2015. március 3., kedd

Női minőségükben elszenvedett sérülések gyógyítása, Eredendő Női Minőség aktiválása,- GYÓGYÍTÓ NAP




Kedveseim!
Újra egy Gyógyító Napra invitállak benneteket 2015. március. 22.-én.
Ezúttal viszont most csak kedves Nőtársaimat szólítom meg, akiknek segítséget szeretnénk adni a  női minőségükben elszenvedett sérüléseik gyógyításához, és az Eredendő Női Minőségük aktiválásához.
 Ezen a napon szintén a Szíriuszi Gyógyító Csoport fog számunkra segítséget adni a gyógyulásban.
Mely felkészíti lelkünket, hogy tisztán és tudatosan lépjünk be Gyümölcsoltó Boldogasszony Ünnepkörébe (mely a magyar hagyomány szerint az igazi Nőnap)
A magyar hagyomány ekkor ünnepli a Nőt, mindent ami nőies.
Gyümölcsoltó Boldogasszony napja, (március 25), mely egyben a tavasz kezdetének, a természet újjáéledésének, a termékenységnek, az életet továbbörökítő anyáknak és nőknek az ünnepe. E kitérő után rátérek a Gyógyító Nap témájára.



Témája: 

I. Bevezető, összehangoló meditáció.
Ima a Kozmikus Anyához, Föld Anyához.


II. A Szíriuszi Gyógyítás.
http://ahimregyogyitonaploja.blogspot.hu/p/sejtrendszer-megujitasa.html

a,  Hathor  
(http://emf-kryon.blogspot.hu/2015/02/hathor-istenno-hathorok.html) templomába megyünk, ahol lelkiismeretünk tükrében feloldjuk és meggyógyítjuk azokat a női minőségünkkel kapcsolatos sérüléseinket, melyek testet öltéseink során az információs mezőnkbe íródtak.
(Ez a gyógyítás nem regressziós terápia, nem emléksúly levétel által történik.) 

b,  Sejtrendszer tisztítása, hangsúly a női minőség tisztítása (információs gyógyítás)Egy erőteljes tisztítási módszer, melyben a NAP energiájának behívásával oldjuk fel testünkben lévő negatív információkat.


III. Ízisz Csarnokában EREDENDŐ SZENT NŐI minőség aktiválásához kapunk segítséget.

végezetül pedig

IV. Lélekrezdülésben ráhangolódunk MAGságunkra, Eredetünkre.  Nagyboldogasszony áldását kérjük minden résztvevőre, a MAG Népére.




 
GYÓGYÍTÓ NAP 
HELYE:
VESZPRÉM. ÉLETMAGHÁZ. DÓZSA GYÖRGY ÚT. 23.


IDŐPONTJA: 2015. Március. 22.
Kezdés: 10 órakor - Befejezés kb: 15- 15.30 óra 

HOZZÁJÁRULÁS: 7000 Ft
LÉTSZÁM: 10-12 FŐ


KÉREM A RÉSZVÉTEL SZÁNDÉKÁT ELŐRE JELEZNI!
e-mailben lendvaykatalin@gmail.com 

vagy a 
06/20/380-5100 telefonszámon.


Kérlek a Gyógyító Napra hozz magaddal négy darab mécsest, melyből egyet a helyszínen gyújtasz meg, a másik három a helyszínen megszentelődik.
A Gyógyító Nap után, naponta egy mécsest otthonodban gyújtasz meg, ezzel is felkészítve lelkedet Gyümölcsoltó Boldogasszony Ünnepére.
Ezenkívül kérlek hozz magaddal egy üveg ásványvizet, mely a Sejtrendszer megújítása szellemgyógyászattal (Szíriuszi Gyógyítás) alkalmával információs, személyre szabott programozott vízzé válik, mely segíti a gyógyulásodat.

Ezenkívül papírt és ceruzát, amelyre le tudod jegyezni, hogy Szíriuszi Gyógyítás után,- 7 vagy 15 napon keresztül (egyénre válogatja) a tökéletes átíródás érdekében milyen gyakorlatot és megerősítést szükséges alkalmaznod.

Kérlek a Gyógyító Nap előtt három nappal csak könnyű ételt fogyassz, készítsd fel testedet, lelkedet az Újjászületésedre. Áldás!


ÖnMAGad gyógyítójává válni a legnemesebb cél és feladat amit az életben elérhetsz!

A nők azok, akiknek kelyhükben a csoda terem.
Ők megkapták azt a kegyelmet, hogy a világot megváltoztassák.
Megváltoztassák családjukat, örömtelivé tegyék életüket, és mindez eredendően belülről kell, hogy fakadjon, a FORRÁSBÓL,- ahol az Isteni Kegyelem által mindig jelen vagyunk…ÁhimRé



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése