok teremetői. Nincs előre kidolgozott terv vagy egy kozmikus hatalom, mely az egészében egyéni lélek-utatokat vagy egészen egyéni valóságotok feletti döntési hatalmatokat áthangolná [átalakítaná]. Nem így működik az egész. A Földön minden lélek valamilyen módon meg fogja tapasztalni ezt az átalakulást, mely megfelel a belső vonzódásának, hajlamának. Sok valóság létezik. A valóság, amit választotok, tükrözni fogja kívánságaitokat és szükségleteiteket.
Ami olyan különlegessé teszi ezt az időszakot (1950 –kb.2070), az az, hogy két különböző tudatciklus zárul le: egy egyéni ciklus (ill. sok személyes ciklus) és egy planetáris ciklus [bolygóciklus]. Ezeknek a ciklusoknak a lezárása egybeesik, így az egyik erősíti a másikat.
Az emberiség egy része közelebb érkezett különböző életciklusainak beteljesítéséhez. A legtöbb lélek, akiket ez érint fénymunkások. 
Ma eme egyéni, személyes ciklus természetét szeretném elmagyarázni: Mit jelent ezen keresztülmenni és mi a mélyebb értelme, mindezeken – a részben nagyon bonyolult – életeken keresztülhaladni a Földön.


A személyes karmikus ciklus 
A földéletek, amiken keresztülmentek a lélek egy nagyobb ciklusának részét képezik. Ez a ciklus azért jött létre, hogy lehetőség nyíljon a dualitás teljes egészének megtapasztalásához. A ciklusok során megtapasztaltátok milyen nőnek vagy férfinak, egészségesnek vagy betegnek, gazdagnak vagy szegénynek, „jónak” vagy „rossznak” lenni. Egyes életekben intenzíven a fizikai világ felé orientálódtatok, földművelőként, mesteremberként vagy munkásként. Más életek inkább a szellemi világ felé orientálódtak, ezekben erősen éreztétek a szellemi eredeteteket. Ezekben az életekben gyakran vonzott benneteket vallási elhivatottság. Aztán voltak ismét olyan életek, amikor inkább a világi hatalom területei vonzottak, a politika stb. Aztán talán voltak olyan életek is, amikben önvalótok művészi megnyilvánulási módjait igyekeztetek kifejezni.
A különböző életeik során a lelkek gyakran hajlanak specializálódásra. Ez azoknál az embereknél ismerhető fel, akik tiszta és természetes tehetséggel rendelkeznek bizonyos területeken. Úgy tűnik, mintha már gyerekként potenciállal rendelkeznének, amire a megfelelő időben kell ráakadni és máris könnyedén megy a fejlődés.
A Fénymunkások gyakran vonzódnak vallásos életekhez és sok életet éltek szerzetesként, papként, apácaként, sámánként, boszorkányként, jósként stb. Vonzotta őket az anyagi, a fizikai és a spirituális világ közötti határvonal. Ha érzitek ezt a késztetést, ezt a vonzást, hogy kövessétek a spiritualitást, akkor is, ha ez egyáltalán nem illik bele az életetekbe, akkor éppenséggel lehetséges, hogy ti is a Fénymunkások családjába tartoztok.
Az élet a Földön lehetőséget ad, az emberi lét teljes megtapasztalására. Ekkor természetesen felmerülhet bennetek a kérdés: Miért olyan különleges dolog embernek lenni? Miért akarnám pont ezt megtapasztalni?
Az emberi tapasztalat egyszerre sokrétű és intenzív. Ha emberi életet éltek, akkor átmenetileg ki vagytok téve testi tapasztalatok, gondolatok és érzelmek lehengerlő mezejének. Az ebben a mezőben uralkodó dualitás alapján tapasztalataitok nagyon különbözőek és intenzívek. Sokkal erősebbek, mintha az általatok asztrálvilágnak nevezett szinteken tartózkodtok (tehát a szinteken, amiket halálotok után felkerestek és ahol az életek között vagytok). Nehezen elképzelhető számotokra, de a mi oldalunkon sok lény szívesen lenne a ti helyetekben. Szívesen lennének emberiek és gyűjtenének emberi tapasztalatokat. Az emberi tapasztalatok olyan fokú valósággal rendelkeznek, ami azokat felbecsülhetetlenné teszi számukra. Bár képzeletük erejével számtalan igazságot képesek teremteni [más síkokon], de ez kevesebb megelégedettséggel jár, mint egy „igazi” földi valóság megteremtése.
A teremtés folyamata a Földön gyakran egy harc. Gyakran számtalan ellenállással kell szembenéznetek, míg álmaitok valóra válnak. A szellemi teremtés az asztrális világban sokkal egyszerűbb. Nincs időintervallum a gondolatok és az aktuális teremtés között. Ezen felül ott abszolút mindenféle valóságot megteremthettek, amit akartok, vagy amit ki tudtok gondolni. Nincsenek határok. Abban a pillanatban, amikor egy csodaszép kertet képzeltek el, már készen is áll számotokra.
A Földön nagy kihívás egy ötlet megvalósítása, realizálása. Szükséges hozzá a céltudatosság, kitartás, szellemi tisztaság és egy megbízható szív. A Földön meg kell küzdenetek az anyagi világ lassúságával és rugalmatlanságával. Felül kell emelkednetek a belső ellentétes impulzusokon, a kétségen, a kétségbeesésen, a tudás hiányán, a bizalom elvesztésén stb. A teremtési folyamatot bármelyik említett akadály feltarthatja vagy akár meg is akadályozhatja. De mégis pont ezek a lehetséges problémák, igen még kudarcok is, amik értékessé teszik a földi életet. Ebben a folyamatban a kihívások, amikkel szembesültök, a legnagyobb tanítóitok. Jelentéssel ruházzák fel a földi tapasztalatokat, ami sokkal mélyebb és nagyobb palettájú, mint az asztrális síkon való erőlködéstől mentes teremtés. Az erőlködéstől való mentesség jelentőség- nélküliséget szül (erre majd még később kitérünk). Az asztrális lények, akik eddig még nem tapasztaltak meg földi életet, tudják és megértik ezt.
Gyakran elbátortalanodtok vagy akár kétségbe is estek valóságotok viharos természete miatt. Oly gyakran nem kívánságotok és reményetek szerinti valóságotok. Oly gyakran végződik kreatív szándékotok fájdalommal és kijózanodással. És mégis, egy nap megtaláljátok a kulcsot a békéhez és a boldogsághoz. Erre a kulcsra szívetekben leltek rá. És ha ez megtörténik, akkor a bennetek szétáradó örömöt semmi nem múlhatja felül, ami az asztrális szinten létrehozható, teremthető. Ez lesz mesterré válásotok pillanata, isteni minőségetek megszületésének pillanata.
Az eksztázis, amit éreztek majd Isteni minőségetek felébredésekor, hatalmat ad kezetekbe, hogy meggyógyíthassátok önmagatokat. Ez az isteni szeretet segíteni fog, a földi életeitek során szerzett mély sebeitekből való kigyógyulásban.
Ezután képesek lesztek másoknak segíteni önmaguk meggyógyításában, akik ugyanezeken a melléfogásokon és aggályokon [félelmeken] mentek keresztül, mint ti. Felismeritek fájdalmukat. Látni fogjátok a szemükben. És képesek lesztek kísérni őket az isteni minőségükhöz vezető útjukon.


A dualitás célja
Kérlek, ne becsüljétek alá földi életetek jelentőségét. Ti Isten (Minden létező) legkreatívabb, legelőrehaladottabb és legbátrabb részei vagytok. Ti vagytok az ismeretlen felfedezői és az új megteremtői. A dualitás terén szerzett felfedezéseitek egy célt szolgáltak, mely meghaladja képzelőerőtöket. Nehéz utazásotok mélyebb értelmét elmagyarázni, de elmondhatjuk egy újfajta tudatot hoztatok létre, egy olyat, mely előtte korábban még nem volt jelen.
Ezt a tudatot először Krisztus mutatta, amikor a Földön élt. Ez a tudat, amit Krisztusi-tudatnak [kristály-tudatnak] nevezünk, a szellemi alkímia eredménye. A fizikai szintű alkímia az arany készítésének művészete ólomból. A szellemi alkímiai művészete a sötét energia átalakítása „harmadik energiává”, a szellemi arannyá, ami jelen van a Krisztus-energiában
Kérlek tudatosítsátok, hogy nem azt mondjuk, a cél a sötét fénnyé való átalakítása volt, vagy a rossz jóvá alakítása. A sötét és a fény, a rossz és a jó természetes ellentétek; kölcsönös függőségben léteznek.
A valódi szellemi alkímia létrehozza a „harmadik energiát“, egy olyanfajta tudatot, mely mindkét polaritást a szeretet és megértés energiájával öleli körül. Utazásotok valódi célja nem a jó győzedelme a rossz felett, hanem az ellentétek meghaladása és egy új tudat megteremtése, mely képes fenntartani Egységét a sötét és a fény jelenlétében.
Ezt a meglehetősen komplikált folyamatot egy metafora segítségével magyaráznánk el. Képzeljétek el, mélytengeri búvárok vagytok, akik egy gyöngyöt keresnek. Újra és újra alámerültök az óceánba, hogy megtaláljátok ezt a különleges gyöngyöt, amiről mindenki beszél, de amit eddig még senki nem látott. Mindegy, ti nem tántorodtok el és úja és újra lebuktok a mélybe, mert eltökéltek vagytok és inspiráltak. Őrültek lennétek?

Nem, Ti vagytok az új felfedezői.
A titok: a gyöngy keresésének folyamata által teremtitek meg magát a gyöngyöt. A gyöngy a Krisztus-tudat szellemi aranya. A gyöngy Ti magatok vagytok, átalakítva a dualitás megtapasztalása által.
Ez egy igazi paradoxon [ellentmondás]: az új felkutatása által hozzátok csak létre az újat magát. Ti váltatok az Isteni teremtés gyöngyévé.
Isten másképp nem érhette el, mert amit meg kellene találnotok, még nem létezett: előtte még meg kellett teremtenetek. De miért érdekelte Istent annyira, hogy valami újat hozzon létre? Hadd magyarázzuk el ezt olyan egyszerűen, ahogy csak lehetséges.
Kezdetben Isten egészében JÓ volt. A jóság mindenütt jelen volt és mindent áthatott. Hogy pontosak legyünk, a dolgok meglehetősen statikusak [mozdulatlanok] voltak, mert nem volt más. Ebből a teremtésből hiányzott az élet, hiányzott a növekedésre és a fejlődésre való lehetőség. Azt is mondhatnátok, megrekedt.
Hogy változatosság jöhessen létre, hogy a mozgás és a fejlődés lehetőséget kaphasson, Istennek be kellett vezetni egy elemet a teremtésébe, ami a mindent átható isteni minőségtől különbözött. Ez meglehetősen nehéz volt Isten számára, mert hogyan teremthető valami, ami nem Te magad vagy? Hogyan hozhatta létre az Isteni minőség a rosszat? Egyáltalán nem. Tehát Istennek úgymond egy trükkhöz kellett folyamodnia. Ez a trükk a TUDATLANSÁG.
A tudatlanság, a tudás hiánya az elem, mely az isteni minőséggel szemben helyezkedik. Létrehozza az illúziót, hogy az Isteni minőségen kívül helyezkedünk el, elválasztva Istentől. “Nem tudni, kik vagytok” a kioldó [az ok], ami az átalakulás, a növekedés és az univerzum expanziója [kiterjedése] mögött rejlik. A tudás hiánya félelmet kelt és a félelem a kontroll iránti szükségletet teremti meg. A kontrollálás szükséglete hozza létre a hatalmi harcot: és máris megvan minden hozzávaló, ami szükséges, hogy a “gonosz” kicsírázhasson. A színpad készen áll a jó és a rossz közötti harcra.
Istennek szüksége volt ezen ellentétek dinamikájára, hogy kiszabadulhasson “merevségéből”. Ez számotokra nehezen lehet érthető, amikor látjátok a sok szenvedést, amit az ignorancia [másik figyelembe nem vétele] és a félelem teremtett, de Isten nagyra tartotta ezeket az energiákat, mert kitűnő lehetőséget biztosítottak számára, hogy túlnőjön önmagán. [ford. megj.- az ignorantia latin szó jelentése: tudatlanság, tapasztalatlanság].
Isten arra kért benneteket, akik lényének legkreatívabb, legelőrehaladottabb és legbátrabb részei voltatok – hogy öltsék magukra a feledés fátylát. Azzal a céllal, hogy az ellentétek dinamikáját a lehető legalaposabban meg lehessen tapasztalni, ezért átmenetileg alámerültetek valódi természetetek feledésébe. Hozzájárulásotokat adtátok ehhez a feledésbe való alámerüléshez, de ezt a körülményt is elrejtette a feledés fátyla. Ezért manapság gyakran átkozzátok Istent a helyzet miatt, amiben találjátok magatokat: a nehézségek, a tudás hiánya miatt – és mi ezt megértjük. Valójában Ti vagytok Isten és Isten Bennetek van.
Az aggodalmak és szűkösség ellenére mégis ott legbelül ott van még a csodálkozás és az izgalom érzése, hogy a dualitásban éltek, létrehozzátok az Újat és megtapasztaljátok azt. Isten eme saját izgalma az egyedüli ok, amiért rajtatok keresztül nekivágott ennek az utazásnak.
Amikor elkezdődött ez az utazás, akkor a jóra (az otthonra), mint csupán halványan lebegő emlékekként támaszkodva kellett szembenéznetek a gonosszal (félelemmel, tudatlansággal). Elkezdtetek a félelem és a tudatlanság ellen harcolni, miközben egyre csak hazavágyódtatok. De mégsem tértek vissza haza úgy, ahogyan valamelyik múltbeli állapotba térnétek vissza. Mert a teremtés az utazásotok által megváltozott, átalakult.
Utazásotok úgy végződik, hogy Ti nagyobbak lettetek a jónál és a rossznál, túlnőttetek fényen és árnyékon. Létrehoztok egy harmadik energiát, a Krisztus-energiát, ami mindkettőt magában foglalja és átalakítja. Előbbre viszitek Isten teremtését. Ti lesztek Isten Új teremtése.Isten túl fog nőni önmagán [meghaladja önmagát], ha a Krisztus-tudat kiterjed a Földön.
A Krisztus-tudat az egyének tudata, mely a dualitás számos rétegén áthaladt, kiismerte magát benne és a „másik oldalon” ebből növekedett. Ezek lesznek az Új Föld lakói. Ők maguk mögött hagyják a dualitást. Eggyé válnak Isteni önvalójukkal. De ez az Isteni-Én más lesz, mint korábban. Mélyebb és gazdagabb lesz, mint az a tudat, melyből kiindult. Azt is mondhatnánk: Isten gazdagította magát a dualitáson való áthaladás megtapasztalásával.
Ez a történet leegyszerűsített és torzított, mint minden, amit mondunk, torzítva van az idő és az elkülönülés illúziója által. Ezek az illúziók egy értékes célt szolgáltak. De eljött az idő, hogy meghaladjátok őket. Kérlek, próbáljátok érzékelni a szavaink, történeteink és metaforáink mögött rejlő energiát.
Ez az energia bizonyos értelemben véve a tiétek. Ez a jövőbeli Krisztusi [kristály] Énetek energiája, ami rajtam, Jeshua-n keresztül, hozzátok beszél. Várunk rá, hogy újra találkozhassunk, hogy egyesülhessünk Veletek.


Miként haladható meg a dualitás? (karmikus ciklus beteljesítése)

Akkor zárulnak le földi életciklusaitok, amikor a dualitás játékának már nincs hatalma felettetek. Lényeges a dualisztikus játékban, hogy a játékmezőn egy bizonyos polaritással járó pozícióval azonosultok. Azonosultok vele: gazdag vagy szegény, híres vagy szerény, nő vagy férfi, hős vagy csirkefogó. Valójában alig van különbség melyik szerepet játsszátok. Addig, amíg egynek érzitek magatokat a színésszel a színpadon, akkor a dualitás még mindig a markában tart.
Természetesen nincs gond ezzel. Bizonyos szempontból pontosan ez volt a cél. El kellett felejtenetek, kik vagytok valójában, hogy a dualitás minden aspektusát megtapasztaljátok. Szándékolt volt, hogy beszűkítitek a tudatotokat a tapasztalás eme drámájának egy bizonyos szerepére.
És nagyon jól játszottátok szerepeteket. Annyira kibontakoztatok szerepeitekben, hogy tökéletesen elfelejtettétek ezeknek az életciklusoknak a kezdeti célját és a mögöttes szándékot. Olyan szinten megfeledkeztetek önmagatokról, hogy azt hittétek, hogy a valóság játszmái és drámái az egyedüli létező valóság. Végül ez nagyon magányossá és félelemmel telivé tett benneteket – nem meglepő, hiszen – mint azt az előző bekezdésben megmutattuk – ez a dualitás-játék a tudatlanság és a félelem alapköveire épül.

A dualitás játszma jellemzői 
1.) Érzelmi életetek lényegét tekintve instabil: nincs érzelmi horgonyzási pont [nyugvópont, középpont], mert hangulatilag mindig a „magasban“ vagy a „mélyben“ vagytok“. Dühösek vagytok vagy szelídek, szűkmarkúak vagy nagyvonalúak, lehangoltak vagy lelkesek, boldogok vagy szomorúak. Érzelmeitek folyamatosan szélsőségek között hullámzanak. Úgy tűnik, csak kis mértékben vagytok képesek ellenőrzésetek alatt tartani ezek az érzelmeket.
2.) Intenzíven kötődtök a külvilághoz: Nagyon fontos számotokra, hogy mások miként ítélnek meg. Önbecsülésetek attól függ, amit a külvilág (a társadalom vagy a szeretteitek) arról, akik vagytok, visszatükröz nektek. Minden erőtökkel azon vagytok, hogy megfeleljetek az ő normáiknak, hogy mi a helyes és helytelen. Ezt nagy igyekezettel teszitek.
3.) Szigorú felfogásotok van a Jóról és a Rosszról: Az ítélkezés biztonságérzetet kölcsönöz. Így az élet jobban szervezhető, ha a tettek, gondolatok és emberek jó és rossz kategóriákba sorolhatók.
Ezekben az ismertetőjegyekben az a közös, hogy minden cselekedetben vagy érzésben nem vesztek részt teljes mértékben. Tudatotok lényetek külső rétegeiben tartózkodik, ahol a félelemalapú gondolat- és viselkedésminták irányítják.
Hadd adjunk egy további példát. Ha ahhoz szoktatok hozzá, hogy mindig kedvesek és barátságosak vagytok mindenkihez, akkor ezzel egy olyan viselkedésmintát mutattok, mely nem a belső lényetekből fakad. Valójában elnyomjátok magatokban a lényetek belső magjából érkező jelzéseket. Megpróbáltok mások elvárásainak megfelelni, hogy ne veszítsétek el a szeretetet, a csodálatot vagy a gondoskodást. A félelem által vezérelve cselekedtek. Lecsökkentitek a kifejező képességeteket. De a részetek, melyet nem fejeztek ki, egy rejtett önálló éltet fog élni, elégedetlenséget és levertséget okozva életetekben. Még az örömötökben is lehet düh és ingerültség elrejtve, aminek nincs senki tudatában, még ti sem!
Ebből az önmegtagadó állapotból csak akkor jöttök ki, ha felveszitek a kapcsolatot önmagatok elnyomott és elrejtett részeivel.
Az elnyomott és elrejtett részekkel való kapcsolatfelvétel nem nehéz, olyan értelemben, hogy részetekről nem követel meg különleges képességet vagy ismereteket. Ne bonyolítsátok túl a „befelé fordulás” folyamatát, amit másoktól kellene megtanulnotok. Ti magatok is megtehetitek és megtaláljátok egyéni utatokat, módotokat. A motiváció és a szándék messze fontosabbak, mint az „ismeretek” és a „módszerek”. Ha valóban az a szándékotok, hogy megismerjétek önmagatokat, ha valóban eltökéltek vagytok, hogy mélyre ássatok és megváltoztassátok a félelmekkel telített gondolatokat és érzelmeket, melyek blokkolják a boldogságban és bőségben gazdag életeteket, akkor ezt meg is teszitek, legyen az bármilyen módszer.
Ezek után szeretnénk egy egyszerű szimbólumot használó vizualizációs gyakorlatot megosztani Veletek, ami segíteni fog újra felvenni a kapcsolatot saját érzelmeitekkel.
Fordítsatok egy kis időt a vállizmok és a nyak ellazítására, üljetek le egyenes háttal és mindkét lábat tegyétek talppal a talajra. [Hunyjátok be a szemeteket.] Vegyetek egy mély lélegzetet. Képzeljétek el, amint egy idilli utcán sétáltok keresztül a tágas kék ég alatt. Halljátok a természet hangjait és érzitek, amint a szél végigsimít hajatokon. Boldogok vagytok és szabadok. Az utcán haladva hirtelen azt látjátok, hogy néhány gyerek fut felétek. Egyre közelebb érnek hozzátok. Hogyan reagál szívetek a látványukra?
Ezután a gyerekek közvetlenül előttetek állnak. Hányan vannak? Hogy néznek ki? Fiúk, lányok vagy mindkettő? 
Üdvözlitek őket. Meséljétek el nekik milyen boldogok vagytok, hogy látjátok őket. Ezután forduljatok az egyik gyerekhez. Közvetlenül a szemetekbe néz. Üzenete van számotokra. Kiolvashatjátok a szeméből. Megvan? Mit szeretne üzenni Nektek? Egy energiát hoz el számotokra, amire pillanatnyilag szükségetek van. Adjatok nevet ennek az energiának, amit ez a belső gyermek elhozott nektek, de ne ítéljétek meg. Köszönjétek meg neki egyszerűen és aztán engedjétek el a képet. 
Érezzétek újra a talpatok alatt a talajt és lélegezzetek mélyen ki és be. Az imént felvettétek a kapcsolatot lényetek elrejtett részével. 
Visszatérhettek ehhez a jelenethez, amikor csak akartok és talán más gyerekekkel is felvehetitek a kapcsolatot. 
Ezen a befelé-forduláson keresztül és lényetek rejtett, elnyomott részeivel való kapcsolatfelvétel által, sokkal jobban jelen lesztek, mint eddig. Tudatotok, meghaladja a félelmekkel telített gondolati- és viselkedésmintákat, melyek oly régóta adottként fogadtatok el. Elfogadja az aggodalmakat, a dühöt és a belső sebeket, mint a gyermekéről gondoskodó szülő. Felvállalja az önmaga iránti felelősséget. Ezt a folyamatot majd egy másik alkalommal részletesebben leírjuk.

 

A gyengülő dualitás ismertetőjegyei
1) Hallgattok lelketek nyelvére, mely érzelmeiteken keresztül beszél hozzátok.
2) Ennek megfelelően cselekedtek és végrehajtjátok a változtatásokat, melyet a lelketek kér tőletek.
3) Megbecsülitek az egyedüllét nyugodt időszakait, mert csak nyugalmi állapotban hallható lelketek suttogása.
4) Megkérdőjelezitek gondolat- és viselkedésmintáitokat, melyek megakadályozzák a valódi inspirációtok és reményetek szabad kifejezését.

Földi életciklusotok lezárul, ha tudatotok képes kézben tartani a dualitás minden tapasztalatát és ezzel egy időben a középpontba rendeződve, tökéletesen jelen marad. Addig, amíg a dualitás bármely aspektusával jobban azonosultok, mint egy másikkal (pl. erősebben a fénnyel, mint a sötétséggel, erősebben a gazdagsággal, mint a szegénységgel stb.), tudatotok még mindig a libikókán van [kibillenhet]. A karma nem más, mint ennek a libikókának a természetes kiegyenlítődése, amibe tudatotok vitt bele. Ha megtaláljátok a libikóka egyensúlyi pontját, annak mozdulatlan középpontjában, akkor elvághatjátok a karmikus ciklussal való kapcsolatotok vezetékét.
Ez a középpont a karmikus körforgás kiindulási pontja. A középpontban uralkodó érzelmi hangok a csend, az együttérzés és a nyugodt öröm. A görög filozófusoknak voltak sejtéseik erről az állapotról, amit ataraxiának: megingathatatlanságnak neveztek.

Az ítélkezés és a félelem olyan energiák, amik a legerőteljesebben szakítanak ki a középpontotokból. Ha egyre jobban el tudjátok engedni ezeket az energiákat, akkor a Belső világotok egyre jobban elcsendesedik és egyre nyitottabbá válik. Valóban egy új világba léptek, a tudat egy új szintjére.
Ez a külvilágban is manifesztálódni fog. Gyakran állnak be változások és el fogjátok engedni életetek azon aspektusait, amik már nem felelnek meg LÉNYETEKNEK. Ez a kapcsolatok és munka terén nagy fennforgásokhoz vezethet. Gyakran a teljes életvezetési stílusotok a feje tetejére áll. Ez, a szemszögünkből nézve, természetes, mert a belső változások a körülöttetek lévő világ változásainak előhírnökei. A ti tudatotok teremti az anyagi világot, amiben tartózkodtok. Ez mindig így van.

A dualitás markából való kiszabadulás időt igényel. A sötétség (a tudatlanság) minden rétegének feltérképezésének folyamata lépésről lépésre történik. És mégis, ha egyszer ráléptek az útra és belső lényetekbe utaztok, akkor egyre jobban elhatárolódtok a dualitás játszmáitól. Ha egyszer valóban megismeritek az „ataraxiát“ [a megingathatatlanság állapotát] és ráéreztek az ízére, akkor elértétek a fordulópontot. Ha megéreztétek ezt az átható örömöt, amit egyszerűen az „önmagam vagyok“ érzéséből fakad, akkor tudni fogjátok, hogy ez az, amit egész idő alatt kerestetek. Újra és újra befelé fogtok fordulni, hogy megtapasztalhassátok lényetek eme békéjét.
Ettől még nem fogtok visszariadni a világi élet élvezetétől, de rátaláltatok az Isteni középpontotokra és a világot, ill. annak szépségét ebből az örömteli állapotból fogjátok megtapasztalni.
A boldogság soha nem anyagi dolgokban volt. Hanem a módban, amint azt megélitek. Ha szívetekben boldogság és béke van, akkor az emberek és a dolgok, amikkel találkoztok boldogságot és békét fognak hozni Nektek.
Pontosan ebben az időben készül fel egy csoport lélek, hogy elhagyják a karmikus körforgást. A későbbi ülések folyamán részletesen fogunk beszélni erről  De nem csak egy csoportnyi emberi lélek az, aki az egyéni átalakulási ciklus végéhez ér el. A Föld is, melyen éltek, mélyreható és alapos átalakuláson megy keresztül. Egy bolygószintű ciklus szintén a vége felé közelít.
Ez az időszak azért olyan különleges, mert itt ez a két ciklus egybe esik.


Jeshua(Folytatás: Az Új Föld II. hamarosan)
Csatornázta: Pamela Kribbe ©
Magyar nyelvű fordítás:Scarlett
Forrás: http://www.jeshua.net

http://kristalyhang.wordpress.com

http://angyalforras.hu/2012/AZ-uJ-FoLD-I-

Az október azt üzeni





" Az őszi napsütésben megállsz, s látod a könnyeiden keresztül is, hogy nincs olyan veszteség, mi pótolható ne volna. Az Élet maga pótolhatatlan.
Minden bánat elmúlik, s a fájdalmakból is képes vagy erőt meríteni. 

Az október azt üzeni: - egy új dolog kapujában állsz, a várakozás izgalmas érzéseit érzed. Októberben megindulnak új dolgok, a munkádat, magánéletedet támogató időszak. Az őszi nap fénye megmutatja, milyen sokszínű az emberi érzés, az érzelem, mi megerősít téged a szerelem.
Teljesen tiszta lappal indíthatod életedet újra, hogy mi kerül a lapra, korábbi tapasztalataid eredményét is megmutatja. Megérted, hogy nem lehet minden a tied, miről azt képzeled, az illúzió fátylát már nem teremted.
Az életet a legkisebb ellenállással éled. Az érzelmekben a rendet, a harmóniát teremted. Érett gyümölcs, mi leesett a fáról, a földre kerülhet.
Mi beérett, magadtól elengeded. Leválik rólad, mi érett az elmúlásra, s kisarjad az őszi vetés, mi megérett a megújulásra. A könnyeidet csak a Hold, mi látni fogja, a Nap, mi felszárítja, szívedet a szomorúság többé nem birtokolja.
Az erő mindig az erőt hordozza, a gyenge a gyengét vonzza.
Ki gyáva, nem lép sehova, mert azt gondolja, eddigi életét így fenntartja. Minden mag kihajt előbb vagy utóbb, mi beérik, minden döntés eredménye ebben az időszakban megmutatkozik, hogy a hamis ígéretek semmivé lesznek, s az igaz érzések időtlenek. Mindenki azt kapja, mit megérdemel, hisz' Önmaga számára teremti meg mindazt a lélek, mire Önmagát tartja. Bőségteremtő idő mindazok számára, kinek ez a vágya, s jó gazda módjára saját sorsában az új magokat szórja."
Vigyázzanak Rád az Angyalok! 👼
Farkas Ibolya👼

Isteni kódolás 2015 utolsó harmadában



Isteni kódolás 2015 utolsó harmadában
Metatron Tyberonnon keresztül - részlet
 
Egy sor olyan csillagászati/asztronómiai esemény következik be, amely nagy hatással lesz a bolygóra és az emberiségre 
 

2015 utolsó harmadában

2015 utolsó harmadában (szeptember-december között) egy sor olyan csillagászati/asztronómiai esemény következik be, amelyek nagy hatással lesznek a bolygó és az emberiség kristályos váltására/kristályosodására.

Ezek közül 5 asztronómiai esemény jótékony hatással bír majd és kombinálódik 7 beérkező meteorzápor energiájával, amelyek így egy rendkívüli (12 szegmensű) energiává vonódnak össze. Az 5 asztronómiai eseményt, mint Kristályos Kvintett Pentagrammának is nevezhetjük ezért.

A Pentagramma történések időpontjai:

Szeptember 13. Részleges Napfogyatkozás (Új Hold)

Szeptember 23. Őszi/tavaszi Napéjegyenlőség

Szeptember 28. Teljes Holdfogyatkozás (Telihold)

November 11-25. A Kristályos Energiabeáradás Tetőpontja (Az Új Holdtól a Teliholdig tartó szakasz)

December 21.-22. Téli/Nyári Napforduló

2015 utolsó harmadában ez az ötösfogat, két, azaz tandem fogyatkozással, valamint a napéjegyenlőséggel és napfordulóval és a kristályos energiaörvény áramlásának csúcsidőszakával még 7 meteorraj energiáinak beérkezésével ékesedik fel.

És ezek hatalmas jelentőségűek a bolygó kristályosodási folyamatába, mert energiájuk összeadódva egy 12 pontú dodekaéder csillagot formáznak majd.

A 7 meteorraj időszakaszai:

Október 8. A Drakonidákból

Október 21-22. Az Orionból

November 4-5. A Bika csillagkép déli részéből

November 12.13. A Bika csillagkép északi részéből

December 13-14. Az Ikrek csillagképből

December 21-23. A Medve csillagképből

Az asztrológusaitok nem tulajdonítanak nagy jelentőséget munkájukban a meteoroknak. De tudni való hogy a meteorok az üstökösök szülöttei, ivadékai és sokkal nagyobb frekvenciális hatást gyakorolnak a környezetetekre, mint ahogy azt felismernétek.

Az üstökösök által generált életerő éppen a bőséges energiákat tartalmazó meteorzáporral, kristályos energiákkal fürdetik meg a bolygót.

Kódolt életerő energiákat raknak le kristályos energiacsomagokban.

A 7 Meteorrajzás: Égi Kristályos energiák

Az üstökösök az égben keringenek és a csóvájuk magjában, központjukban, óriás mennyiségű és erősségű elemeket és energiákat, tudatos energiákat hordoznak, amiket keringési sebességük révén gyűjtöttek össze. Olyan elemek plazma energiáit, amelyek kristályosan fordulnak elő, és amelyeket metamorf kristályokká kovácsolnak össze. Amint egy üstökös a Nap közelébe ér, ezek elolvadnak és megváltozik kristályos természetük, így az üstökösök anyagi része elpárolog és egy tiszta áramlású energiába sűrűsödnek egy egyedülálló az eddigi tudat küszöbét meghaladó energiába.

Az ilyen gyönyörűen látványos életformákat, mint a meteorok tudatosságát, nem ismeri fel még a jelenlegi tudományos életetek, nem számolnak velük, de ezeknek a társdalomra gyakorolt hatásai alapján sokkal jobban eligazodtak az élő kozmoszban.

Mert az üstökösök kozmikus dévák gyermekeinek életerejét hordozzák és ezzel az életerővel látják el a bolygótokat és a holdakat.

Az óceánokat a vízkészletükből feltöltik és hozzájárulnak a légkörötök gáz halmazállapotának fenntartásához. Olyan szerves molekulákat, amelyek szén és szilícium atomokból állnak és jelen vannak az élet minden olyan formájában, amelyet a tudományotok ismer, a csillagközi felhők, és az üstökösök mindegyike ejti csapdába és hordozza.

A Naprendszeretekben keringő üstökösök legtöbbje szerves anyagokat hordoz. A meteorok, ahogy belépnek, a Föld atmoszférájába egy egészen hatalmas molekulaküldeményt tartalmaznak, beleértve az aminosavakat, amelyek fontos szerepet játszanak a Föld biológiájának alakulásában, mert ezek hozzák és hordozzák az életet és az életerőt. És amikor a Föld bolygó pályáját metszik az útvonalaik, akkor interfészként ezekben a csomópontokban, leadják az életerejük rezgési energiáit. Így pakolják le az ismétlődő találkozásukkor az életerő csomagjaikat.

A Meteorok a változásokat katalizálják, váltják ki, amelyben az energia magvuk fényereje az egyik, míg a koherens (tiszta) kristályok a másik igen fontos forrásotok.

És éppen ezért van az, hogy az őseitek hogyan is viszonyultak minden üstököshöz és a meteorzáporokat, mint az átalakulás, változás gyermekeinek tartották.

Nos ahogy azt már említettük, a meteorzáporok akkor jelennek meg a Földön, amikor egy üstökös keresztezi a Föld pályáját. Amikor ez megtörténik, akkor az üstökös részecskéi egy különleges fénycsíkot rajzolnak az égre és kristályos fénye gőz alakban ismét a Föld légkörébe kerülnek.

Azt mondhatjuk, hogy ezek az üstökösmaradványok kristályos energiái, különösen 2015-ben, egy olyan egyedi Akasha átalakító fénykódokat hordoznak, amelyek beindítják, kiváltják az emberiség életformaváltását (kristályosodását) és felerősítik.


Drága Szíveim! Most ezeknek az energiái valóban létrehoznak majd egy 12 szegmensből álló dodekaéder mintázatot, amely egyike az isteni kódolásnak.

A 12-es Dodekaéder mintázat időbeli összeállása, felépülése

1, Szeptember 13. Napfogyatkozás és Újhold

2, Szeptember 23. Napéjegyenlőség

3, Szeptember 28. Teljes Holdfogyatkozás Telihold

4, Október 8. Drakonida meteorzápor

5, Október 21-22. Orion meteorzápor

6, November 4-5. Dél-Bika meteorzápor

7, November 11-25. Kristályos energiabeáramlás csúcsidőszaka

8, November 12-13. Észak-Bika meteorzápor

9, November 17-18. Oroszlán meteorzápor

10, December 13-14. Ikrek meteorzápor

11, December 21.-22- Téli napforduló

12, December 21-23. Medvékből meteorzápor

November 11. Új Holdtól kezdődő és a 25. éig tartó Telihold tartó időszak jelzi a kristályos kódolás energia csúcsidőszakát a Kristályos Örvénybe.

Ez az az energia a holdfázis haladtával fokozatosan erősödik, emelkedik és az igazi tetőpontját a 2015. november 25-én beálló Telihold idejére éri el.

Ez egy intelligens isteni tervezés és időzítés által történik.

Éppen ez azért is egy rendkívüli asztronómiai, csillagászati fázisba esik, amikor a 9 fő planétátok mindegyike direkt közvetlen energiaáramlást folytat, 2015 harmadik harmadának végén

Most újra kihangsúlyozzuk és megosztjuk veletek ezeket a szavakat a korábbi üzeneteikkel kapcsolatosan emlékeztetőül, mert ezek létfontosságúak a Felemelkedéssel kapcsolatosan. A Föld bolygó kiteljesedést nem erővel, hanem kitartással lehet elérni.

A kitartás, viszonzásra lel. Mivel az élet leckéit többször is meg lehet ismételni, próbálni, mielőtt még sikerül, de sikerrel jártok majd. De még sokszor a bukás is tartalmaz leckéket és ad elég erőt ahhoz, hogy felemelkedjetek. Mesterek soha ne feledjétek el, hogy a Föld bolygó egy céltudatosan létrehozott illúzió -holografikus mátrix-, ahhoz hogy az emberiség kollektívan/közösen társ-teremtsen.

A Föld Iskola egy érettségi letételére szóló leckéket tartalmaz. Ez egy hatalmas értékeket hordoz, és mint minden ilyen lecke teljesítése és befejezése erőfeszítéseket igényel.

A szétválasztódás része ennek az illúziónak.

Az emberiség a fizikai világának káprázatában élve olyan szűrőket hord magán, amelyek elválasztja őt a felsőbb énjétől. Ezért gyakran, elveszettnek, magányosnak, elkülönültnek érezhettétek magatokat.

Mindannyian, akik keresők vagytok, előbb-utóbb megtaláljátok azt az egy dolgot, amely mindezt elviselhetővé teszi és az nem más, mint Szeretni Egymást! Szeretet, Szeretni! Ez nem érzelem, hanem egy igen összetett tudomány, és ez erőfeszítést, tetteket igényel tőletek. A Szeretetnél nincsen fontosabb!

A Szabad Akarat nagyon is érdekes világában, képesek vagytok gyönyörű dolgokat, de rémségeseket, borzalmasakat is megálmodni. De mindegyike az Istenségetek felfedezéséhez vezet és ebben az az igazi szerepetek, hogy felelősségvállalással alkotói/teremtői legyetek a lenyűgöző valóságotoknak.

A Föld bolygó egy holografikus mátrix, de ettől függetlenül nagyon is valóságos. Az érzelmek ebben, a leckékből fakadó fájdalmak nagyon is valóságosak, mert ha nem így lenne, akkor nem lehet, hová és hogyan fejlődni. De tele vannak gyönyörű pillanatokkal, és ahogy a Szeretet meghatározó lesz bennük, azok megszépítik az emlékeiteket. A Szeretet az, csak ami örök, ami örökké létezik.

2015 jelen szakaszában ennek az asztrológiai tisztítótűznek a közepében lesztek.

Minden megoldatlan energia a felszínre kerül, azért hogy megtisztuljon. Szóval a kihívások és próbák közepén vagytok, de talán vigasz erre a tényre, az hogy mindent időben, időzítve kell, lehet megoldani, és inkább előbb, mint később.

Mára már olyan messze zarándokoltatok el ameddig csak lehet, és akkor most elérkeztetek, eljutottatok a záróvizsgátok csúcspontjára.

Ezért dolgoztatok annyi meg annyi életidőn keresztül, hogy befejezzétek, teljesítsétek. Bármit is állíthatnak az ezt tagadók, a Föld és az emberiség jó úton halad erre.

Új eszközök állnak már rendelkezésetekre hogy felelősségteljesen egy sokkal jobb világot hozzatok létre egymással. Lényeges volt ezt tudnotok és pozitív fényt adni neki. A ti fényetektől, egyetlen szívdobbanással fog ragyogni a világ nemsokára majd.

Szóval hadd mondjuk el ismét azt, hogy ez a történet happy end-del végződik majd és biztosíthatlak bennetek arról, hogy idővel fel is fogjátok ismerni azt, hogy oka volt mindennek, ami történt.

Idővel majd arra is rá fogtok jönni, hogy a Föld bolygó milyen elképesztően gyönyörű tapasztalást nyújtott nektek. A leckét megtanultátok, aztán jön egy másik, majd megint egy másik.

Amikor a szűrők végleg eltávolításra kerülnek majd, akkor, szeretben fogtok élni, a feltétel nélküli szeretet és isteni szolgálat léttudasságában.

forrás:

Pusztulás és sötétség vagy egy boldog, új világ


Pusztulás és sötétség vagy egy boldog, új világ – a választás a ti kezetekben van


ÜDVÖZLÜNK TITEKET kedveseim! Mihály arkangyal angyali
hírnökeiként jöttünk hozzátok. Ma a jövőtökről és a világotok általatok ismert jövőjéről szeretnénkbeszélni. Bedőltök a pusztulás, a sötétség és a megsemmisülés
forgatókönyvének, vagy abban a békés tudatban éltek, hogy a Teremtő univerzális terve tökéletes? Ugye tudjátok, hogy azt kapjátok, amit vártok? Az Új Kor hajnalának kapujában vagytok. Ez egy fájdalmas születési folyamat, és az új születése mindig kellemetlen, de könnyen elfelejtődik az új élet szépségében és örömmámorában.

A felelősség, hogy energiátokat a folyamat szépségére és tökéletességére összpontosítsátok, a tiétek, Fényküldötteké, az Új Kor és az új tudatosság előőrséé.

Más szavakkal kifejezve, nektek kell megsemmisíteni a félelem, a szomorúság és a reménytelenség érzése útján érkező, a világotokat ostromló negatív energiát, ami
azoktól az emberektől származik, akik nem képesek befogadni
a bolygótokra érkező megnövekedett energiamennyiséget. Az emberiség sötét oldala lelepleződik. Már nem tűrhető tovább. Azok számára, akik továbbra is az idejétmúlt „ember-állat” módjára viselkednek, és a kapzsiság, erőszak, önzőség, bizalmatlanság és kétkedés útját járják, csakugyan úgy fog tűnni, hogy a világ megőrült és a káosz uralkodása alatt áll.

Így hát most még fontosabb, mint valaha is volt, hogy építsétek
belső erőforrásotokat.

Fontos, hogy ezt az energiát az egyensúlyra, békére és harmóniára összpontosítsátok – elsőként saját magatokban, majd össze kell fognotok a spirituális társaitokkal, hogy olyan erőteljes együttműködést teremtsetek, ami képes ellensúlyozni több ezer ember negatív energiáját. Mindez lehetséges számotokra, hisz rendelkeztek a veletek együtt munkálkodó Mesterek erejével.
A tömegek elkülönültek és hatással vannak az önmagukon belül lévő
és az egymás közt meglévő energiákra. Míg ti ezzel ellentétben
összegyűjtitek erőtöket és szétterjesztitek azt a Földön és az éterben
egyaránt, ezzel felnagyítva a felétek érkező pozitív energiát,
biztosítva magatoknak azt, hogy még hatalmasabb mennyiségű pozitív energiát vehessetek fel. Ti is a Földanya horgonyaiként viselkedtek, biztonságos menedéket teremtetek a zűrzavar közepén.

Ne engedjétek meg a félelemnek és a kétségnek, hogy beférkőzzenek tudatotokba.

Amennyiben minden jövőtökre előrevetített negatív eseményt tényként fogadtok el, akkor csakugyan negatív lesz a jövőtök. Minél több ilyen energiát engednek be az emberek a gondolataik közé, melyet aztán igazságként vetítenek ki a külvilágra, annál valószínűbb, hogy ezek a jóslatok valóra válnak.

Emlékezzetek arra, hogy a saját spirituális Mester Lényeteken belül ti is társ-teremtővé váltok azáltal, hogy létrehozzátok az összes pozitív megerősítést, amit ki is mondtok. Ha nem fegyelmeznétek folyamatosan a gondolkodási folyamatotokat és főként az érzelmeiteket, akkor az a határozott lehetőség nyílna meg előttetek, amely által ti is képesek lennétek megnyilatkozni azokról a világkatasztrófával kapcsolatos eseményekről és végzetes jóslatokról, melyeket a jóakaratú emberek terjesztenek. Tudtátok, hogy az átalakulás egy csoda folytán minimális fájdalommal és pusztulással megvalósulhat?

Igen, a Földnek szüksége van a megtisztulásra, és igen, a létezés és a gondolkodás elavultmódjait át kell alakítani. De ti és a hozzátok hasonlók, azért ébredtetek tudatotokra és lettetek felhatalmazva, hogy képesek legyetek beteljesíteni ezeket a csodákat.

Számunkra, akik más dimenziókból és birodalmakból származunk, meg van határozva, hogy mennyi segítséget adhatunk legalább az emberiség egy részének engedély és jóváhagyás nélkül.

Ahogy építitek Isteni Tudatotokat, úgy teszitek számunkra lehetővé,
hogy rajtatok keresztül minél több segítséget nyújthassunk számotokra.

Szükségünk van rá, hogy felismerjétek a határtalan lehetőségeteket. Arra bátorítunk titeket, hogy fogadjátok el azt az univerzális igazságot, mely szerint az Isteni Erővel együtt ti is társteremtők vagytok.

Mik a legmerészebb álmaitok? Mit szeretnétek,milyenné váljon a Föld?

Építsétek fel az elképzeléseiteket a fejetekben, tartsátok a szívetekben, töltsétek meg érzelmeiteket az álmaitok iránti vágyakozással, hogy aztán végül a valóságban is megjeleníthessétek és megerősíthessétek.

Az Univerzum minden fel nem használt energiája a rendelkezésetekre áll. Nem elég csupán olvasni és megszerezni a tudást. Nem elég csupán vágyakozni és sóvárogni valami után. Tudjátok meg, hogy istenekké váltok. Minden létezőtökkel hinnetek kell, hogy a tiétek minden jó dolog korlátlan raktára, minden tökéletes dolog csak rátok vár, hogy kérjétek őket, és hogy valóra válhassanak.

Kedveseim, felül kell emelkednetek azon, hogy mit gondoltok jónak vagy rossznak. Magatokra kell öltenetek a semlegesség, az ítéletmentesség köpenyét. Tovább kell haladnotok a tökéletes béke és harmónia tudatosságában, összehangolódva a Magasabb Lényetekkel és a Krisztus-tudatotokkal.

Ne hagyjátok, hogy befolyásoljanak titeket, ne érezzétek úgy, hogy meg kellene védenetek hiteteket másokkal szemben, és azt se, hogy rá kellene akárkire is kényszerítenetek megnövekedett tudatosságotokat. Ha valaki azért fordul hozzátok, mert szüksége van rátok, mert segítséget és válaszokat kér, akkor természetesen segítsétek őt.

De emlékezzetek a Mesterek szabályára: TUDNI, MERNI, TENNI, HALLGATNI.

Ha építitek az erőtöket magatokon belül, erősítitek azáltal, hogy cselekedtek és csatlakoztok a spirituális családotok energiájához, ha elindultok minden pompázatos dicsőségetekben, úgy semmi sem állíthat meg legmagasabb célotok elérésében.

Ez bizonyos. Egyre többen és többen kezdenek közületek összehangolódni a saját belső tudatosságukkal az intuíciójuk, a telepatikus üzenetek vagy a tisztánlátás segítségével.

Amennyiben továbbra is a központba helyezitek és uraljátok a gondolkodási folyamataitokat, akkor mindig kaptok információkat arra vonatkozóan, hogy mit kellene csinálnotok, hol kellene lennetek.

MINDIG A JÓ HELYEN LESZTEK A JÓ IDŐBEN.
Az a célunk, hogy bátorítsunk titeket és hogy biztosítsunk afelől: erőfeszítéseitek meghozzák a gyümölcsüket. Képesek vagytok megváltoztatni a dolgokat. Érzitek már magatokban a változást?Élvezzétek az új tudatosságotok születését és a Földetek átalakulási folyamatát! Tegyétek mindezt egy izgalmas, felemelő élménnyé, hogy az új dimenziókba való utazássá válhasson és a Paradicsom
előfutára lehessen.

A választás a ti kezetekben van. Van egy mondásotok: „A határ a csillagos ég.” Mi azt mondjuk nektek, hogy még az Univerzum sem jelenti a végső határt.

Tudjátok, hogy szeretünk titeket, tudjátok, hogy mindig Mihály arkangyal és a Mesterek védelme alatt álltok! 

Ronna Herman

Enigmák - Európa végzete - 2015.09.30.