2015. október 1., csütörtök

Isteni kódolás 2015 utolsó harmadában



Isteni kódolás 2015 utolsó harmadában
Metatron Tyberonnon keresztül - részlet
 
Egy sor olyan csillagászati/asztronómiai esemény következik be, amely nagy hatással lesz a bolygóra és az emberiségre 
 

2015 utolsó harmadában

2015 utolsó harmadában (szeptember-december között) egy sor olyan csillagászati/asztronómiai esemény következik be, amelyek nagy hatással lesznek a bolygó és az emberiség kristályos váltására/kristályosodására.

Ezek közül 5 asztronómiai esemény jótékony hatással bír majd és kombinálódik 7 beérkező meteorzápor energiájával, amelyek így egy rendkívüli (12 szegmensű) energiává vonódnak össze. Az 5 asztronómiai eseményt, mint Kristályos Kvintett Pentagrammának is nevezhetjük ezért.

A Pentagramma történések időpontjai:

Szeptember 13. Részleges Napfogyatkozás (Új Hold)

Szeptember 23. Őszi/tavaszi Napéjegyenlőség

Szeptember 28. Teljes Holdfogyatkozás (Telihold)

November 11-25. A Kristályos Energiabeáradás Tetőpontja (Az Új Holdtól a Teliholdig tartó szakasz)

December 21.-22. Téli/Nyári Napforduló

2015 utolsó harmadában ez az ötösfogat, két, azaz tandem fogyatkozással, valamint a napéjegyenlőséggel és napfordulóval és a kristályos energiaörvény áramlásának csúcsidőszakával még 7 meteorraj energiáinak beérkezésével ékesedik fel.

És ezek hatalmas jelentőségűek a bolygó kristályosodási folyamatába, mert energiájuk összeadódva egy 12 pontú dodekaéder csillagot formáznak majd.

A 7 meteorraj időszakaszai:

Október 8. A Drakonidákból

Október 21-22. Az Orionból

November 4-5. A Bika csillagkép déli részéből

November 12.13. A Bika csillagkép északi részéből

December 13-14. Az Ikrek csillagképből

December 21-23. A Medve csillagképből

Az asztrológusaitok nem tulajdonítanak nagy jelentőséget munkájukban a meteoroknak. De tudni való hogy a meteorok az üstökösök szülöttei, ivadékai és sokkal nagyobb frekvenciális hatást gyakorolnak a környezetetekre, mint ahogy azt felismernétek.

Az üstökösök által generált életerő éppen a bőséges energiákat tartalmazó meteorzáporral, kristályos energiákkal fürdetik meg a bolygót.

Kódolt életerő energiákat raknak le kristályos energiacsomagokban.

A 7 Meteorrajzás: Égi Kristályos energiák

Az üstökösök az égben keringenek és a csóvájuk magjában, központjukban, óriás mennyiségű és erősségű elemeket és energiákat, tudatos energiákat hordoznak, amiket keringési sebességük révén gyűjtöttek össze. Olyan elemek plazma energiáit, amelyek kristályosan fordulnak elő, és amelyeket metamorf kristályokká kovácsolnak össze. Amint egy üstökös a Nap közelébe ér, ezek elolvadnak és megváltozik kristályos természetük, így az üstökösök anyagi része elpárolog és egy tiszta áramlású energiába sűrűsödnek egy egyedülálló az eddigi tudat küszöbét meghaladó energiába.

Az ilyen gyönyörűen látványos életformákat, mint a meteorok tudatosságát, nem ismeri fel még a jelenlegi tudományos életetek, nem számolnak velük, de ezeknek a társdalomra gyakorolt hatásai alapján sokkal jobban eligazodtak az élő kozmoszban.

Mert az üstökösök kozmikus dévák gyermekeinek életerejét hordozzák és ezzel az életerővel látják el a bolygótokat és a holdakat.

Az óceánokat a vízkészletükből feltöltik és hozzájárulnak a légkörötök gáz halmazállapotának fenntartásához. Olyan szerves molekulákat, amelyek szén és szilícium atomokból állnak és jelen vannak az élet minden olyan formájában, amelyet a tudományotok ismer, a csillagközi felhők, és az üstökösök mindegyike ejti csapdába és hordozza.

A Naprendszeretekben keringő üstökösök legtöbbje szerves anyagokat hordoz. A meteorok, ahogy belépnek, a Föld atmoszférájába egy egészen hatalmas molekulaküldeményt tartalmaznak, beleértve az aminosavakat, amelyek fontos szerepet játszanak a Föld biológiájának alakulásában, mert ezek hozzák és hordozzák az életet és az életerőt. És amikor a Föld bolygó pályáját metszik az útvonalaik, akkor interfészként ezekben a csomópontokban, leadják az életerejük rezgési energiáit. Így pakolják le az ismétlődő találkozásukkor az életerő csomagjaikat.

A Meteorok a változásokat katalizálják, váltják ki, amelyben az energia magvuk fényereje az egyik, míg a koherens (tiszta) kristályok a másik igen fontos forrásotok.

És éppen ezért van az, hogy az őseitek hogyan is viszonyultak minden üstököshöz és a meteorzáporokat, mint az átalakulás, változás gyermekeinek tartották.

Nos ahogy azt már említettük, a meteorzáporok akkor jelennek meg a Földön, amikor egy üstökös keresztezi a Föld pályáját. Amikor ez megtörténik, akkor az üstökös részecskéi egy különleges fénycsíkot rajzolnak az égre és kristályos fénye gőz alakban ismét a Föld légkörébe kerülnek.

Azt mondhatjuk, hogy ezek az üstökösmaradványok kristályos energiái, különösen 2015-ben, egy olyan egyedi Akasha átalakító fénykódokat hordoznak, amelyek beindítják, kiváltják az emberiség életformaváltását (kristályosodását) és felerősítik.


Drága Szíveim! Most ezeknek az energiái valóban létrehoznak majd egy 12 szegmensből álló dodekaéder mintázatot, amely egyike az isteni kódolásnak.

A 12-es Dodekaéder mintázat időbeli összeállása, felépülése

1, Szeptember 13. Napfogyatkozás és Újhold

2, Szeptember 23. Napéjegyenlőség

3, Szeptember 28. Teljes Holdfogyatkozás Telihold

4, Október 8. Drakonida meteorzápor

5, Október 21-22. Orion meteorzápor

6, November 4-5. Dél-Bika meteorzápor

7, November 11-25. Kristályos energiabeáramlás csúcsidőszaka

8, November 12-13. Észak-Bika meteorzápor

9, November 17-18. Oroszlán meteorzápor

10, December 13-14. Ikrek meteorzápor

11, December 21.-22- Téli napforduló

12, December 21-23. Medvékből meteorzápor

November 11. Új Holdtól kezdődő és a 25. éig tartó Telihold tartó időszak jelzi a kristályos kódolás energia csúcsidőszakát a Kristályos Örvénybe.

Ez az az energia a holdfázis haladtával fokozatosan erősödik, emelkedik és az igazi tetőpontját a 2015. november 25-én beálló Telihold idejére éri el.

Ez egy intelligens isteni tervezés és időzítés által történik.

Éppen ez azért is egy rendkívüli asztronómiai, csillagászati fázisba esik, amikor a 9 fő planétátok mindegyike direkt közvetlen energiaáramlást folytat, 2015 harmadik harmadának végén

Most újra kihangsúlyozzuk és megosztjuk veletek ezeket a szavakat a korábbi üzeneteikkel kapcsolatosan emlékeztetőül, mert ezek létfontosságúak a Felemelkedéssel kapcsolatosan. A Föld bolygó kiteljesedést nem erővel, hanem kitartással lehet elérni.

A kitartás, viszonzásra lel. Mivel az élet leckéit többször is meg lehet ismételni, próbálni, mielőtt még sikerül, de sikerrel jártok majd. De még sokszor a bukás is tartalmaz leckéket és ad elég erőt ahhoz, hogy felemelkedjetek. Mesterek soha ne feledjétek el, hogy a Föld bolygó egy céltudatosan létrehozott illúzió -holografikus mátrix-, ahhoz hogy az emberiség kollektívan/közösen társ-teremtsen.

A Föld Iskola egy érettségi letételére szóló leckéket tartalmaz. Ez egy hatalmas értékeket hordoz, és mint minden ilyen lecke teljesítése és befejezése erőfeszítéseket igényel.

A szétválasztódás része ennek az illúziónak.

Az emberiség a fizikai világának káprázatában élve olyan szűrőket hord magán, amelyek elválasztja őt a felsőbb énjétől. Ezért gyakran, elveszettnek, magányosnak, elkülönültnek érezhettétek magatokat.

Mindannyian, akik keresők vagytok, előbb-utóbb megtaláljátok azt az egy dolgot, amely mindezt elviselhetővé teszi és az nem más, mint Szeretni Egymást! Szeretet, Szeretni! Ez nem érzelem, hanem egy igen összetett tudomány, és ez erőfeszítést, tetteket igényel tőletek. A Szeretetnél nincsen fontosabb!

A Szabad Akarat nagyon is érdekes világában, képesek vagytok gyönyörű dolgokat, de rémségeseket, borzalmasakat is megálmodni. De mindegyike az Istenségetek felfedezéséhez vezet és ebben az az igazi szerepetek, hogy felelősségvállalással alkotói/teremtői legyetek a lenyűgöző valóságotoknak.

A Föld bolygó egy holografikus mátrix, de ettől függetlenül nagyon is valóságos. Az érzelmek ebben, a leckékből fakadó fájdalmak nagyon is valóságosak, mert ha nem így lenne, akkor nem lehet, hová és hogyan fejlődni. De tele vannak gyönyörű pillanatokkal, és ahogy a Szeretet meghatározó lesz bennük, azok megszépítik az emlékeiteket. A Szeretet az, csak ami örök, ami örökké létezik.

2015 jelen szakaszában ennek az asztrológiai tisztítótűznek a közepében lesztek.

Minden megoldatlan energia a felszínre kerül, azért hogy megtisztuljon. Szóval a kihívások és próbák közepén vagytok, de talán vigasz erre a tényre, az hogy mindent időben, időzítve kell, lehet megoldani, és inkább előbb, mint később.

Mára már olyan messze zarándokoltatok el ameddig csak lehet, és akkor most elérkeztetek, eljutottatok a záróvizsgátok csúcspontjára.

Ezért dolgoztatok annyi meg annyi életidőn keresztül, hogy befejezzétek, teljesítsétek. Bármit is állíthatnak az ezt tagadók, a Föld és az emberiség jó úton halad erre.

Új eszközök állnak már rendelkezésetekre hogy felelősségteljesen egy sokkal jobb világot hozzatok létre egymással. Lényeges volt ezt tudnotok és pozitív fényt adni neki. A ti fényetektől, egyetlen szívdobbanással fog ragyogni a világ nemsokára majd.

Szóval hadd mondjuk el ismét azt, hogy ez a történet happy end-del végződik majd és biztosíthatlak bennetek arról, hogy idővel fel is fogjátok ismerni azt, hogy oka volt mindennek, ami történt.

Idővel majd arra is rá fogtok jönni, hogy a Föld bolygó milyen elképesztően gyönyörű tapasztalást nyújtott nektek. A leckét megtanultátok, aztán jön egy másik, majd megint egy másik.

Amikor a szűrők végleg eltávolításra kerülnek majd, akkor, szeretben fogtok élni, a feltétel nélküli szeretet és isteni szolgálat léttudasságában.

forrás:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése