2017. március 24., péntek

Gyümölcsoltó Boldogasszony napjára (Kikelet havának 25. napja) A Fény KirálynőjeA Fény Királynője, az Egek Asszonya, az isteni létezésbe szólítja az Asszonyokat s a Férfiakat. Most minden virágzásba borul, isteni eszenciáját szétárasztja a világra. Ő az aki, násztáncot jár a Nappal, ezüstbe öltözik, és szétszórja a Földre arany sugarait. A Fény Királynője a Nap Atya szerelmetes mátkája. Magába fogadja a Napot, átlényegíti, sugarait megfürdeti magában és szétszórja a világban. Újjáéleszti a természetet, megújítja a gyökereket, élővé varázsol mindent. Megsimítja fényével az alvó természetet, meghinti csillámporával, életrekelti és új eszenciával tölti fel.
Általa indul virágzásnak a természet, minden ami régi által éled újjá,. A Fény Királynője most a békét, az Új Kor eszenciáját sugározza a világra és hozza el számunkra. Megtermékenyíti és feléleszti a napról napra kibontakozó természet energiáit. Az Atya és a Fény Királynője szerelmetes tánca és egysége beragyogja napjainkat, és sokunknak egy új életciklus kezdetét hozza el. A Fény Királynője új pompába öltözött, szívébe a virágzó tavasz költözött. Áldottak vagytok kik hozzá fohászkodtok, kik beengedik Őt életteretekbe, a szívetekbe. A Fény Királynője újjáéleszti a szíved legmélyén búvó MAGot. Új tartalommal és új minőséggel tölt fel, ha készen állsz befogadni a változást. Lágyan megsimít, átölel, és egy Új Világba vezet. Jer keves,- suttogja a füledbe, most már soha többé ne nézz vissza, múltadat rakd a sublótba. Zárd el kulccsal, és a kulcsot helyezd szíved középébe. Lényegítsd át, váltsd arannyá. Sugározd át a szeretet fényével. S lám, nézd csak, - a szívedből egy új út bontakozik ki, mely a jövő útja. Csakis rajtad múlik mivé alakítod, - aranyporral szórod, vagy szénnel feketíted és újra és újra a múltba rögzíted. A Fény Királynője megjelent előttem, lágyan megérintette a szívem, s a fülembe suttogta,- most elveszem tőled minden fájdalmadat, s még kérned sem kell, mert elhatározásod mellyel megszőtted jövőd, utat nyított előtted a változásra. Lágyan megérinti szívem, gyönyörű, pulzáló fehér-arany fényével feloldja a szívem legmélyén huzódó fájdalmakat, s begyógyítja a múltból eredő sérüléseket. ( Ha behívjátok Őt életekbe és kapcsolódtok vele, mert hajlandóságot mutattok a változásra, mindegyikőtök szívét begyógyítja). Szívemben új remény ébred. Eljött, s lám itt van a Kikelet, és MI, akik MAGOK VAGYUNK új tavaszra virradunk.
Fény Királynője áldd meg az Eget és a Földet! Áldd meg újra a sarjadó természetet! Áldd meg a felnövekvő nemzedéket! Hozz új reményt minden magyar szívébe. Segítsd őket aranyló fényedbe. Ragyogd be a Kárpát-medencét. Hozd el az Új Jövő ígéretét. Áldassék az Új Kor. Áldassék minden nemzet oltárán a magyar. Térjen vissza ősei hitéhez, Önmaga fényéhez. A Fény Királynője visszatér hozzánk, beragyogja a napunk. Ő lesz az éltető Napunk, melynek fénye újjáéleszti a bennünk szunyadó ősi MAGot. Turulmadár jöjj sebesen. Vidd el a hírét, hogy e Nemzet ébredni kél. Álmában lerótta kötelességét. Megszenvedte múltját, de jövőjét már fényesnek látja. Turulmadár jöjj sebesen, vidd az igazak hírét. Szemünkbe örömkönnyek szöknek, pillantásunk távolba réved. Eljött az idő s már itt van..... Jő új tavasz, s Kikelet, melyben a magyari nép álmából újjáéled. Legyen így! Legyen így! Legyen így! Áldott tavaszt kívánok Mindenkinek! Szeretettel: Feketéné Lendvay Katalin


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése