2015. március 17., kedd

Atlantisz öröksége (2.rész): Az igazság és a hamisság határán…

Nagy lendülettel vetik bele sokan magukat egyiptomi misztériumok és szimbólumok beavatásaiba. Ám, talán óvatosan bánhatnánk eme energiákkal való összerezgésekkel! Talán ildomos lenne szem előtt taratani a nagy spirituális ébredési lázban, hogy Egyiptom Atlantisz öröksége. A szétesett, széthasadt Atlantisz világa, tudása, energiája lett átmenekítve Egyiptom világába. Vagyis már sérült az Ősi Forrás.
Így Egyiptom világának igencsak jelen volt már a dualitása. Intenzíven áramlott Egyiptom világában a még tiszta Szeretet – gyógyító - energia, és mellette intenzíven áramlott az irányítás vágyból, egó akarásából, a természet rendje ellen lázadó, sötét, alacsonyabb rendű energia is, mely programozott, átprogramozott, akaratot alakított és hajlított.
A nagy spirituális ébredésben célszerű szem előtt tartani, hogy elérkezünk kollektíve olyan tartományokba, ahol már igencsak vékony hajszál választja el a tiszta szeretetet az egó alacsonyabb rezgésű, irányító és manipuláló energiáitól (fekete mágia).
A tiszta szeretet áramlik, és kerüli az át és beprogramozásokat, az akarathajlításokat, irányításokat. Egyiptom energiái között igen sok akarathajlító és egóból irányító mágia van jelen.
Nagyon sok spirituális blokk ered eme világkorszakból.
Sokan belső ellenállást éreznek egyes szimbólumok, a kézzel gyógyítás, saját médiumi képességük ellen. Mert a lélek emlékszik, amikor megvezették, felhasználták, becsapták a hamisság erői.
Jelen spirituális ébredés fővonala és lényege, amikor is emelkedik az emberiség a szív csakra rezgéseinek a világába: az érzettel, a belső megérzéssel, az érzékeléssel való jelenlét a létezésben. Azaz nagyon figyeljünk oda a belső megérzéseinkre, a legelső belső sugallatokra! Erről szól az Újvilág: hangolódni saját szívünk érzeteivel, megérzéseivel, így ébredezik az a bizonyos harmadik szem csakra…

Nem erőltethető a folyamat kívülről, és az erőszakos külső hatásokra bizony a lélek még jobban bezár, összezár. Jelen időzóna valódi emelkedése kizárólag az igaz, tiszta szeretet energiájában történhet meg, mert mindig is a Szeretet az Ősi Forrás, a Szeretet az erő, amivel alkotni és gyógyítani lehet.
A történelem során világok hulltak porba, hiszen ez a természet rendje: ahhoz, hogy valami új jöhessen létre, a régi szétesik, kiürül… Jelenleg is éppen világok hullnak porba – egyéni és kollektív értelemben is.
A tiszta spirituális emelkedés a lélekgyógyulásában történhet meg. A lélekoldások valójában a megbocsátás energiájában zajlódhatnak le, mehetnek végbe, mert kizárólag a szeretet megbocsátó energiája képes feloldani a karmát. Csak és kizárólag a szeretet megbocsátó ereje képes semlegesíteni a karmát. Ha bent, a szívben, a lélekben, bármelyik rétegében nem történik meg a teljes szeretet-megbocsátás, addig nem oldódott fel a karma energia szála.
/Jézus így tanította: „Bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek…”; Jézus a saját lelkéhez imádkozott, saját lelkéből és lelkéhez szólt, a benne élő Istenhez, hogy bocsásson meg, mert így felülemelkedhet a karma-örvényén…/
Óvatosan, hát, kik azt ígérik, hogy felébresztenek, és beavatnak! Te vagy az, aki feloldhatod, meggyógyíthatod, ébresztheted magadat! A te cselekvésed, átélésed és megélésed elengedhetetlen és nélkülözhetetlen ebben a folyamatban. A felelősség vállalás saját belső folyamataidért. Az igaz szeretet-gyógyító és tanító melletted van, segít, de nem végezheti el helyetted azt, ami a te hatásköröd: a megbocsátás lelked és szíved minden egyes rétegében…
Ez bizony olykor ember feletti kitartást és rendkívülien bátor önismeretet igényel…

Mária Magdolna közvetítésében írta: Kristályfény33

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése