2015. augusztus 11., kedd

A következő napokban egy energiaörvény keletkezik fehér fényből az Ember mintája körül






A következő napokban egy energiaörvény keletkezik fehér fényből az Ember mintája körül, ami leképeződik minden egyes emberre.
Az örvény felszínre hozza azokat a gátakat, amik az energiaáramlás útjában voltak eddig. Megmutatkoznak azok a gátló tényezők, amik nem engedték az isteni terv és akarat megnyilvánulását.
Újra megélhetjük hatására azokat az eseményeket, amik eddig félelmet generáltak bennünk, és fájdalomban tartottak. Vigyázat! Gyakran álruhában érkeznek ezek az akadályok, de most fel fogjuk ismerni őket.
A felismerés után a megvalósulatlan tartományba lesznek ezek az események száműzve, energiává átalakítva. Tehát nem fogjuk többé ismételni ezeket.
Az isteni fehér fény olyan erővel árad kifelé minden lélekből eztán, hogy immár nem képezhet akadályt előtte semmi. Tisztára söpri a lelkeket. A tiszta lélek felkészült az isteni terv első lépcsőfokának megélésére.
Valójában az isteni terv mindannak az ellentéte, amit eddig megéltünk. Eddig az mutatkozott meg, a vágy milyen akadályokba ütközött, miért nem tudott megvalósulni.
A következő időszakban az fog megmutatkozni, hogyan tud ugyanaz a vágyunk megvalósulni. Kapunk a megélésére számtalan lehetőséget.

Forrás: https://www.facebook.com/pages/L%C3%89LEKGY%C3%93GY%C3%8DR/121814824610807?fref=ts

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése