2017. május 11., csütörtök

Juventus mester következő levele a Lélek kiáradásáról és a FELSŐBB ÉNEDről

Csatornázta: Holló-Szabó Julianna 
2014 március 26. Budapest. JUVENTUS 3. LEVELE
Drága Földi Lélektársaink!
Eljött az idő, hogy nyilvánosságra kerüljön a nagy igazság a földi berendezkedéseteket, küldetésetek, valamint küldőitek okát illetően. Az elmúlt időkben elkezdtem felfedni az igazságot előttetek az 1. levelemben, amikor a Föld leárnyékoltságának a törvényét taglaltuk. Küldtem egy nagyon sematikus ábrát azt bemutatva, hogyan kell elképzelni a Földnek ezt a törvényszerűségét. Ma elkezdjük kifejteni az ábra többi részletét. Szánjatok elegendő időt a megértésére. 1. Fejezet
Emlékeztek még tanulmányaitokból arra, hogy régebbi időkben, tanáraitok a vallásokat „egyistenhívő” és „több istenhívő” vallásokra osztották. Az egy Istent tisztelő vallások pld. a keresztény, a muzulmán, az izraelita stb. vallások. A több istent tisztelők, többek között, például a távol-keleti vallások általában, valamint az ógörög, és az ó egyiptomi vallások..
Nézzünk egy rendkívül egyszerű példát, mondjuk az ó egyiptomi korból:
1.KÉP a végén
Ismeritek a fent megemlített félisten neveket: Toth, Ízisz, Ozirisz, Seth… és így tovább folytathatnánk az istenek sorát. 
Az ó egyiptomi kultúra, teremtő isteneknek tisztelte őket, és külön-külön templomokat szenteltek nekik, valamint külön-külön kultuszuk volt. Az ógörög mitológia is ismeri ezeket a szereplőket, csak más neveken…Pld. Zeusz, Héra, Hermész, Athéné, stb. Azonban foglalkozzunk, a példa kedvéért, most csak az ó egyiptomi vonallal…Ezen istenségekről már sok mindent tudtok. Ismeritek hatalmukat, halhatatlanságukat, képességeiket, különlegességeiket, a rájuk jellemző vonásokat… Ha nem így lenne, akkor kezdjetek nyugodtan kutatásokat az életüket érintően. E tudás elérhető a számotokra.
Most egyetlen dologban kell azonban egyet értenünk, ami nem más, mint az, hogy elismerjük közösen rettenthetetlen hatalmukat… Elismerjük teremtői képességeiket, elismerjük azt a tudást, amellyel élet és halál urai lehetnek, és amellyel akár teljesen új univerzumokat, élő világokat tudnak létre hozni… Mert bizony ők mind-mind képesek erre is.
Honnan van ez a hatalmuk? Hogyan alakulhatott ki emberfeletti képességük?
A titok felfedése itt kezdődik.
Már az ókori Egyiptomban is tudtak, egy mindenki által sejtett, legnagyobb hatalommal bíró Istenről. Ők úgy nevezték: „Ő, AKINEK NEVE REJTETT”. Nem ábrázolták, nem formálták meg, de tudtak a létezéséről, lelkük mélyén óhajtva sejtették… Ő a mindeneket teremtő kiáradó Isten, a TEREMTŐ, a jóságos ATYA-ANYA ISTEN. A mi világunkat teremtő és karjaiban hordozó ATYÁNK-ANYÁNK.
2. KÉP a végén
Mivel neve ismeretlen volt, az évszázadok alatt kiléte még jobban háttérbe szorult, hiszen fiaik, az istenségek uralhatták a világegyetemet. Ezek után érthető talán az, hogy azok a kultúrák is, amelyeket ti több Istenhívő vallásúnak mondotok, azok is ugyanabból a Forrásból táplálkoznak, mint az egyistenhívők. Vagyis nincs rossz vagy jó vallás… Istenélmény van.
2. Fejezet
Sem történelmet, sem vallásfilozófiát nem szeretnék nektek oktatni, hanem azt, hogyan lehet felfogni ezen istenségek isteni hatalmát. Hogyan keletkeztek ők, majd hogyan „szaporodnak”, áradnak bele a világba? Azt tartjátok róluk, hogy ők a Teremtő gyermekei. Ez valóban így van, azonban nem teljesen a ti általatok genetikai szülő-gyermek kapcsolatnak ismert formában. Felhívnám a figyelmeteket arra, hogy itt most a lélekkiáradás útjára koncentrálunk elsősorban, és nem az éppen aktuális fizikai, vagy más formára, amit a lélek választ magának az adott inkarnációra. A Teremtői Minőség, az Atyai és Nagyboldogasszonyi pólusán, kiáradó SZERELEMBEN egyesül. Önmagából kiáradva új lélekmintázatot hoz létre, amely új elem, hordozza magában az ATYA-ANYA összes tulajdonságát. Ezért mondjuk azt, hogy a Lélek Isten képmására van teremtve.
Ahhoz, hogy a válasz világos legyen, kérlek, frissítsd fel, mit tanultunk a hologramokról a 2. levelemben. A hologram természetének megértése után könnyedén felfoghatjuk, hogyan vetíti bele Teremtőnk saját lelkét más formákba és kölcsönöz, ezáltal nekik hatalmat, saját választást, és társteremtői státuszt.
Más módon kifejezve úgy is fogalmazhatunk: a TEREMTŐ különböző formákat öltve határozza meg önmagát. Lelkét holografikusan belevetíti gyermekeibe azért, hogy hordozzák az Ő tulajdonságait. Sőt ezen még túl is mutat az Ő teremtése. Szabad választási lehetőséggel ajándékozza meg a teremtményeit, hogy istenekként hasonló kiáradásokban határozhassák meg ők is önmagukat…A titok nyitja a holografikus lélekkiáradásban rejlik. Ugyanis a lélekforma, amint elér sok-sok inkarnációján túl, evolúciójában arra a megfelelő fejlettségi szintre, ahol már ő is meg tudja határozni önmagát egy új alakiságban, akkor meg is teszi… Talál a Világegyetemben egy születendő fizikai, vagy nem fizikai testet, formát, stb., majd lelkét holografikus formában belevetítve, létezik benne. Az is lehetséges, hogy több helyen, vagy több testben is egyszerre. A magas rendű teremtők már képesek egyszerre több kiáradást is végezni. Ez a tulajdonság minden lélek saját természete (hiszen Isten képmására teremtettünk). Ez a te természeted is. A tény, hogy nem vagy még ennek tudatában, csak másodlagos. Most azért beszélgetünk, többek között, hogy egyre jobban értsd, ki is vagy valójában, és hogy egyre közelebb kerülj a tudatosságodon keresztül a feladataid megoldásához. Hiszen fontos kérdés, hogy a lélek éppen hol tart a megvalósultságában, mennyire tudja meghatározni önmagát, mennyire tudatos, és mennyire képes hatással lenni a körülötte lévő anyagra. (Júlia megj.: Juventus közben képeket mutat, amint egy fejlett forma önmagából lélekmintázatot vetít egy más helyen lévő anyagi formába. A testek nem találkoznak, sokszor más bolygókon is lehetnek, de a kivetítés, vagy „belelehelés” így is végbe megy. Ami szembe (szívbe) ötlő, az a majdnem eksztázis szintű SZERELEM érzése önmagamon, mint teremtőn belül. Ez az Atyai és Nagyboldogasszonyi pólus fellángolása az egyeden belül, az egyetlen teremtő erő. Nekem úgy tűnik, mintha fejlett formaként lehetőségem lenne ezután egy másik testben IS létezni, akivel kapcsolatot kell tartanom. Ezen kívül az a határozott érzésem, hogy a kiáradás meghatározott okból történik, nem csak úgy szórakozásból. Célnak érzem a kutatást, különböző formák megtapasztalni vágyását, vagy egy határozott küldetés – mint a tisztítás, rendrakás, gyógyítás, tanítás – elvégzését. Itt bele is szól Juventus, hogy például a magyarság a Földre pont egy ilyen vállalásból került. A lélekkiárasztás felső csakrákból, szív és homlok csakrákból történik. Semmi köze a földi vérben és fájdalomban való születéshez (ez mintha csak a 3D formai tulajdonságai közé tartozna). Véleményem szerint az a gyakorlat, amikor belehelyezkedünk állatokba, növényekbe, energetizáljuk a vizet saját rezgésünkre, áldást osztunk stb. már kezdetleges formája a lélek kiárasztásának. Gyakoroljuk ha tudjuk minél többet magas, szeretetfrekvencián! Júlia megj.)
3. Fejezet
Az ábra rendkívül leegyszerűsített, azonban a megértéshez talán elegendő. Lássátok meg, hogy számtalan áttétel létezik a TEREMTŐ és a földi ember között, nem csak 1-2 szint…
A 3D-s fizikai sík fölötti szférákban még van fizikai forma. Hívjuk most gyűjtő néven őket fénytársadalom bélieknek. Ide tartozik pld. Szíriusz jó néhány tája, Plejádok, Orion, más galaxisok számtalan bolygója, stb. Fénytársadalmakba olyan lények inkarnálódnak, akik már megoldották a fizikai világ problémáit és uralni tudják az anyagot. Végig járták a különböző 3D-s iskolákat. Ők már nem olyan fizikai problémákkal küzdenek, mint betegség, vagy háború, vagy rossz kapcsolatok, vagy szegénység. Ezeken túl vannak már, mert megértették a titkot. Fénytársadalmi helyekre, magasabb iskolákba inkarnálódtak és magasabb szintű dolgokat tanulnak: olyanokat, mint pld hogyan lehet szerves anyagot létre hozni, hogyan lehet teljes mértékben uralni az anyagi formát, galaxisok közötti kommunikáció fejlesztését, - majd a magasabb szintjeiken -, a lélekkiáradást gyakorolják egy másik testbe, akár más bolygókra is. A legmegvalósultabbak már fel is tudják venni a küldötteikkel a kapcsolatot. A legmagasabb elismerés azoké, akik ezt a szintet elérik. Hiszen a kapcsolatfelvétel azt jelenti, hogy a küldött is elérte már azt a tudatossági szintet, hogy keresi a FELSŐBB ÉNJÉHEZ a kapcsolódást. (Júlia megj: Magam akkor kerültem igazán a helyemre, amióta a kapcsolat létrejött. Ajánlom mindenkinek! Talán arra a kérdésre, hogy miért van annyi sötétben botorkáló, elveszett embert, már sejthetjük is a választ: nekik még nem sikerült a találkozás.) Értsétek jól, ezek után, hogy mit jelent lélekcsaládfa. Azt a vonalat jelenti, amelyen keresztül örökölted Isten holografikusan továbbított lélekszilánkját, amely szilánk tulajdonképpen a teljes Isteni képességet magában hordozza. Ugyanilyen családfája van a fizikai formádnak is, a testednek. Ezt a családfát jobban ismered. Ők a felmenőid a fizikai formavilágban, a szüleid, a nagyszüleid. Őket, ahogy magadat is, egy Felsőbb ÉN által kivetített lélekszikra küldi, élteti, majd hívja vissza adott pillanatban.
Minket most ez a FELSŐBB ÉN érdekelne a legjobban. Nehéz ezt földi szavakba önteni, ugyanis Ő tulajdonképpen TE vagy. Minimum két testben léteztek, de egy lélekkel. Nem mondhatod magatokra azt, hogy MI. Azt sem hogy Ő meg én, csak azt, hogy ÉN és a FELSŐBB ÉNem. Földi természetedet nagyban meghatározza az, hogy hol él a FELSŐBB Éned, a küldőd, aki meghatározott feladatot van hivatva ellátni általad a Földön. Szinte hordozzuk magunkon a Felsőbb Én külső-belső tulajdonságait, belső késztetéseit. A Felsőbb Éned mindent elkövet, hogy téged kapcsolódásra bírjon, méghozzá az indíttatásaidon, a szándékaidon keresztül. Jó tudni, hogy különböző fénytársadalmak más és más minőségeket küldenek a Földre. A szíriusziak pld. rendkívül fejlett érzelmi intelligenciával bírnak. Hihetetlen tudásuk van az anyag ismeretében. Tudnak hatni és tudják uralni az anyagot. Szeretni jöttek és szeretni tanítani jöttek. Azért jöttek, hogy visszakapcsolják a földi embert a Teremtőhöz. Ők a táltosok, gyógyítók, szerető szívűek, tiszta gondolkodásúak, együtt érzőek, odaadóak, a tudatosodás élharcosai. Sokszor a földi sárvilág kineveti őket a naivságuk miatt.(Júlia megj. Nem véletlenül hat egy szíriuszi Felsőbb Én gyorsan a földi genetikára. Hihetetlen sebességgel kapcsolódnak föl a magyarok DNS-ei is pont emiatt. A tudatosság egyre inkább a természetünk része lesz és el kezdünk „emlékezni”.)
Az orioniak zseniális logikával bírnak. Rendszerekben gondolkodnak, átlátják egy pillanat alatt, amit a többiek még csak nem is kapizsgálnak. Igazi technokraták. Műszaki zsenik, matematikusok, tudósok, feltalálók. (Júlia megj.: Kezükbe adsz egy űrhajót, másnap azzal mennek suliba. Csak meg ne kérdezd tőlük: Ugye szeretsz? Mert csak bambán bámulni fognak rád. Nem is értelmezik azt, amit kérdezel. Érzelmekhez gyakran közük sincs. Ők szeretni tanulni jöttek a Földre a szíriusziak és plejádokbéliek közé. Júlia megj). A plejádok béliek a nagy kommunikátorok. Ősi képességeket hordoznak magukban béketeremtésből, nagylelkűségből, diplomáciából. Ők igazi békeharcosok. Pártatlanok. Mindenki javát akarják. Nem agresszióval lépnek föl, hanem békítően, megbeszélve és egyezményeket kötve. Sokszor titokzatosnak, távolságtartóknak és hidegeknek tűnhetnek, de mindig megnyugtató megoldásokat hoznak az életedbe. Számíthatsz rájuk. Hogy kik a többiek? Arról a következő levelemben tanítok Nektek. Ma a Fényoldal lélekcsaládfáit vettük sorra azért, hogy értsétek a származásotokat, hogy értsétek a felsőbb ÖNIRÁNYÍTÁS okát, hogy értsétek, nem véletlen az ittlétetek, hogy értsétek, feladatotok van. Szerető Teremtőnkben Kedves Lélektársaim! Az Atya áldását közvetítem felétek és abbeli reményemet, hogy egyre többen kapcsolódtok Égi Világunkhoz, a Csodához, amelyhez nektek is közötök van! Lépjetek be Atyánk örökébe!
JUVENTUS UI: Felsőbb Éneddel való kapcsolatot meditációban, révülésben tudsz felvenni. Nem baj, ha az első alkalommal nem látsz, nem érzel semmit. Elég, ha a puszta szándékodat kifejezed arra nézve, hogy keresed, hívod őt…Ha nem megy egyedül, keresd meg azt az embert magad körül, aki képes kommunikálni transzcendens világokkal és kérj tőle segítséget.


Nagykárolyi-homokhát - Szabadság és szerelem Szatmárban


Magyarok, táltosok, pálosok, magosok ébredjetek! (részlet)




Eljött az idő, hogy újra szóljunk. Az Ősök, végtelen szeretetükkel körbevesznek és megkérnek, hogy továbbítsam az üzenetüket.

ÚJ SZÖVETSÉGET alkottok, új intézkedéseket hoztok. Megpróbáltok kitörni abból a rendszerből, amelynek szorítása mindegyikőtök számára már túl szorossá vált. De, - figyelmeteket ne kerülje el semmi!
Bölcsen gondoljátok át a teendőket, mielőtt cselekszetek!
Ne hamarkodjatok el semmit!
Ne az indulat hevítsen és vigyen előre!
Üljetek le és alaposan gondoljátok át a részleteket,- hogy a későbbiekben el ne vesszetek benne!
Nem szabad elhamarkodott cselekedeteket végre hajtanotok!
Bölcsen és megfontoltan kell előre haladnotok, pici apró lépésekkel kell biztos talajt teremteni a talpatok alá!
Amikor mát „Talpon Vagytok”, előre Kelet felé haladjatok!
Ne nézzetek hátra, a nyugatra ne tekintsetek, csak előre, - Keletre, - a célt nézzétek!
Akinek füle van és értelme a szóra, tudja mi rejlik az előző mondatokban.
Burkoltan tegyétek meg lépteiteket és ne adjátok ki MAGatokat!
Ne firtassatok meg különböző dolgokat a „hálón” amely a világban terjed, mert könnyen lecsaphatnak rátok és könnyen martalékká váltok!
Az Igaz Szó, a Beszéd, - az most lép elébb!
Ne vitassátok meg Hazátok dolgait telefonos beszélgetésekben.
A Kinyilatkoztatásoknak ára van és felelősségteljesek. Ki vállalja ezt a keresztet, mert ezzel segíti a Nemzetet, - Isten személyesen védelmébe veszi őt, nincs mitől félnie!
Befelé forduljatok és MAGatokba hallgassatok!
Ősi nyelvet írjatok! (rovásban rejtitek a titkot)
Az indulás ideje van!
Álljatok Talpra, hogy ÚJ JÖVŐT hozzatok!
Isten áldja a magyart!
Egységes Magyarországot alkossatok!

Gyújtsátok meg a Fény Tüzét, amelynek „láncszemei”, futótűzként tisztítják meg Országotokat, és hozzák vissza a REND EGYSÉGÉT!
Add át ezt a Fényláncot a többi embernek, hogy továbbítsák és tisztítsák meg vele az Országot!
Éljen Magyarország!
Áldás!
Feketéné Lendvay Katalin




MAGOK VAGYUNK


Egyre mélyebbre merülünk MAGunkban, hogy megtaláljuk az Isteni Magot, összekapcsolódunk vele, belefeledkezünk és felszínre hozva kisugározzuk.
Minden MAG szíve legmélyebb titkos kamrájában féltve őrzi a MAGOT, – azt a szent hagyatékot, amit ősei ruháztak reá.
Most eljött az idő, hogy felfedjük szívünk titkos kamráját, és felszínre hozzuk a bennünk rejlő tudást. De, hogy tudjuk mindezt megtenni?
Mit kell cselekednünk ahhoz, hogy eljussunk ehhez a titkos kamrához, és a rejtélyek kulcsával felnyissuk a kódot, és azt kiteljesítsük magunkban?
Sokszor jutottunk el egy bizonyos szintig magunkban, és már azt hittük célba értünk…
Azt hittük, hogy megérintettük azt a szent minőséget, ami kiteljesítésre vár. Aztán mindig valamilyen úton-módon rájöttünk,- ez még mindig nem az igazi tudás.
Az igazi tudás akkor jön elő, amikor belefeledkezel MAGODBA.
Amikor szíved szent rezdülése által egy olyan kódot nyitasz meg, ami mindig is benned volt, csak nem tudtál olyan mélyen hatolni magadba, hogy ezt felismerd.
Ez a tudás fokozatosan tör elő belőled, és különböző lépcsőfokokat érint.
Az első lépcsők,- a HIT,- a belehagyatkozás, ráhagyakozás a LEGFELJEBBVALÓRA.
Arra, AKI teremtette a világot, AKI adta számodra az életet.
A ráhagyatkozást meg kell tanulnunk, ki kell teljesítenünk, és minden egyes lépésünkkel gyakorolnunk kell.
Isten a mi tanítómesterünk, Ő általa tudjuk megerősíteni és kiteljesíteni a bennünk lévő tudást.
A második lépcsőfok, - Magodban lévő bizadalom.
Mered-e hinni, hogy az vagy, akinek hiszed magad.
Nemcsak hiszed, hanem tudod is, hogy Isten különös kegyelméből egy szent erő lett reád bízva.
Ez erő mindenkiben benne rejlik, mert az ÚR a SAJÁT hasonlatosságára teremtett minket.
Mered-e hinni magodról, hogy gyógyítasz?
Mered-e hinni azt, hogy életet adsz azzal egy másik embernek, hogy keresztül vezeted őt egy olyan állomáson, amelyen megakadt, és ez által kilátástalanná vált az élete.
Mered-e hinni, hogy csodákat tudsz tenni, - mert ha ÚR veled, akkor ki ellened?
Mindez a tudás benned él, csak elő kell hívnod magadból.
Fel kell tárnod azt a kódot ami beteljesíti önmagát.
Keresned, kutatnod kell magadat, hogy megedződj, és erőssé válj.
Sokat kell gyakorolnod, és Isten sok olyan helyzetet teremt az életedben ahol ezt a tudást begyökereztetheted.
A harmadik lépcsőfok, - a tettek mezejére lépsz.
Már nemcsak hiszed, hanem TUDOD ISTENT, és ezzel a tudással teszed a dolgodat. Ezzel tudóvá válsz, mert egy olyan szent bizonyságot őrzöl magodban, ami megingathatatlan.
Akármilyen sorsot teremt köréd az élet, tudni fogod, hogy mindig van kiút, - mert Isten gyermeke vagy, Isten benned él, és te az Ő erejével csodákra vagy képes.
Negyedik lépcsőfok,- megcselekszed azt.
A vonzás törvénye alapján olyan emberek, és élethelyzetek kerülnek utadba,- ahol tartós segítséget nyújthatsz.
Csodákat teszel, mesevilágba lépsz, és TUDÓVÁ válsz.
A tudás pedig magodból ered. Abból a szent isteni szikrából, ami szíved legmélyén gyökeredzik.
A MAG tartós kiteljesítésre vár.
Arra, hogy magával összekapcsolódjon, és az összekapcsolódás által hozzon létre egy olyan minőséget, amikor már mások segítőjévé válhat.
Vannak ezenkívül még egyedi esetek, és egyedi megélések.
Vannak különös sorsra kijelölt emberek,- akik különös, Istentől rendelt, Isten által megbízott sorsot teljesítenek be.
Ők még mélyebben elmerülnek magukban. Nekik még mélyebbre kell ásni, és magosabbra kell emelkedniük.
A mélységet a magossággal össze kell kötniük.
Ezeknek az embereknek a tanítása már régóta folyik, és ők már valamelyik „szinten vannak”,- a sok lépcsőfok egyikén már biztosan állnak.
Kedves Fénytestvéreim, MAGOK,- mit is mondhatnék még nektek?
Kérlek bennetek minden tőletek telhetőt tegyetek meg annak érdekében, hogy ezt a tudást tartósan míveljétek. Mert ha eddig a pontig elérkezünk, akkor már biztosan állunk a talpunkon.
Hitünk által hegyeket mozgatunk meg,- és ha Isten velünk, ki ellenünk?
Akkor eljutottunk addig a pontig, hogy Magyarország, a Mi szép Hazánk feltámadásában jelentős szerepet töltünk be.
Nemcsak várjuk a csodát, hanem azt meg is cselekedjük…
Mert Isten csak azokon keresztül tud munkálni, akik Őreá hagyatkoznak, akik bíznak Őbenne.
Áldás.
MAGOK Vagyunk II. rész
Belső felfedezésünkben eljutunk egy olyan állomáshoz, amelyben az ötödik lépcsőfokon találjuk magunkat.
(A lépcsőfokok tudatossági szinteket jelentenek, és a csakraszinteken megélt tudatossággal állnak szoros összefüggésben.
MAG- középpontunkat,ősi eredetünket jelöli,
A magunk megjelölés,- mi teljes egészében akik vagyunk.
Erre az értelmezésre azért tértem ki, hogy az írás általa értelmezhetőbbé váljék.)
Ötödik lépcsőfok,- a bennünk lévő eredetünk feltárására, megtalálására sarkal. Arra az ősi mítoszra, amely belőlünk ered,- általa olyan mélységekben értjük meg az összefüggéseket, mi által jobban érthetővé válik Létünk, az ÉLETBEN betöltött szerepünk.
Hatodik lépcsőfok,- a bennünk lévő ISTENI feltárását jelenti.
Ezen a tudatossági szinten már képesek vagyunk arra, hogy olyan (vagy ahhoz hasonló) szemmel nézzük a világot, amellyel Őseink tették.
Elérkeztünk egy magasabb valósághoz, ahol a mítoszok értelmet nyernek, és értelemre lelnek életünkben.
Készen állunk arra, hogy a mondavilág eseményeit, történéseit magunkba forgassuk,- és egy olyan jelzőtáblával lássuk el, amelyben fő helyen szerepel mondavilágunk, saját valóságunk.
Életünk értelmét lassan egy mélyebb, saját mélységünkben megélt belső síkról szemléljük, és mindezt egy olyan Isteni Magossággal kötjük össze, amely által valóra válik mindaz a képzelet, amit eddig csak remélni mertünk.
Eljutottunk addig a szintig, hogy tisztán látunk.
Tisztánlátásunk már nemcsak kifelé nyilvánul meg, hanem összhangba került a belső mélységek által feltárt tudással.
Egyre mélyebben haladunk magunkban…
Az Égi, a földi valóságot egyre inkább összekötjük, és középre (szívcsakra) helyezzük MAGunkban.
Egy olyan valóságot írunk, amelyben ősi eredetünk és jelenünk eggyé válik. Ezáltal egy Új Útra lépünk és egy Új Formátumot veszünk fel, amely által fel tudunk lépni a hetedik lépcsőfokra.
Hetedik lépcsőfok,- a Tudás Fája.
Egyik közvetítésemben Jézus Urunk utalt rá, „hogy megajándékozlak a Tudás Fájával.” Elképzelésem volt róla mit is jelenthet, de teljesen más az elképzelés mint a valóságban lévő megélés.
Az, amikor tudatossági szintenként megjárjuk, végigjárjuk az Életfa szakaszait, a gyökerétől a csúcsáig,- a lombkoronáig eső belső megtapasztalási ciklusokat.
A megélések gazdagítják az embert. De minden megélésnek csak akkor van valóság tartalma ha az ittlétünkbe,- a fizikai létünkbe beforgatjuk azt a tudást amelybe betekintést nyertünk.
Nagyon szép és nemes dolog elmerülni magunkban,- ellazulás, révülés által olyan valóságokat felfedezni ahol még nem jártunk. De mindazt amit megtapasztaltunk, az a világ amelyre nyitottunk, csak akkor nyer értelmet számunkra, ha ITT A FÖLDÖN AZT MEG IS ÉLJÜK.
Nem hiába öltöttünk testet, nem hiába tértünk meg ebbe a valóságba.
A MAGOK kiteljesedése folyamatban van.
Saját belső megéléseik, tapasztalataik által teljesítik ki magukat.
Egyre inkább kiteljesítik magukat.
Lépcsőfokonként haladnak befelé, a MAG felé, egyre mélyebb és mélyebb tudatossági szinteket bejárva.
Egészen odáig jutnak, hogy az Égit összekötik a földivel (a Koronát a gyökérrel) és földit az Égivel, (a gyökeret a Koronával).
Így már folyamatos az áramlás, a kitárulkozás, a kiteljesedés.
A MAG a szívünk közepén van a fordulópontunkban. (szívcsakra,- Krisztus népe,- Tudás népe). Itt forgatja át az Égit földivé, a földit Égivé és így teljesítjük ki magunkat és sugározzuk bele a világba.
Hol kitárulkozunk, hol összecsukódunk. Legjobb példa tán erre a legősibb szimbólumunk a tulipán.
A tulipán közepe jelenti a MAGot, a körülölelő szirmok, amelyek folyamatosan kitárulkoznak és összecsukódnak,- a KITÁRULÓ ÉLETRENDSZERT jelenítik meg.
Nappal kinyílunk mint a tulipán és magunkba fogadjuk az éltető NAPot.
Éjjel pedig nyugovóra térünk, hogy MAGunkba álmodjuk a napot.
Az élet fejlődésében és az ember egyéni fejlődésében ez periódikusan ismétlődik,- életszakaszokra bomlik, amelyben felismeréseket járunk be, ami által teljes mélységében, összefüggésében látjuk a világot.
A mélységet itt is belső megélésként jelölöm.
A MAGOK egyre jobban, mélységében látják magukat és a körülölelő világukat. Minden szinten amit megélnek, egy új valóságot forgatnak magunkba, - ezt összekötik a MAG-gal.
A MAG egyre közelebb kerül magukhoz, és egyre jobban kiteljesedik.
Lassan eljön az áttörés ideje a virágzásé. Lassan kiteljesedésre vár küldetésünk, mindaz, amiért ide a FÖLDRE SZERZŐDTÜNK.
Isten áldjon Minket! Áldás!
Írta: Katalin Feketéné Lendvay
A képen Bottyán Katalin: Napmadár című alkotása látható.


Konkrét lépések a Szeretet Törvényének működtetésére


Csatornázta: Holló-Szabó Julianna 
2012 október 07. Budapest.

Juventus jelentkezem, a szíriuszi Vének Tanácsából
Monográfia 4/4

Szeretett Földi, Magyar Testvéreim!
Folytatás...
Rendben van, akkor nézzük meg, mivel kezdjük a működtetést.
Elsősorban tudnotok érdemes arról, hogy amíg nem születik meg az Atyai Tudatossághálón az egységetek, nem fogtok tudni kialakítani a Földön sem jól működtethető fényközösségeket. Igazi fényközösségek maguktól állnak össze, mint a méhek kaptárrendszere. Illeszkedik minden sejt a másikba. Ez akkor lehetséges, ha ugyanolyan elven vezetitek az életeteket, ugyanolyan minőségek vannak jelen a gondolataitokban, tetteitekben, céljaitokban. Ha eléritek azt, hogy igazodni tudtok a Szeretet Törvényéhez, akkor e vezérfonal mentén folytatott életvitel mágnesként hívja be életetekbe a hasonlóan gondolkodókat. Addig fölösleges is nekilátni igazi fényközösségek kialakításához, amíg a vezérkoncepciót nem tisztáztátok önmagatokban.
Az utolsó gondolatnál az „önmagatok-on” van a hangsúly. A Szeretet Törvényéhez való igazodás legelőször mindenkiben saját magában megy végbe. Egy tapodtat sem kifelé, addig, amíg nem vagytok tisztában a Törvény létezésével és működési elvével. Ennek fogásait fogjuk most konkrét részleteiben megtekinteni, azokat a pontokat, hogy pontosan mit is érdemes tenned ahhoz a földi életedben, hogy beindítsd a saját ötödik dimenziós energiarendszeredet. Ezek a fogások hoznak le téged a vaskori energiák uralma alól, a félelem rendszeréről, majd vezetnek át téged kvantumugrással egy új energetikai dimenzióba, ahová mindenki vágyik. Aki folyamatosan gyakorol és tanul, az el is jut oda, már akár a mai napon is. Meg fogjátok látni mennyire egyszerű és nagyszerű a dolog. Minden részletét ismeritek már, csak egy valamit nem. Mégpedig azt, hogy életetek történései szorosan összefüggenek egymással. Ha az összefüggéseket ismernétek, nem lennétek abban a helyzetben, ahol mostanság találjátok magatokat. Ha valaki valahol egyszer ezt elmondta volna nektek – olyanok, akik ismerik a szabályokat – más lenne ma már a földi világ.
Ha tudnád azt, hogy összefüggés van aközött, hogy a világ rendje érdekében, önszántadból felsöpröd a házatok előtt az utcát, - még akkor is, ha másik 57 lakó is él a házban – és erre valaki jól hangzó munkaajánlatot tesz neked, hát, örömödben annyit sepregetnél, hogy nem maradna piszkos utca a környéken. Ha ismernéd az összefüggéseit annak, hogy a buszmegállóban állva összeszeded a fiatalság által elhajított csikkeket és oktató szándékkal a kukába dobod, meg aközött, hogy a bankod elengedi a kamataidat, akkor rendre világjobbító szándékkal, csak azt keresnéd, hol vannak földön heverő csikkek. Ha tudnád, hogy a piacon vásárolt 3-4 virágtő elültetése a lakótelepeden akkora erőt képvisel, hogy mások is példát vesznek rólad és hozzák a saját töveiket, meg aközött, hogy megszabadulsz a térdfájásodtól összefüggés van, akkor nem keresnél mást csak azt, hol szépíthetnéd tovább a világodat. Ha ismernéd az összefüggést aközött, hogy türelmesen elbeszélgetsz egy öreg anyókával, akit soha senki nem hallgat meg, és aközött, hogy délután becsönget hozzád a szomszédasszony egy láda sárgabarackkal, hogy főzd be a gyerekeknek, akkor nem tennél mást csak azokat az alkalmakat keresnéd, hogy mosolyt csalj az emberek arcára. Ha ismernéd az összefüggést aközött, hogy végre szabadon engeded egy, már nem működő kapcsolatodat, vagyis lemondasz a birtoklási kényszeredről és aközött, hogy életed párja bukkan föl a sarkon, akkor soha többé nem tartóztatnál senkit az életedben. Ha ismernéd az összefüggést aközött, hogy hazafelé menet, egy csodálatosan játszó utcai zenésznek a szokásosnál több pénzt adsz a művészi játékáért, és aközött, hogy hazaérkezve egy vadonatúj mosógép vár, mert a szüleid megfinanszírozták neked, igen elcsodálkoznál. Ami pedig most a húsotokba vág: ha rádöbbennétek arra, hogy összefüggés van aközött, hogy feladjátok a téglarakásaitokhoz, foggal-körömmel való ragaszkodásotokat és aközött, hogy elengedjenek a világon minden hitelt, akkor egy csapásra megváltozna az életetek. A félelemből kijutnátok a fényre. Végtelenül folytathatnám a sort.
CSAK azt nem tanították meg nektek, hogy szeretni nem akárhogy illik ám! Csakis fölfelé és előrefelé! Ha beleillik a ténykedésed a következő, már említett témakörökbe, akkor biztos lehetsz, hogy bőség a jutalmad, saját szükséged idején. Lássuk az ember küldetésének irányát a Földön.
Ez a cél legtöbbször:
- a GYÓGYÍTÁS,
- a FÉNYHOZÁS,
- a TISZTÍTÁS,
- a TÖRVÉNY BETARTATÁSA,
- az ISTENI REND ÉS TUDÁS MEGŐRZÉSE,
- az ISTENI TUDÁS ÁTADÁSA,
- a SZERETETHARMÓNIA VISSZAÁLLÍTÁSA,
- az ISTENI ERŐK MŰKÖDTETÉSE,
- a világ lényeinek ISTENHEZ VALÓ VISSZAVEZETÉSE,
- a TEREMTÉSEN KERESZTÜL AZ ISTENI SZERETET KIÁRASZTÁSA,
- az ÚJ KULTÚRÁK FELÉBRESZTÉSE,
- a MŰVÉSZETEKEN KERESZTÜL AZ ISTENI IHLET ANYAGBA ÖNTÉSE,
- a TERMÉSZET VÉDELME,
- a LELKEK, ÉS A TERMÉSZET ÖSSZHANGJÁNAK MEGTEREMTÉSE.
- az ELREJTETT TUDÁS FÉNYRE HOZATALA.
- a TANULÁS AZZAL A CÉLLAL, HOGY FEJLŐDJ ÉS MÁSOKAT IS FEJLESSZ.
Az Univerzális Rend nem emberi számítással kalkulál. A szív szándékának megfelelő mértékben működtethető. Ne tévesszen meg az emberi okoskodás: ne kövesd el azt a hibát, hogy azért szépíts, tisztíts, hogy elengedjék a kamataidat, vagy ingyen kegyelemben részesülj. Ha belegondoltok, ez öncélú viselkedés.
Csakis az hozza működésbe a rendszeredet, ha a világért teszed, amit teszel. Takarítasz a rendért, a tisztaságért, mert tudod, hogy ez a gesztus tisztítja a saját kiáradásod minőségét és ezáltal emeled a környezeted hullámhosszát. Ha nehezedre esik a takarítás, és inkább már abbahagynád, akkor mondd ki magadban: „Uram, ezt az erőfeszítést a Te oltárodra szánom!” – és folytasd. Ekkor tudod, hogy mi történik? Önmagadat haladod meg jóravaló szándékkal, és egy tőled magasabbra mutató cél által ihletetten ténykedsz a világért! Tisztítasz! Ez generál pozitív töltést! Ez már 120 %-os energiakiáramlás! Ha csak 100 %-ot teljesítesz, az nem túl sok. Az a kötelességed! De ha meghaladod a 100 %-ot másokért, a világért, az Atyáért, a küldetésed teljesítéséért, az feladódik a kristályhálóra. Jóváíródik az „égi kontódon” a te javadra.
Az univerzális energiamennyiség mindig szükségednek megfelelően hívható le. Ha éppen az épülő, többgenerációs, környezetbarát családi házadhoz szeretnél építőanyagot lehívni, akkor megjelennek azok a legkedvezőbb árajánlatok, vagy azok az emberek, akik ebben neked a legmesszebbmenőkig tudnak azonnal segíteni. Azonban, ha éppen aznap csak egy vekni kenyérre van szükséged, akkor azt hozza át valamelyik szomszéd – mondván inkább átadja nektek, ne száradjon meg, mert többet vettek a kelleténél. Te pedig pont kifogytál kenyérből és készültél is a pékhez.
Ne akard előre meghatározni, hogy a 120 %-os takarításért cserébe mit kívánsz! Ne tedd! Lehet, hogy ma sem építőanyagra, sem kenyérre nincs szükséged. De lehet, hogy holnap éppen hét vége van, és kapsz a barátnődtől két színházjegyet. Már régen voltál színházban és nem is került mostanság rávaló! Fogadd el, hálásan köszönd meg az Atyának a gondoskodását és tölts el egy csodálatos estét a pároddal!
Ha ennyire könnyedén áthangolódsz az új energiákra, ha jól működteted azokat, akkor, szerinted, ki fogja tudni ellenőrizni, hogy mitől megy jól neked? Mit fognak egyáltalán kontrolálni és kérdezni tőled az adóhivatalnál? „Számoljon be, uram, hány csikket szedett fel a héten, hányszor csalt mosolyt a gyermeke arcára, mennyi szeretetszolgálatot végzett!” Hogy fogják kalkulálni a bevételeidet, ha egyszer ugyanaz a szolgálat néha egy vekni kenyér ára, néha két színházjegy ára, néha többmilliós beruházásé? Teljes biztonságba kerülsz, láthatatlanná válsz a negatív oldal számára, sokkal láthatóbbá azonban a hozzád hasonlók számára. Egy idő után „fogod tudni, hogy te tudod, hogy ő tudja”. És működik. Az idő múlásával mindened meg lesz, amire csak szükséged van a legnagyobb kényelmedhez.
A legfontosabb, hogy egyenesen a Teremtőnek, a Teremtés asztalára dolgozz! A többit, a saját szükségleteidet, elsimítja az univerzum! Erre garancia van! Ha célokat tűzöl ki, akkor a Napot célozd! Ha elvéted, még mindig eltalálhatod a felhőket! De ha a bokrokra célzol, abból soha nem lesz magas találat! Ne a saját céljaidért végezd a szolgálatot, hanem a közösségért, a világért, másokért! Ez fogja kielégíteni a te szükségleteidet maradéktalanul. Ez fog beteljesíteni téged és ez hozza az örömöket, az élvezetet. Egy tartalmas, emberhez méltó életet!
Jézus mondta: „Új törvényt adok nektek. A Szeretet Törvényét!” (Teljes körű törvényrendszert kaptunk a tíz parancsolat helyett, amelyben például, a NE HAZUDJ! – nincs benne, – Júlia megj.)
A Szeretet Törvénye figyelembe vesz másokat, a világot, a Teremtést és így saját magadat is! Aki a Szeretet Törvénye mentén él, nem tud ártani másoknak, Földanyának, vagy az Univerzumnak, de cserébe biztonság a bére, a Kristályhálón a saját maga által nyújtott társteremtői hatalmánál fogva begyűjtött fedezet biztonsága.
Még valamiről beszélnem illik a Törvényekkel kapcsolatban. Mégpedig arról, hogy kivétel nélkül, minden természeti törvény megsértése veszélybe sodorja áldozatát. Akkor is, ha szánt szándékkal vétetek ellene, akkor is, ha hitetek gyengesége miatt és akkor is, ha csak töredékes tudásotok miatt. Amennyiben ez megtörténik, a világ azonnal reagál rá. Saját, beépített jelzőrendszeretek azonnal vészjelzéseket küld. Ezek a vészjelzések rendre betegség formájában jelentkeznek, ugyanis a Szeretet Törvényének a megsértése betegséget okoz az embernek. Ahol nincs a Szeretet Törvénye betartva, ott a fény hiánya honol, a sötétség. Az pedig bánt és leállítja az életet, vagyis félelemben tart. Ezért hálával köszöntsétek a betegségeiteket, azért mert megmutatják nektek, ha tévútra tévedtek. Fogadjátok el a jelet, keressétek meg, hol vannak a tévedéseitek és kezdjetek magatokon munkálkodni. A betegség pedig, még ha a legutolsó stádiumban járnál is, visszavonul. A földi ember a Szeretet Törvényének a megsértése miatt rendkívüli módon szenved a cukorbetegségtől, a szív és érrendszeri betegségektől, mindenféle tumortól, pszichés eredetű depressziótól, az izületi betegségektől és a súlyproblémáktól. Ha bármelyikben szenvednél, azonnal láss neki az önvizsgálatnak!
A szeretet törvényét számtalan módon meg lehet sérteni.
1. A hit gyengeségével. Amikor nem hiszed el, hogy egy jól működő energiarendszer áll a rendelkezésedre. Kiszolgáltatottan érzed magad és félsz, hogy valami nem sikerül, hogy kevés vagy, hogy valami elfogy, hogy neked nem kerül, hogy téged nem szeretnek… Ezért mindent elkövetsz félelemből, hogy a világ elfogadjon, hogy megfelelj, hogy te tűnhess az erősebbnek - másokat kihasználsz, mert reményed sincs, így a kezdetén már eleve feladod a küzdelmet. Amikor azt kérjük, hagyjátok abba, az a válaszotok: „De hát a sárga csekkek, mi lesz, ha nem tudom kifizetni őket”! Ilyenkor gyenge a hitetek! Ha ilyenkor egyszerűen beleállnátok a szolgálatba, nem lenne több gondotok a csekkjeitekkel! Sokan azt szajkózzátok: „Adjátok ide az első milliót, majd azután fogok tudni szolgálni, de addig…nincs miből!” Értsétek meg: a szolgálat jóravaló erő, amit kifejtesz önmagadból a világ javára! Nem kerül pénzbe, csak fejben történő dimenzióváltásba. Ha félsz, nem hiszel eléggé a világot megalkotó Erőben, annak bukás az ára. A félelem hatalmas romboló erő! A legtöbb tumorféleség a félelem miatt alakul ki.
Ha önvizsgálat közben, arra döbbennél rá, hogy félsz valamitől, akkor azt javaslom: először is rakj rendet a környezetedben. Ott kezd a szeretetszolgálatot. A rendrakásnál figyelj arra, hogy minden felesleges holmit eltávolíts magad körül. Ajándékozd el őket! Gondolj bele, hányan fognak örülni nekik! Rakj rendet úgy, hogy közben tudod, hogy amit teszel, – még akkor is, ha senki nem ellenőrzi, - a világod javát szolgálja. Mondd ki közben tudatosan: „Ezt az erőfeszítést szolgálatként a Fényoltárra szánom.” Vagy: „Uram ezt a Te oltárodra helyezem!” Könnyebb érzéssel indulsz másnap utadra, a kiáradásod telve lesz hálával és áldással, pusztán a körülötted kialakult rend miatt! Ez ragadós. Mást is felemelsz a hangulatoddal, amelyet ők is továbbadnak a környezetükben! Mindez egyszerűen attól, hogy a fehérnemű fiókodban rend van! Gondoltál volna erre?
Második teendőd: mindenben és mindenkiben lásd a Teremtőnket! Kérdezd meg magadtól: „Ha a Teremtő ülne ma a férjem helyett az asztalnál, akkor hogyan tálalnék neki, és milyen gonddal készíteném az ebédet?” Elmondom neked: a Teremtő ül az asztalnál. Ha munkád során a főnököd helyett a Teremtőt látnád, milyen minőségű munkát végeznél neki? Olyan feliből-harmadából valót, mint szoktál? Elmondom neked, hogy minden ember a Teremtő lélekmagját hordozza. Még akkor is, ha egyenlőre alulfejlett emberként, érzelmi intelligenciájában! Ne törődj azzal, ne ítélj, csak szolgáld benne a Szeretetet! Ne embernek szolgálj! Tudd, hogy nem emberrel állsz szerződésben! Az ember csak a szolgálatod kedvezményezettje! Az igazi nyertese pedig a Világ a Teremtés és te magad! Ugyanígy járj el a körülötted élő állatokkal, növényekkel is. Mindenben a Teremtőnket szolgáljuk. Láss csodát, ez sem kerül pénzbe!
Mindig tudatosan gondolj a szolgálatra! Sokszor nehéz lesz, és olyasmire kér majd a lelked, amit azelőtt soha nem tettél volna meg: mondjuk egy nyilvános helyen lehajolni egy összegyűrt papírdarabért és a szemetesbe dobni, vagy duplán kontrollálni a kezedből kiadott munkát, hogy biztosan tökéletes-e. Netán egy rászorulótól nem kérni pénzt a szolgáltatásaidért. Avagy böjtölésedkor, vagy cigarettáról való leszokás közben egy-egy nehezebb pillanatot felajánlani. Vagy feszült helyzetben türelmesnek maradni és nem visszaszólni bántón. Ilyenkor hidd, hogy az Atyának dolgozol és mondd ki magadban: „Uram ezt a Te oltárodra szánom!” Na, azután, nézd meg mi történik! Ott kezdődnek majd a csodák az életedben!
2. Törvény sérül akkor is, ha tudatosan használ valaki másokat. Politikusként, gazdasági erőfölényben nem a köz javát szem előtt tartva döntéseket hozni, a legnagyobb hibák közé tartozik. Vállalat vezetőként nem a legtöbbet szolgálni, végzetes bukás. Tudatosan a kényelemnek megfelelően a könnyebbik utat választani szintén ide tartozik. Másokban félelmet kelteni az erőfölényből származó pozícióból fakadóan, akár családi kapcsolatokról, akár gazdasági vonalakról van szó, hatalmas tudatos bűncselekmény. Egy szóval másokat félelemben tartani: BŰN – komoly, saját fejünkre küldött betegség az ára!
3. Ugyanilyen hatalmas következménnyel jár az is, amikor tudatlanságból használunk ki másokat. Amikor nincs tudomásunk a mindent megtartó szeretet energia rendszerről és azt hisszük, hogy más emberek fognak bennünket a tudásunkért eltartani. Sokszor halljuk tőletek: „Nem azért tanultam, hogy szegény legyek!” „A tudást meg kell fizetni” stb.
Tegyünk rendet ebben a gondolatkörben. Ha te elmentél az egyetemre, mert meg akartad tanulni azt, hogy hogyan kell gyógyítani, akkor az a te saját tudásodat fejlesztette. A tudás elnyerése a te fizetséged. Neked a tudással kutya kötelességed szolgálni és megosztani a köz javára. Ellenszolgáltatásként csak a megfizethető, minimális pénzáramláshoz kérhetsz fizetséget, hogy az adok-kapok energiatörvény kiegyenlítődjék.
Ha te tanár vagy, ugyanez a helyzet. Ha szakember vagy úgyszintén. Ha úgy érzed, hogy a szakma, amely a kezedben van, nem elégíti ki teljességgel a lelked összes igényét, és nem boldogít önmagában, nem a saját lelked épüléséért tanultad ki, hanem azért, hogy pénzt szerezz vele, akkor most szólok: igen rossz helyen vagy! Keresd meg azt a területet, amelyből számodra öröm származik. Dolgozz szeretetből, örömben, mások javára! Még akkor is, ha nem származik közvetlen pénzáramlás belőle. Ekkor kerülsz rá a saját sodrásodra és éltető forrásod tápláló vizére.
Ha az új energiákról tanítasz, spirituális irányzatokban és szemtelenül sok pénzt kérsz a társaidtól érte, valamint visszatartasz információkat, tudd, hogy nem vagy méltó erre a feladatra. Azt üzened a világnak, hogy te nem ismered a törvényt! Azt üzened, hogy nem hiszel a működésében, és csakis arra vársz, hogy sztár legyél az új műfajban! Becsapod a körülötted lévőket. Csak minimális, névértékű szolgálati díjat kérhetsz! Ez a parancsod! A lelked parancsa! Nagyon hamar letiltja a lelked a tudásodat, és a tested jelezni fog, ha nem változtatsz. Állj le és tervezd újra a szándékaidat! Szolgálj a tudásoddal, azért kaptad, hogy a világot segítsd vele.
4. A törvényt akkor is áthágod, ha önmagadat leértékeled, ha nem gondoskodsz önmagadról, ha engeded magadat kihasználni félelemből mások által. Tudd, hogy a Szeretet Törvénye a fénytengelyen keresztül mindig feltölt téged nagyhatalmú szeretet energiával. Nem szükséges másokat nyúzni szeretetért! Mai ember még nem képes tudatosan és helyesen szeretni, tehát nem képes neked eleget nyújtani. Ne is várd el senkitől! Töltsd fel a fényből magad és áraszd a világodra a szeretet energiáját! Ez a szolgálatod! Ne betegedj bele az energiahiányba! Ott van körülötted, árad rád végtelen mennyiségben, csak vedd észre és használd!
Ha rádöbbensz az erejére gyógyítod önmagad, másokat, a világod! Ez Isten adta jogod és kötelességed! Élj vele és győzedelmeskedj! Igazodj a Mindeneket létrehozó Erőhöz a Szeretet Törvényéhez!
Végtelen testvéri szeretetemmel
Juventus

Telihold áldás

"Aki másokat kritizál, önmagát bántja. Hiszen a világban minden energia és kiegyenlítésre törekszik, tehát visszahat ránk. Nem a kritizálás a feladatunk, hanem mások elfogadása. Méghozzá úgy, ahogy vannak.
Minden ember a saját harcát vívja, a saját sérüléseit gyógyítgatja. Sosem tudhatjuk, mi adott helyzetben, adott blokkokkal hogyan reagálnánk. Mindenki életében találhat az ember kivetnivalót, de ne tegye. Ugyanis ő sem tökéletes. Vagy inkább mindenki tökéletes. Azt teszi, ami a feladata a létben.
Azon embertársaink, akik másokat kritizálnak, nem szeretik önmagukat. Csak azt tudod észrevenni a másikban, ami Benned is ott van. Ha valami idegesít/zavar benne, azzal Neked dolgod van. Tükörként mutatja, amivel foglalkoznod kell. Ami lelkedben gyógyításra szorul. Minél kritikusabb valaki, annál inkább el van távolodva Önmagától. Egyre kevésbé ismeri és szereti saját magát. Tehát a hiba nem a másik emberben van, mi nem szeretjük eléggé önmagunkat..."
/Mohácsi Viktória/