2015. november 3., kedd

A Tudatalatti és az Égi Kapu megnyitása * 4-7 Hz * 936 Hz frekvenciák

A Tudatalatti és az Égi Kapu megnyitása * 4-7 Hz * 936 Hz frekvenciák 

Új videó ... https://www.youtube.com/watch?v=gplUK3qCOyk&index=1&list=PLYPOWNRf4LrKrPRjOcFJyAtr9K3KX2Qyy

A videó kép és hanganyaga segítségével eljuthatsz a belső nyugalom és harmónia állapotába. A 4-7 Hz rezgése elvezet a belső Önvalódhoz (a Magodhoz), hogy ott a 936 Hz rezgésével megnyithasd a kapuidat az Isteni szintek felé.

Ha behunyod a szemed, akkor érezheted, ahogy "dolgoznak" Veled a frekvenciák. Ha van rá lehetőséged, akkor hallgasd fejhallgatóval, így a két agyfélteke között a hangok "átúsznak", átáramlanak.

A Théta hullámok (4-7 Hz) révén eljuthatsz a tudatalatti küszöbhöz - A BELSŐ ÖNVALÓDHOZ -, ahonnan azok a dolgok jönnek fel, amivel most dolgod van. Ezen a mély szinten az agytevékenység lelassul és a tudatalatti világod gazdag képeket, inspirációt, és rég elfelejtett emlékeket hoz felszínre.

A 936 Hz frekvencia megnyitja a 3.SZEM CSAKRÁT. Aktiválja a tobozmirigyet, mellyel már ráhangolódhatsz az Univerzum rezgéseire, és a tudati szintednek és tisztaságodnak megfelelően összekapcsolódhatsz magasabb szintű világokkal. … A legtisztább rezgések esetén megtapasztalhatod a legtisztább ősforrás rezgését.

Hálásan köszönöm az égi segítőim és az angyalok segítségét.

Fénnyel és Áldással, ... Gretazus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése