2015. március 17., kedd

ÚJ KORSZAK NYITÁNYA, - az Új Energia ismérve


ÚJ KORSZAK NYITÁNYA, - az Új Energia ismérve
 
2015. március 17.
 
A március 21.- e energiái egy új fejezet nyitányaként lesznek jelen az életünkben.
Egy könnyed, de egyben erőteljes áramlás indul be, melyet ha „meglovagolsz”, akkor teljesen új alapokra tudod helyezni az életed.
Minden, ami a mostban szolgál, akkor is szolgálni fog, de a szolgálat milyenségét már te határozod meg.
Élhetsz az új lehetőséggel, de maradhatsz a régiben is, ha te abban jól érzed magad.
A lényeg a hozzáállásod, mellyel megközelíted a dolgokat.
Az Új Energia ismérve:- nem akar semmit sem görcsösen meghatározni, nem akar birtokolni, visszafogni. Nem akar bizonyos helyzeteket kianalizálni, csupán elfogadja létét, azt az energiát mellyel megnyilvánul a világban.
Befogadó, elfogadó, könnyed, lágy, mely finomságából adódóan az Élet megjelenítő tevékeny oldalát tárja eléd, de mindezt játszi könnyedséggel.
Mindez abból adódik, hogy magasabb szintű áramlás érkezik a FÖLD terébe, és magába fogadja azokat az egyedeket, akik a megnyílás képességét hordozzák magukban.
A játszmák ideje véget ért.
FÖLD ANYA, aki a magasabb tudatosság energiáit fogadja magába, már nem ad teret ezeknek az erőknek.
Lassan, lépésről lépésre minden kitisztul.
Az elválasztódás, mely emberi szintre leképeződik, egyre nagyobb méreteket ölt.
Egyre nagyobb űr nyilvánul meg bizonyos emberi kapcsolatok közt, azok közt, akik a fejlődést, és azok közt, akik egy bizonyos szinten maradást választották, a fejlődés, a magasabb szintű tudatosság emelkedése helyett.
A társadalmi beidegződések egy új formát vesznek fel, melynek hatására lassan átalakulnak, és egy életképesebb, együttműködőbb társadalmi forma fog kialakulni, mely meghatározza az Új Világ, az az Új kor előrehaladását.
Olyan fejlődési perióduson mentek keresztül, (akik a fejlődést választották) mely előremutató, hosszú távú tendencia emelkedését jelöli, és foglalja magába azt a tudást, melyet az Új Kor embere a magáénak tudhat.
A jelenben ez az energia még nem teljesen kitapintható, de ahogy megyünk előre a fejlődés periódikus szakaszaiban, egyre inkább megközelítőleg hat ránk.
Ez az energia olyan ciklikusságot foglal magában, melyben saját emberi Önvalódat, egy isteni megnyilvánulási formába helyezed át.
Gondolataid teremtésével bármely irányba vetíted ki azt, életed jobbításán dolgozol.
Mindazok az akadályozó tényezők, amelyek eddig megkötöttek, most már semlegesen hatnak rád.
Életed folyását te irányítod, és olyan mederbe tereled, mely számodra a Megvalósulás Törvénye szerint hat rád. Tehát, teremtésedért, csakis te vagy a felelős, és mindaz az erő, amely visszahat rád, a te teremtésed általi erő visszahatásaként jelentkezik az életedben.

Lejegyezte: ÁhimRé – Feketéné Lendvai KatalinNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése