2015. október 1., csütörtök

Az október azt üzeni





" Az őszi napsütésben megállsz, s látod a könnyeiden keresztül is, hogy nincs olyan veszteség, mi pótolható ne volna. Az Élet maga pótolhatatlan.
Minden bánat elmúlik, s a fájdalmakból is képes vagy erőt meríteni. 

Az október azt üzeni: - egy új dolog kapujában állsz, a várakozás izgalmas érzéseit érzed. Októberben megindulnak új dolgok, a munkádat, magánéletedet támogató időszak. Az őszi nap fénye megmutatja, milyen sokszínű az emberi érzés, az érzelem, mi megerősít téged a szerelem.
Teljesen tiszta lappal indíthatod életedet újra, hogy mi kerül a lapra, korábbi tapasztalataid eredményét is megmutatja. Megérted, hogy nem lehet minden a tied, miről azt képzeled, az illúzió fátylát már nem teremted.
Az életet a legkisebb ellenállással éled. Az érzelmekben a rendet, a harmóniát teremted. Érett gyümölcs, mi leesett a fáról, a földre kerülhet.
Mi beérett, magadtól elengeded. Leválik rólad, mi érett az elmúlásra, s kisarjad az őszi vetés, mi megérett a megújulásra. A könnyeidet csak a Hold, mi látni fogja, a Nap, mi felszárítja, szívedet a szomorúság többé nem birtokolja.
Az erő mindig az erőt hordozza, a gyenge a gyengét vonzza.
Ki gyáva, nem lép sehova, mert azt gondolja, eddigi életét így fenntartja. Minden mag kihajt előbb vagy utóbb, mi beérik, minden döntés eredménye ebben az időszakban megmutatkozik, hogy a hamis ígéretek semmivé lesznek, s az igaz érzések időtlenek. Mindenki azt kapja, mit megérdemel, hisz' Önmaga számára teremti meg mindazt a lélek, mire Önmagát tartja. Bőségteremtő idő mindazok számára, kinek ez a vágya, s jó gazda módjára saját sorsában az új magokat szórja."
Vigyázzanak Rád az Angyalok! 👼
Farkas Ibolya👼

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése