2015. március 17., kedd

Atlantisz öröksége (2.rész): Az igazság és a hamisság határán…

Nagy lendülettel vetik bele sokan magukat egyiptomi misztériumok és szimbólumok beavatásaiba. Ám, talán óvatosan bánhatnánk eme energiákkal való összerezgésekkel! Talán ildomos lenne szem előtt taratani a nagy spirituális ébredési lázban, hogy Egyiptom Atlantisz öröksége. A szétesett, széthasadt Atlantisz világa, tudása, energiája lett átmenekítve Egyiptom világába. Vagyis már sérült az Ősi Forrás.
Így Egyiptom világának igencsak jelen volt már a dualitása. Intenzíven áramlott Egyiptom világában a még tiszta Szeretet – gyógyító - energia, és mellette intenzíven áramlott az irányítás vágyból, egó akarásából, a természet rendje ellen lázadó, sötét, alacsonyabb rendű energia is, mely programozott, átprogramozott, akaratot alakított és hajlított.
A nagy spirituális ébredésben célszerű szem előtt tartani, hogy elérkezünk kollektíve olyan tartományokba, ahol már igencsak vékony hajszál választja el a tiszta szeretetet az egó alacsonyabb rezgésű, irányító és manipuláló energiáitól (fekete mágia).
A tiszta szeretet áramlik, és kerüli az át és beprogramozásokat, az akarathajlításokat, irányításokat. Egyiptom energiái között igen sok akarathajlító és egóból irányító mágia van jelen.
Nagyon sok spirituális blokk ered eme világkorszakból.
Sokan belső ellenállást éreznek egyes szimbólumok, a kézzel gyógyítás, saját médiumi képességük ellen. Mert a lélek emlékszik, amikor megvezették, felhasználták, becsapták a hamisság erői.
Jelen spirituális ébredés fővonala és lényege, amikor is emelkedik az emberiség a szív csakra rezgéseinek a világába: az érzettel, a belső megérzéssel, az érzékeléssel való jelenlét a létezésben. Azaz nagyon figyeljünk oda a belső megérzéseinkre, a legelső belső sugallatokra! Erről szól az Újvilág: hangolódni saját szívünk érzeteivel, megérzéseivel, így ébredezik az a bizonyos harmadik szem csakra…

Nem erőltethető a folyamat kívülről, és az erőszakos külső hatásokra bizony a lélek még jobban bezár, összezár. Jelen időzóna valódi emelkedése kizárólag az igaz, tiszta szeretet energiájában történhet meg, mert mindig is a Szeretet az Ősi Forrás, a Szeretet az erő, amivel alkotni és gyógyítani lehet.
A történelem során világok hulltak porba, hiszen ez a természet rendje: ahhoz, hogy valami új jöhessen létre, a régi szétesik, kiürül… Jelenleg is éppen világok hullnak porba – egyéni és kollektív értelemben is.
A tiszta spirituális emelkedés a lélekgyógyulásában történhet meg. A lélekoldások valójában a megbocsátás energiájában zajlódhatnak le, mehetnek végbe, mert kizárólag a szeretet megbocsátó energiája képes feloldani a karmát. Csak és kizárólag a szeretet megbocsátó ereje képes semlegesíteni a karmát. Ha bent, a szívben, a lélekben, bármelyik rétegében nem történik meg a teljes szeretet-megbocsátás, addig nem oldódott fel a karma energia szála.
/Jézus így tanította: „Bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek…”; Jézus a saját lelkéhez imádkozott, saját lelkéből és lelkéhez szólt, a benne élő Istenhez, hogy bocsásson meg, mert így felülemelkedhet a karma-örvényén…/
Óvatosan, hát, kik azt ígérik, hogy felébresztenek, és beavatnak! Te vagy az, aki feloldhatod, meggyógyíthatod, ébresztheted magadat! A te cselekvésed, átélésed és megélésed elengedhetetlen és nélkülözhetetlen ebben a folyamatban. A felelősség vállalás saját belső folyamataidért. Az igaz szeretet-gyógyító és tanító melletted van, segít, de nem végezheti el helyetted azt, ami a te hatásköröd: a megbocsátás lelked és szíved minden egyes rétegében…
Ez bizony olykor ember feletti kitartást és rendkívülien bátor önismeretet igényel…

Mária Magdolna közvetítésében írta: Kristályfény33

Drunvalo Melchizedek – Thoth megjelenik

Thoth és számos más felemelkedett mester, köztük női társa, Szesat is, nemrégiben visszatért a „Nagy Falon” túl található tér/idő/dimenzióból, vagy az oktávok közötti űrből, amely felé jelenleg tart az emberiség.
Thoth első neve az ősi időkben valójában egy címet takart, „Chiquetet”, ami azt jelenti, „a bölcsesség keresője”.
Amikor Thoth visszatért az univerzumok következő oktávjából, személyisége teljesen átformálódott.
A valóság megértésére irányuló állandó szenvedélyét olyan tudás váltotta fel, ami meghaladta szüntelen keresését, és rendkívül nyugodttá és hig-gadttá tette.
Megjelent nekem, a szemembe nézett, és a következőket mondta:
„Drunvalo, mi, a Föld gyermekei, a kezdetektől fogva keressük a teremtés és az emberi tapasztalás közötti kapcsolatot. Mi (és itt a felemelkedett mesterekre gondolt) mindannyian próbáltuk megérteni, hogy az emberi gondolatok, cselekedetek és csodák mi módon állnak összefüggésben egymással.
Egy ideig abban a hitben éltünk, hogy tisztában vagyunk vele, most azonban már tudjuk, hogy ennél még jóval több is van, mit megtudhatunk. Most már egészen világos — amikor az elmén keresztül teremtünk, egy természeténél fogva kétpólusos eszköz segítségével formáljuk a világot.
S bár a teremtésre irányuló szándékaink lehetnek jók, az elme minden esetben jót és rosszat is fog teremteni, mert ez a természete. Azt javaslom, kizárólag a szív szakrális terén keresztül próbálj teremteni, mert a szív csak az egységet ismeri, és a szándékot sötét oldala nélkül fogja valósággá formálni.”
Elképesztően csodálatos kinyilatkoztatás volt ez számomra. Csak álltam ott Thothra bámulva, és azonnal megértettem a szavaiban rejlő igazságot. Módfelett izgatottá váltam — miként gyakran teszem, ha valami nagyon fontos dologgal találkozom – és alig vártam, hogy a gyakorlatban is kipróbálhassam Thoth tanácsát.

(Forrás: Drunvalo Melchizedek:Élet a szívben)

ÚJ KORSZAK NYITÁNYA, - az Új Energia ismérve






ÚJ KORSZAK NYITÁNYA, - az Új Energia ismérve
 
2015. március 17.
 
A március 21.- e energiái egy új fejezet nyitányaként lesznek jelen az életünkben.
Egy könnyed, de egyben erőteljes áramlás indul be, melyet ha „meglovagolsz”, akkor teljesen új alapokra tudod helyezni az életed.
Minden, ami a mostban szolgál, akkor is szolgálni fog, de a szolgálat milyenségét már te határozod meg.
Élhetsz az új lehetőséggel, de maradhatsz a régiben is, ha te abban jól érzed magad.
A lényeg a hozzáállásod, mellyel megközelíted a dolgokat.
Az Új Energia ismérve:- nem akar semmit sem görcsösen meghatározni, nem akar birtokolni, visszafogni. Nem akar bizonyos helyzeteket kianalizálni, csupán elfogadja létét, azt az energiát mellyel megnyilvánul a világban.
Befogadó, elfogadó, könnyed, lágy, mely finomságából adódóan az Élet megjelenítő tevékeny oldalát tárja eléd, de mindezt játszi könnyedséggel.
Mindez abból adódik, hogy magasabb szintű áramlás érkezik a FÖLD terébe, és magába fogadja azokat az egyedeket, akik a megnyílás képességét hordozzák magukban.
A játszmák ideje véget ért.
FÖLD ANYA, aki a magasabb tudatosság energiáit fogadja magába, már nem ad teret ezeknek az erőknek.
Lassan, lépésről lépésre minden kitisztul.
Az elválasztódás, mely emberi szintre leképeződik, egyre nagyobb méreteket ölt.
Egyre nagyobb űr nyilvánul meg bizonyos emberi kapcsolatok közt, azok közt, akik a fejlődést, és azok közt, akik egy bizonyos szinten maradást választották, a fejlődés, a magasabb szintű tudatosság emelkedése helyett.
A társadalmi beidegződések egy új formát vesznek fel, melynek hatására lassan átalakulnak, és egy életképesebb, együttműködőbb társadalmi forma fog kialakulni, mely meghatározza az Új Világ, az az Új kor előrehaladását.
Olyan fejlődési perióduson mentek keresztül, (akik a fejlődést választották) mely előremutató, hosszú távú tendencia emelkedését jelöli, és foglalja magába azt a tudást, melyet az Új Kor embere a magáénak tudhat.
A jelenben ez az energia még nem teljesen kitapintható, de ahogy megyünk előre a fejlődés periódikus szakaszaiban, egyre inkább megközelítőleg hat ránk.
Ez az energia olyan ciklikusságot foglal magában, melyben saját emberi Önvalódat, egy isteni megnyilvánulási formába helyezed át.
Gondolataid teremtésével bármely irányba vetíted ki azt, életed jobbításán dolgozol.
Mindazok az akadályozó tényezők, amelyek eddig megkötöttek, most már semlegesen hatnak rád.
Életed folyását te irányítod, és olyan mederbe tereled, mely számodra a Megvalósulás Törvénye szerint hat rád. Tehát, teremtésedért, csakis te vagy a felelős, és mindaz az erő, amely visszahat rád, a te teremtésed általi erő visszahatásaként jelentkezik az életedben.

Lejegyezte: ÁhimRé – Feketéné Lendvai Katalin



Aktualitás






Keserűen csapkod, küzd a másik oldal. Küzd, mert egyre nagyobb térben és erőben terjed a Fény és minden erejét próbálja bevetni ez ellen. Ha te már végérvényesen elkötelezted magad a Fény mellett, akkor más úton fog próbálkozni.
Például azokon keresztül, akiket szeretsz.
Akiket igazán, nagyon mélyen szerets
z. A legközelebb állókon keresztül.
A te dolgod most az, hogy ne add fel. Lásd, hogy ez nem ő maga, hanem valami, ami rajta keresztül próbál érvényesülni. Ne fordítsd el tőle a szívedet, mert épp arra van szüksége.
Továbbra sem fogsz tudni erővel, akarattal belenyúlni a folyamatba, mert a változást nem lehet erővel, kívülről kikényszeríteni. A te dolgod a puszta Szeretet.
Csak szeress, csak áramoltasd a fényt, a szeretetet. Akin eluralkodik a sötét, annak meg kell erősödnie saját fényében, hogy önmagától rázza le az árnyakat - ezt pedig kívülről nem segítheted mással, csak azzal, ha világosságot árasztasz, lámpásként ragyogsz, melengető fényeddel rámutatsz arra, mekkora erő rejlik őbenne is és merre vezet az Út.
Ha tartod a Fényed, ha nem adod fel, ha még biztosabb vagy magadban, ha megértesz, elfogadsz és szeretsz, kitartó munkád által társad is ráébred saját fényére.
Akkor pedig magától lepereg minden, ami sötét, mert a Fényben az már nem tud létezni.
(P. M. üzenete nyomán)