2015. március 3., kedd

Női minőségükben elszenvedett sérülések gyógyítása, Eredendő Női Minőség aktiválása,- GYÓGYÍTÓ NAP




Kedveseim!
Újra egy Gyógyító Napra invitállak benneteket 2015. március. 22.-én.
Ezúttal viszont most csak kedves Nőtársaimat szólítom meg, akiknek segítséget szeretnénk adni a  női minőségükben elszenvedett sérüléseik gyógyításához, és az Eredendő Női Minőségük aktiválásához.
 Ezen a napon szintén a Szíriuszi Gyógyító Csoport fog számunkra segítséget adni a gyógyulásban.
Mely felkészíti lelkünket, hogy tisztán és tudatosan lépjünk be Gyümölcsoltó Boldogasszony Ünnepkörébe (mely a magyar hagyomány szerint az igazi Nőnap)
A magyar hagyomány ekkor ünnepli a Nőt, mindent ami nőies.
Gyümölcsoltó Boldogasszony napja, (március 25), mely egyben a tavasz kezdetének, a természet újjáéledésének, a termékenységnek, az életet továbbörökítő anyáknak és nőknek az ünnepe. E kitérő után rátérek a Gyógyító Nap témájára.



Témája: 

I. Bevezető, összehangoló meditáció.
Ima a Kozmikus Anyához, Föld Anyához.


II. A Szíriuszi Gyógyítás.
http://ahimregyogyitonaploja.blogspot.hu/p/sejtrendszer-megujitasa.html

a,  Hathor  
(http://emf-kryon.blogspot.hu/2015/02/hathor-istenno-hathorok.html) templomába megyünk, ahol lelkiismeretünk tükrében feloldjuk és meggyógyítjuk azokat a női minőségünkkel kapcsolatos sérüléseinket, melyek testet öltéseink során az információs mezőnkbe íródtak.
(Ez a gyógyítás nem regressziós terápia, nem emléksúly levétel által történik.) 

b,  Sejtrendszer tisztítása, hangsúly a női minőség tisztítása (információs gyógyítás)Egy erőteljes tisztítási módszer, melyben a NAP energiájának behívásával oldjuk fel testünkben lévő negatív információkat.


III. Ízisz Csarnokában EREDENDŐ SZENT NŐI minőség aktiválásához kapunk segítséget.

végezetül pedig

IV. Lélekrezdülésben ráhangolódunk MAGságunkra, Eredetünkre.  Nagyboldogasszony áldását kérjük minden résztvevőre, a MAG Népére.




 
GYÓGYÍTÓ NAP 
HELYE:
VESZPRÉM. ÉLETMAGHÁZ. DÓZSA GYÖRGY ÚT. 23.


IDŐPONTJA: 2015. Március. 22.
Kezdés: 10 órakor - Befejezés kb: 15- 15.30 óra 

HOZZÁJÁRULÁS: 7000 Ft
LÉTSZÁM: 10-12 FŐ


KÉREM A RÉSZVÉTEL SZÁNDÉKÁT ELŐRE JELEZNI!
e-mailben lendvaykatalin@gmail.com 

vagy a 
06/20/380-5100 telefonszámon.


Kérlek a Gyógyító Napra hozz magaddal négy darab mécsest, melyből egyet a helyszínen gyújtasz meg, a másik három a helyszínen megszentelődik.
A Gyógyító Nap után, naponta egy mécsest otthonodban gyújtasz meg, ezzel is felkészítve lelkedet Gyümölcsoltó Boldogasszony Ünnepére.
Ezenkívül kérlek hozz magaddal egy üveg ásványvizet, mely a Sejtrendszer megújítása szellemgyógyászattal (Szíriuszi Gyógyítás) alkalmával információs, személyre szabott programozott vízzé válik, mely segíti a gyógyulásodat.

Ezenkívül papírt és ceruzát, amelyre le tudod jegyezni, hogy Szíriuszi Gyógyítás után,- 7 vagy 15 napon keresztül (egyénre válogatja) a tökéletes átíródás érdekében milyen gyakorlatot és megerősítést szükséges alkalmaznod.

Kérlek a Gyógyító Nap előtt három nappal csak könnyű ételt fogyassz, készítsd fel testedet, lelkedet az Újjászületésedre. Áldás!


ÖnMAGad gyógyítójává válni a legnemesebb cél és feladat amit az életben elérhetsz!

A nők azok, akiknek kelyhükben a csoda terem.
Ők megkapták azt a kegyelmet, hogy a világot megváltoztassák.
Megváltoztassák családjukat, örömtelivé tegyék életüket, és mindez eredendően belülről kell, hogy fakadjon, a FORRÁSBÓL,- ahol az Isteni Kegyelem által mindig jelen vagyunk…ÁhimRé



Seraphis Bay Fénymester meséje…


„Az emberiség oly régóta kutatja a „Minden Tudás” titkát, ízlelgeti gyümölcsét. Izgalmas és misztikus „Mindent” tudni. A tudás nagyobb erő és nagyobb hatalom!
Ám, ki az, ki hozzá merné tenni a felsoroláshoz, hogy nagyobb felelősség is?
És a felelősség kézen fogva jár az önállósággal, egymáson csüngnek…
Felelősség és önállóság.
A mesékben rejtve vagyon a titok, miszerint hogyan viselkedik a „jóságos”, és hogyan viselkedik a „gonosz” ugyanazzal a titokkal, ugyanazzal a tudással, ugyanazzal az erővel. Úgy tűnik, az erő valójában nem a titokban, nem a tudásban rejlik, hanem a döntéstől… a felhasználás szándékától függ…
A mese egyik szereplője mások segítése felé, mások szolgálatába állítja erejét, a mese másik szereplője mások elnyomására, élősködésre, félelemkeltésre használja erejét. A mese egyik szereplője önállóságra, szabadságra és szárnyalásra neveli, önálló gondolkodásra, kauzalitás természeti törvényeire tanítja, bíztatja a tanítványait, a mese másik szereplője elhiteti tanítványaival, hogy ő az egy, a nélkülözhetetlen, és csak és kizárólag őtőle működik a titok, ő a kulcs a tudáshoz, és ő a tanítványai önbizalmát, &ouml ;nértékelését és önbecsülését elveszi.
Leírásokat elolvasni, tanulmányokat kutatni, rajzokat figyelni sokan tudnak… Ám, hogy az ebből megtanultakat ki, mire használja, hogyan használja fel, azaz igaz mester tulajdonság. Az igaz mester nem él vissza sem fizikai, sem szellemi erejével.
A szándék és a döntés határozza meg a cselekvések, a szavak és a gondolatok tisztaságát. Az igaz mester gondolatai, szavai és tettei tiszták, azok mentesek az ártó, megalázó, megszégyenítő, bántó szándéktól. Az igaz mester felemeli tanítványait… önmaga felé… magasabbra és magasabbra… mert ez a fejlődés természeti törvénye…
A hamisság erői elszáradnak idővel, csupán „élnek” ideig-óráig…
Az igazság erői örökkön örökké léteznek!
Az igazság olykor türelmesen vár, szelíden mosolyog, hagy játszadozzon a hamisság a hazugsággal, még gyerekek, úgyis kifáradnak, összevesznek, és akkor lép elő a bölcs vén, ki halhatatlan, az igazság. Az igazság belép, előtűnik, hogy ellentmondást nem tűrően rendet tegyen a káoszban, melyet a hamisság és a hazugság csináltak, a viszály, irigység, fösvénység (stb.) unokatestvéreikkel együtt…
Ám az igazságnak a rendrakáshoz szüksége van még a többi bölcs vénre: bátorságra, kitartásra, jószívűségre, kedvességre, örömre és ikertestvérére, kacagásra.
Figyelniük szükséges, hogy a legkisebbek, harag és düh, fájdalom, félelem és bosszú, nehogy újra kezdjék a káosz teremtését, ezért megkérik a két nagyhatalmú, ősi varázslót, megbocsátást és gyógyítást, hogy óvják, vigyázzák a csöppségeket, mert amilyen cseppek, olyan nagy rendetlenséget képesek okozni, olykor csupán a felbujtó szerepében…
Van, mikor sikerül vigyázni rájuk, van, mikor nem…
És ez idők óta így megy körbe és körbe…
A körön kívül ül a kulcs. A többiek, kik a körben keringnek, néha kikapnak a kulcs után, mert ki akarnak szállni a körforgásból. Hol megérintik, hol el sem érik… Van, hogy rövid időre mintha magukhoz ragadnák, aztán kezükből a sodrás ereje miatt mégis kicsúszik… Van, mikor oly erős a sodrás, hogy nem is látják, észre sem veszik a kulcsot…
Oly elérhetetlen a kulcs, hogy sugdolózni kezdenek az örvényben tekergők, kiknek már-már szinte lehetetlennek tűnik a kijutás a körforgásból: „Talán ő csak egy hologram!”; „Nem is létezik!”; „Ősidőkkel ezelőtti titok!”; „Titkos, olykor rejtve van! Csak a beavatottak láthatják!”; „Nincs is ott semmi!”; „De én láttam!”; „Csak káprázik a szemed!”; „Tényleg? Nincs is ott? Akkor én mit láttam egymillió körforgással ezelőtt?”; „A kulcs csupán egy hallucináció, egy mese, fantázia! A kulcs nem a valóság! A körforgás a valóság!”; „De én még emlékszem a kulcsra!... Vagy már nem?”…
A kulcs örökkön örökké lebeg az örvény mellett, bármikor bárki bárhonnan érte nyúlhatna. Ám, ehhez hinni kellene, hogy a kulcs még mindig ott van, mindenhol van, hinni kellene, hogy mindenkié…
A kulcs őrzői a felelősség és az önállóság.
A kulcs a szeretet…”

Diktálta: Seraphis Bay Fénymester
Közvetítette: Kristályfény33

Gábriel Arkangyal a szeretet-tudatról 2015 márciusában – Napéjegyenlőség energiájában




„Köszöntelek Benneteket!
Izgalmas időszak következik, közeledik a Tavaszi Napéjegyenlőség, amikor is a megtisztulás és a megújulás energiái felerősödnek. Számos lélek érheti el ama spirituális fejlettséget, ahol teret engedhet a tudatalatti energiák együttműködésének a tudatossággal. Ez azt jelenti, hogy egyre inkább előtűnik a lehetőség, hogy megnyissa az ember az eddig rejtett „tudatalatti” birodalmát, és azt felszínre hozza, vagyis tudatosságba, világosságba, láthatóságba emelje az eddig láthatatlant…
Előtérbe kerül a spirituális felelősségvállalás:
Az elkövetkezendő két – három év energiái lehetővé teszik, hogy az emberiség spirituális evolúciója során kollektíven abba a magaslatba emelkedhessen, amelyet sokan úgy hívtok, hogy „Újvilág”, „Újkorszak”, „Aranykorszak”, stb.
Ám, nagyon fontos tisztán látni és érteni azt, hogy eme folyamat kizárólag a Földön élők felelősségvállalásában és aktív szerepvállalásában történhet meg. Ez azt jelenti, hogy ez az „Újvilág”, a Szeretet Birodalma – vagy, ahogy Jézus Fénymester tanította, a Földi Mennyország – a Földön élők szívében és elméjében történt változások manifesztálódása. Az elméről, mint a teremtő tudatról és a gondolat teremtő erejéről szólok, vagyis a bölcsességről, a tiszta, fehér fényről, mely az ősi bölcsesség, mint ősi tudás, mag a a szeretet. A spirituális felelősségvállalás abban áll, hogy a meggyógyított szív (lélek), és a megtisztított elme, fehér fényű tudat együtt működik a szeretet rezgésein.
Az ősi tudás, amit oly sokan kergetnek, a szeretet tudása. A tudat emelkedés, a szeretet tudatossága. Ez azt jelenti, hogy létezésed, és most az életed minden egyes pillanatában szeretetben vagy. Tudatosan tartani a figyelmet a szereteten, ez a feladat. Nem lehet többé kifogás, vagy mentesítő körülmény, hogyan viselkedik a másik! Miért engeded, hogy mások viselkedése befolyásolja a szíved szeretet áramlását? Aki spirituális szabadságra vágyik, az ő szeretete független, és e független és szabad szeretetben lesz lénye is szabad. Hallottál-e már olyat akár tőlem, akár más Fénysegítőtől, hogy nem segít, vagy nem gyógyít , mert „nem érdemli meg” valaki a szeretetet, a segítséget, a gyógyítást?
Ha arra vágysz, hogy életed a Szeretet Birodalmában rezegjen, élj úgy, cselekedj úgy, beszélj a szeretet hangján, gondolkodj a szeretet erejében!
Ha bántanak téged, vagy ártanak téged, lépj hátrébb három lépést…
Ám Te kerüld az ártó és bántó gondolatokat, szavakat, tetteket! Kerüld a konfrontációt, kerüld a harcot, a kerüld a bosszú, a kárörvendés bármilyen megnyilvánulását!
Ha fáj a szívednek az adott történés, kérj Égi segítséget, hogy gyógyítsuk meg a szívedet!
Te döntesz, és ezt jelenti a spirituális felelősségvállalás. A spirituális evolúció, a tudat emelkedése, az ősi tudás: maga a szeretet.
A Szeretet Birodalmában élők igaz lények: megszüntetik létezésükben és életükben a hazugságot, megszüntetik a hamisságot; tisztelik egymást és elfogadják egymást olyannak, amilyenek, változtatás nélkül. Mert a változás mindenki saját szabad döntése, kényszermentes. E változás manifesztálódik az anyagban, e belső változások teremtik meg a „Földi Mennyországot”.
A szeretet minden pillanat lehetősége. A szeretet tekintettel, megértéssel és együttérzéssel van mások felé. A szeretetben semmis a hazugság és semmis a hamisság, az igaz szeretet a bántó és ártó energiáktól mentes. A szeretet valósága és igazsága elkerüli a megbántást, a megalázást. A szeretet bölcsességének igazsága jóságos és szelíd. A szeretet igazsága türelmes és gyengéd.
Az, hogy valaki így éli-e az életét, igaz fénylényként gondolkodik-e, szól-e és cselekszik-e, az egyén saját döntése! A Te szabad döntésed minden egyes pillanatban…
Bár vannak, akik úgy hiszik, egy napon majd felkelnek, és egyszer csak egy jobb világban ébrednek. Hogyan is történhetne meg ez, ha még a lélek, a szív telve van fájdalommal, és a tudatalatti láthatatlan erői, programjai birtokolják, hatalmukban tartják a tudat gondolatait?
A spirituális út önismeret… Ezért vannak, kik nehezen indulnak neki, mert nem mernek önmagukkal szembesülni. Vannak, kik ostobaságnak tartják a spiritualitást, ők önmaguktól félnek még.
A spiritualitás misztériuma, misztikus tudása nem egy külső tudás! Önmagad megismerése, önmagad mélységeivel és magaslataival való szembesülés, önmagad valóságának és igazságának „megtudása”: Ezért a mondás, miszerint az ősi tudás, benned van. Egyrészről jelenti azt, hogy kérdéseidre a válasz benned van, másrészről jelenti azt is, hogy ez a tudás maga a szeretet, és minél inkább megtisztítod a gondolataidat a tudatalatti árnyék programjaitól, és minél inkább meggyógyítod a szívedet, lelkedet a reinkarnációs körforgásod (örvényed) sérülé seitől, asztrális lenyomataitól, annál inkább válsz tiszta fénylénnyé…
Újjászületsz…
Tartsd szem előtt: minden pillanatban te döntesz! A te választásod, hogy a szeretet magas rezgésein gondolsz-e, szólsz-e, cselekszel-e… És ezt csak és kizárólag Te teheted meg a saját életedben, függetlenül és szabadon…
Kérdezd magadtól:
Hogyan cselekedne a szeretet, hogyan szólna egy angyal, hogyan gondolkodna egy fénymester az adott helyzetben?
Elérkezik az idő, spirituális önállóságodat magadhoz vedd, mert ezt jelenti a fénylény minőség, ezt jelenti a magasabb spirituális minőség. Így válsz szabad szeretetlénnyé, amikor szereteted független más lények tetteitől, szavaitól és gondolataitól…
A szeretet maga a tudat-emelkedés és a szabadság…”

Diktálta: Gábriel Arkangyal
Közvetítette: Kristályfény33