2015. március 17., kedd

Aktualitás






Keserűen csapkod, küzd a másik oldal. Küzd, mert egyre nagyobb térben és erőben terjed a Fény és minden erejét próbálja bevetni ez ellen. Ha te már végérvényesen elkötelezted magad a Fény mellett, akkor más úton fog próbálkozni.
Például azokon keresztül, akiket szeretsz.
Akiket igazán, nagyon mélyen szerets
z. A legközelebb állókon keresztül.
A te dolgod most az, hogy ne add fel. Lásd, hogy ez nem ő maga, hanem valami, ami rajta keresztül próbál érvényesülni. Ne fordítsd el tőle a szívedet, mert épp arra van szüksége.
Továbbra sem fogsz tudni erővel, akarattal belenyúlni a folyamatba, mert a változást nem lehet erővel, kívülről kikényszeríteni. A te dolgod a puszta Szeretet.
Csak szeress, csak áramoltasd a fényt, a szeretetet. Akin eluralkodik a sötét, annak meg kell erősödnie saját fényében, hogy önmagától rázza le az árnyakat - ezt pedig kívülről nem segítheted mással, csak azzal, ha világosságot árasztasz, lámpásként ragyogsz, melengető fényeddel rámutatsz arra, mekkora erő rejlik őbenne is és merre vezet az Út.
Ha tartod a Fényed, ha nem adod fel, ha még biztosabb vagy magadban, ha megértesz, elfogadsz és szeretsz, kitartó munkád által társad is ráébred saját fényére.
Akkor pedig magától lepereg minden, ami sötét, mert a Fényben az már nem tud létezni.
(P. M. üzenete nyomán)









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése